reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja do dentysty mam na 26 lipca i też wolę jednak ten gabinet omijać z daleka , ja czuje ten specyficzny zapach to mi już źle [emoji16]

reklama
xbum: jak się czujesz? U mnie owijanie szalikiem zda dzisiaj egzamin, bo zimno i wieje :D

karola: trzymaj się tam u dentysty!

kruczyca: no już jutro pewnie będzie serduszko pikało :) To sporo tych ciastek jak za 50 zł :D

luska: diagnoza to podstawa, bo jak się nie ma punktu zaczepienia to jeszcze trudniej jest, bo się trochę na oślep wszystko robi. Ustawią ci leki i będzie dobrze.

julia: jak w krzakach wygodnie to siedź i tam :) Grunt, żeby tobie i fasolce było dobrze :D

anula: sprytny ten twój młody :D Ja sama zjadłabym lizaka na śniadanie :p

Jugo nie nastawiam się na nic i nie myśle co się tam dzieje póki co bo i tak nie mam wpływu na to. No ciastkow było bardzo dużo :D i wstałam z ochota na kakao i na te chemiczne bułeczki mleczne :D

7u223e3k88z714o0.png

Jugo muszę sobie wmówić , że jest ok bo inaczej bym tylko spała i gorączka od wczoraj się trzymie 38.6 , niestety " mamy " nie biorą urlopu i muszę jakoś to przebolec ...

Jugo ibuprofen mi przepisala , no ketonal mam , choc on bardziej przeciw bolowy ale nie wiem czy moge go łączyć z antybiotykiem...

xbum: może dawkę zwiększ ibuprofenu? Ketonal to chyba nie bardzo. Już bardziej jakaś pyralgina, ale to też nie wiem czy można łączyć z antybiotykiem, który zażywasz.

Jugo na razie jakoś funkcjonuje więc jest ok , mała mi śpi 1.5 godziny , wiec też odpoczywam a zaraz trzeba się ogarnąć trochę [emoji6]

reklama
xbum: to jesteś super baba, bo ja przy podobnej gorączce widziałam podwójnie i leżałam pod kołdrą z dreszczami i potami :D

Do góry