reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum taa żeby aż 37[emoji23] z 36.7 chyba ... śpi jeszcze czujesz to ? szlak mnie trafia .... jeszcze deszcz leje .... ogarniam sobie chatę i sama sobie zorganizuje czas bo zdechne z nudów ....
a ty jak się czujesz ?

Karola nie szalej ...choć czasem wystarczy porostu źle stanąć czy się zaprzec i przeskoczy co nie trzeba i tyle eh ...

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Anula na 15.15 mam.
Bum zdrowiej szybko :*
Karola Tobie to się jawnie nudzi. Siedź na tylku kobieto i odpoczywaj :)

7u223e3k88z714o0.png

Karola uwazaj na W as !
Teraz to odpoczywaj do wieczora [emoji6]

Anula ojaa dobry ten twój maz [emoji16] może jakieś pudeleczko ? Potrzebuje coś na 25go czerwca dla 15stki jak cos [emoji12]

A ja ok 37.9 dalej , gardło boli mniej , ucho też , no ale pranie trzeba bylo juz zrobić , obiad a tak mi sie nie chce... A z tej alergii kichanie przeszło, ale oczy to mnie mega swedza a te krople cos nie pomagają [emoji53]

Kruczyca próbuje zdrowiec [emoji8] , choć jest lepiej niż w sobotę i niedziele [emoji4]

Karola uwazaj na W as !
Teraz to odpoczywaj do wieczora [emoji6]

Anula ojaa dobry ten twój maz [emoji16] może jakieś pudeleczko ? Potrzebuje coś na 25go czerwca dla 15stki jak cos [emoji12]

A ja ok 37.9 dalej , gardło boli mniej , ucho też , no ale pranie trzeba bylo juz zrobić , obiad a tak mi sie nie chce... A z tej alergii kichanie przeszło, ale oczy to mnie mega swedza a te krople cos nie pomagają [emoji53]

Kruczyca próbuje zdrowiec [emoji8] , choć jest lepiej niż w sobotę i niedziele [emoji4]
Nic mi nie mów ...zaraz odkurzacz odpalam i nie ma spania [emoji16]

Pudełko będę robiła na zakończenie roku szkolnego to nogę i tobie machać ale to je dziś bo po bazy musze pojechać któregoś dnia ale w tym tygodniu także nie ma problemu :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Anula hahaha ja to mojemu zawsze na złość robię jak się źle czuje "niby" bo ja to serio wiesz chora na antybiotykach i quwa trzeba wszystko prawie robić samej a ten to 37 i by spał to mu zawsze szczelam , mala mu daje do łóżka itpto się potem wnerwia [emoji16]

To poproszę pudeleczko i cennik na priv [emoji12] tak , zeby gdzieś miejscowka na kase była w środku [emoji4] dla 15latki bo to siostrzenica mojego P [emoji16]

Zbieram się dziewczyny powoli. Trzymajcie kciuki bo jakiegoś stresa dziś złapałam i mi niedobrze aż. Odezwę się po wizycie :)

7u223e3k88z714o0.png

reklama
Do góry