reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Czekacie na jajo a jakieś jajo jest , czyli owulacja będzie o ile jajo pęknie ! [emoji4]
Na dzien dzisiejszy ma 1.9 cm na lewym jajniku , no gin był w szoku !
Za tydzień wizyta sprawdzić czy pękło [emoji13]
1465834256771.jpg

Ile takie jajo musi mieć by pękło ?

Załączniki

• 1465834256771.jpg
    1465834256771.jpg
    51,8 KB · Wyświetleń: 242
Karola no co ty blizniaki ? [emoji13]
Jej niech tylko ta owulka będzie to najważniejsze , choć i taak mówił że będziemy się wspomagać jak w tym cyklu nic nie wyjdzie [emoji16]

Czekacie na jajo a jakieś jajo jest , czyli owulacja będzie o ile jajo pęknie ! [emoji4]
Na dzien dzisiejszy ma 1.9 cm na lewym jajniku , no gin był w szoku !
Za tydzień wizyta sprawdzić czy pękło [emoji13]
Zobacz załącznik 760307

Ile takie jajo musi mieć by pękło ?
A widzisz Bum :D natura lubi sobie jaja robić z nas i nie ma co zakładać tak czy tak bo zawsze będzie po swojemu a nie po naszemu ;)

7u223e3k88z714o0.png

Kruczyca no masakra jakaś , szlam nastawiona , ze nic nie będzie ...

Najlepsze jest to , ze czekam na drugi autobus i zaczyna mi padać a ja bez parasola !

Anula stwierdził , że jest ładny dominujący i że może pęknac za dwa dni , cztery dni , no w każdej chwili tylko żeby pękł , bo ja to się boję , że one mi nie pękają [emoji53] tak czy siak za tydz mam przyjechać obejrzeć [emoji4]
Wykrakalas , kiedys pisalas , ze widać cos tam na lewym [emoji12]

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry