reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
1465840789-1d1mld.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oleczka no brzusio już pokaźny , nie ukryjesz już maleństwa [emoji4]
Rosnijcie , rosnijcie [emoji8]
Oj jakbym chciała te dwie krechy , jej oby pękł !

W ogóle po tej wizycie aż się lepiej poczulam haha [emoji23]

Mówię mojemu o tych bliźniakach a ten mi no fajnie by było , wariat [emoji16]

Będą będą dwie :D xbumx no Któż to wie może będą bliźniaki :D

Zuzia sppi a ja z dzidziolem oglądamy serial i zajadam się bobem no i popijamy cola :D

A wy jak spędzacie dzisiejszy wieczór?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oleczka co ma być to będzie , obejrzymy [emoji6]

U mnie P kąpie małą a ja leże na łóżku , potem się tylko wykapie i spać ooo i leki wsiąść [emoji6]

xbum: z tym pękaniem to różnie jest. U niektórych pęknie jak ma 20 mm a u innych dopiero przy 28 mm. Za dojrzały do pęknięcia przyjmuje się nawet takie co mają 18 mm.

oleczka: cudny brzusio :)

reklama
Do góry