reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Kruczyca no trochę tych wizyt jutro mamy [emoji4]

Jugo a ty gdzie to wyjezdzasz ?
Udanego wypadu [emoji8]

Jej zaraz musze obiadek robić i mam dziś zamiar zrobić ciasto z tymi trusskawkami no obejrzymy czy cos mi wyjdzie... [emoji41]

Jugo miłego wypoczynku!
Na dworku tak fajnie wieje a w domu duchota... Ble
Dziś akcja sprzątania prosiakom i ogarnięcie ich na lato ;) K narazie poszedł do mamci więc nam spokoj gdzieś do 15tej :D

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Jugo miłego odpoczynku gdzie kolwiek jedziesz ....cyknij jakieś fotki ....

Tynka??

Bum no zobaczymy co tam będzie widać .....

Kruczyca akcja jak ta lala ...pojechała bym na taką wieś z pierwszego zdarzenia świnie,krowy .... nooo :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Bum mamy swinska mafie w domu :D
1464510201-1d1mld.jpeg

Jugo miłego odpoczynku gdzie kolwiek jedziesz ....cyknij jakieś fotki ....

Tynka??

Bum no zobaczymy co tam będzie widać .....

Kruczyca akcja jak ta lala ...pojechała bym na taką wieś z pierwszego zdarzenia świnie,krowy .... nooo :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Haha Anula tez bym pojechała :D ale mamy swoją trzodke w centrum miasta :D

Haha wiele ludzi się nabiera :D centrum miasta i swinie trzymają psychiczni haha. Chociaż te swinki miniaturowe wietnamskie coraz popularniejsze zamiast psa ;)

reklama
Kruczyca nie odwazylabym się wziąć takiej świni wietnamskiej do domu[emoji14]wolę takie miniaturowe zwierzątka[emoji14]mamy królika baranka ale to K mu sprząta ją tylko karmię i pilnuje witamin[emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry