reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej, moja wizyta to nawet 10 min nie trwała. Na szczęście mam zdrowe zeby i nie muszę się martwić.

Mam takie glupie pytanie. Bo dentyste odchaczylam a mam jeszze zaliczyc konsultacje u internisty. Powiedzcie mi, to to samo co lekarz rodzinny, chorób wewnętrznych czy jak?

reklama
Karola tak to ten rodzinny to jest , choć ja nawet nie miałam odchaczone w karcie ciąży , tylko dentyste miałam [emoji13]

Jugo mi to na oczy ogólnie wszystko idzie ciężkie , takie mam i słaba jestem ale muszę no siły jakoś zbierać..

karola: w tym przypadku bez różnicy do kogo pójdziesz. Tu chyba głównie chodzi o kompetencje poszczególnych lekarzy, bo rodzinny może się zajmować i dziećmi i dorosłymi, internista może się tylko dorosłymi zajmować a lekarz chorób wewnętrznych to chyba to samo co jedno z tych dwóch :D Mam nadzieje, że nic nie pokręciłam :D Jak to w naszej służbie zdrowia - zagmatwane :D

xbum: no jasne. Najgorsza to jest gorączka, bo ona spore spustoszenie sieje.

Hej ;p

Xbumx musisz być twarda bo chyba innego wyjścia nie masz co? Bidulka zdrowiej szybko :*

Karola mi tam gin nic nie kazał ani w pierwszej ciąży ani drugiej ani teraz :) byłam u endo i u dermatologa i wsio a do dentysty też muszę się wybrać ale to mam bóle zębów w tej ciąży jakoś tak dziwnie[emoji14]

Krucza ją to wiem że będzie dobrze :))

U nas cały dzień pada z przerwami :D także zakupy z Zu zaliczylysmy i teraz bawi się z sąsiadka a ja chyba jakaś kawke so ie zrobię bo o 18po K jedziemy :)

Karola jakieś zakupy już są ? A co do tych ruchów to na pewno są jakieś bulgotania czy bulgotania tylko jak np chodzisz to tego nie czuć a słychać :D

Mi to dzisiaj dzidziol upodobał sobie pęcherz no jeszcze tak nie miałam :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oleczka no muszę , muszę nic innego mi nie zostało, każda baabka silna jest [emoji4]

Ja już jadę a nie chce mi się [emoji57]

Jedz jedz :) czekamy na wieści :)

7u223e3k88z714o0.png

Kruczyca a wiadomo przecież co będzie cudu się nie spodziewam ... Niech mi ino tą receptę wystawi na clo i tyle [emoji6]

reklama
Do góry