reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja do dentysty mam na 26 lipca i też wolę jednak ten gabinet omijać z daleka , ja czuje ten specyficzny zapach to mi już źle [emoji16]

reklama
xbum: jak się czujesz? U mnie owijanie szalikiem zda dzisiaj egzamin, bo zimno i wieje :D

karola: trzymaj się tam u dentysty!

kruczyca: no już jutro pewnie będzie serduszko pikało :) To sporo tych ciastek jak za 50 zł :D

luska: diagnoza to podstawa, bo jak się nie ma punktu zaczepienia to jeszcze trudniej jest, bo się trochę na oślep wszystko robi. Ustawią ci leki i będzie dobrze.

julia: jak w krzakach wygodnie to siedź i tam :) Grunt, żeby tobie i fasolce było dobrze :D

anula: sprytny ten twój młody :D Ja sama zjadłabym lizaka na śniadanie :p

Jugo nie nastawiam się na nic i nie myśle co się tam dzieje póki co bo i tak nie mam wpływu na to. No ciastkow było bardzo dużo :D i wstałam z ochota na kakao i na te chemiczne bułeczki mleczne :D

7u223e3k88z714o0.png

Jugo muszę sobie wmówić , że jest ok bo inaczej bym tylko spała i gorączka od wczoraj się trzymie 38.6 , niestety " mamy " nie biorą urlopu i muszę jakoś to przebolec ...

Jugo ibuprofen mi przepisala , no ketonal mam , choc on bardziej przeciw bolowy ale nie wiem czy moge go łączyć z antybiotykiem...

xbum: może dawkę zwiększ ibuprofenu? Ketonal to chyba nie bardzo. Już bardziej jakaś pyralgina, ale to też nie wiem czy można łączyć z antybiotykiem, który zażywasz.

Jugo na razie jakoś funkcjonuje więc jest ok , mała mi śpi 1.5 godziny , wiec też odpoczywam a zaraz trzeba się ogarnąć trochę [emoji6]

reklama
xbum: to jesteś super baba, bo ja przy podobnej gorączce widziałam podwójnie i leżałam pod kołdrą z dreszczami i potami :D

Do góry