reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Malowanie do tego skladanie mebli uwielbiam to zmiany zmiany zmiany i iui w lipcu dobrze bo czasu nie bede miala na myslenie czerwiec pracowity do tego rocznica wybierzemy sie do kina i kolacje

reklama
Luska chyba będę musiała ale t trudne nigdy nie potrafiłam nikomu odmówić pomocy chociaż nie wiadomo co by mi zrobił za szybko wybaczam i fakt nie raz się na tym przejechała ale cóż niczego ssie nie nauczyłam po tym

Luska ją też lubię sobie czymś głowę zająć ale pojechać gdzieś żeby nie mieć czasu na myślenie a przede wszystkim głupie myślenie :))

Luska chyba będę musiała ale t trudne nigdy nie potrafiłam nikomu odmówić pomocy chociaż nie wiadomo co by mi zrobił za szybko wybaczam i fakt nie raz się na tym przejechała ale cóż niczego ssie nie nauczyłam po tym

Ola mi mojego tez szkoda, przez swoja glupote musi teraz zaplacic 19 tys euro takiej suczy. Szkoda mi go :( i na prawde jakbym miala pieniadze to bym mu je dala. Wiesz, jakos mnie nie obchodzi, ze byl chu*owym partnerem, ale ogolnie to dobry czlowiek, niesamowicie pracowity, zawsze sklonny pomoc i bardzo pomaga swojej rodzinie. I najzwyczajniej na swiecie mi go szkoda bo go sucz wycyckala na robocie.
Wcale nie uwazam sie za malo asertywna przez to :p nie lubie jak sie dzieje komus krzywda :( bez wzgledu kto to.

9ewnvfxmgto5niho.png

Oleczka ja tez byłam kiedyś taka dobra dla wszystkich... Ale po tym e razy dostałam po dupie gdy komuś innemu ja ratowalam to naprawdę się odechcialo.
Ja sobie przed chwilą zjadlam kanapke z wyproszonym twarozkiem i znalazłam w spizarce ogórki w musztardzie które robilam w tamtym roku <3 K się głupio patrzy bo teraz zapijam jogurtem z truskawkami i chia ale też bardziej to kwaśne bo nasze truskawki :D

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez nie raz przejechalam sie na tym ze pomagalam innym maz mi to uswiadamia jak placze pozniej przez nich moja rodzinka wykorzystuje mnie na kazdym kroku

Ja pierdziu jaka u mnie burza z gradem , P w domu a i tak się boję...

Kruczyca u mnie te polskie truskawki to mega kwasniaki ale i tak dobre [emoji526][emoji108]

Julia ale fasolke widziałas już? [emoji4] ooo takie z ogrodu to mega pyszne na pewno [emoji6]

reklama
Wstawać śpiochy :) u mnie znów ładna pogoda. Ja nic kompletnie nie czuje tyle że mokro mi jak przy owu :D płyne ;) jutro już do lekarza, możecie wpisać mi bete rano a wieczorem gin i usg. Jak tam laski u Was? Jak się czujecie? kto, co, kiedy i jak? :*

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry