reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Oleczka piękny brzusio :)

7u223e3k88z714o0.png

reklama
Śniło mi się piękne usg a się obudzilam cała w stresie że jednak nic tam się nie dzieje, że serduszka nie ma. Masakra... Serce mi zaraz wyskoczy... Ale musi być dobrze, jest dobrze. Spróbuję się jeszcze przespać bo 5 to przesada :) miłego dnia dziewczyny

7u223e3k88z714o0.png

CZERWIEC:
14.06: Kruczyca - podglądanie dzieciątka
20.06: Paraplu - wizyta u położnej
21.06: Tęczowa - wizyta u Sachy
22.06: Julia - podglądanie dzieciątka

LIPIEC:
1.07: Karola - podglądanie dzieciątka

Hej dziewczyny,

udanego dnia. Ja dzisiaj w krzakach siedzę, bo nie mam jakoś weny na nic...W krzakach przynajmniej padać nie będzie, bo u mnie za oknem jesień!

kruczyca: &&&&&&&&&&&&&&&&& :)

julia: żeby dzisiaj mniej cię męczyło i trochę lepiej było :D Nie czuję, że rymuję ;)

anula: jak tam urlop? :) Już niedługo młody wraca :)

lusia: słonecznego dnia :)

Kruczyca o której wizyta ?
Tez miałam dziś głupie sny
..

Jugo a daj spokój m chory przecież obłożenie ....szkoda gadac .... wczoraj dzień zmarnowany dosłownie .... dziś sama sobie zorganizuje bo bez sensu

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Dzień dobry [emoji4]

Kruczyca kciuki za wizytę!

Anula co gorączkę ma 37 ? [emoji16]

Jugoo mi możesz monit przy okazji jak będziesz zmieniać na 20. 06 wpisać [emoji6]
Nie ukrywaj się w krzaczkach [emoji6]

Dzisiaj trochę lepiej się czuje , gorączka spadła bo 37.9 ale jest lepiej , ta bula jakby mi trochę zmalala , ale minimalnie.

reklama
Hej:-)

Ludzka głupota nie zna granic. Właśnie się uziemilam na własne życzenie. Chciałam trochę stół przesunąć i złapał mnie taki niewyobrażalny ból w plecach gdzieś na wysokości żeber ze myślałam ze zejde. Ala..

Do góry