reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzień dobry .... u mnie też pogoda piękna :)

Kruczyca jutro trzymam kciuki ... ja tez jutro wizytuje

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Hejo my też już wstalismy :D

Ją się czuje w miarę dobrze ale zapowiada się upalny dzień więc nie wiem jak wytrzymam :p od jutra zaczynam z cora rehabilitację także zapowiada się ciekawie :p

Dzień dobry , a u mnie szaro buro , ale moze i dobrze , trochę chlodku się przyda [emoji4]

A ja jutro minitoring na 18 , ciekawe , ciekawe ...

Anula , Kruczyca będzie dobrze na wizycie [emoji7][emoji8]

Oleczka to będziesz miała co robić , a dużo tych wizyt rehabilitacyjnych ? [emoji6]

Olcia ja wg kolejności od 8-12 doktor przyjmuje .... na samą myśl mam pełne porty ....

właśnie aplikacje sobie ściągnęłam i u mnie 6t O d

Bum zobaczymy co tam chodujesz ;)

Kryczyca kciuki trzymaam od rana za ciebie

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Anula będzie ok , nie stresuj się [emoji8] 6 tc to może serduszko juz będzie [emoji4]
No u mnie cos tam mogłoby być [emoji16]

Kruczyca, xbumx z gminy było w przedszkolach taka akcja i u mojej córki wyszła wadą postawy ale wiedziałam że może tak być bo jak była niemowlakiem to miała asymetrię lewostronna a co to ma być i na czym polegać rehabilitacja nie wiem i ma trwać 8dni i później będę musiała sama z nią cwizyc :)

Kruczyca to który to będzie tydzień 5?? Będzie wsio ok[emoji14]chociaż ja na twoim miejscu poszłabym trochę później do gina :))

Xbumx no jajo tam piękne wysiaduj a nie się obijaasz :D

Ps kupiła mi mama te spodnie alladynki co kiedyś Jugo i jeszcze jedna z Was polecała chyba Karola i są mmega w takie dni to rewelka nie czuję że coś mam na dupce[emoji14]

A właśnie Karola hop hop gdzie jesteś ? Co u Was ? Ty też w tygodniu masz wizytę :))

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Anula ja za Ciebie tez :) super ze juz 6 tydzień na pewno już coś będzie widać bo u mnie to jak już to pęcherzyk.
Bum to widzę że jutro dzień wizyt :) ciekawe co tam ujrzycie :) trzymam kciuki :*

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
MAJ:
30.05: Anula - podglądanie kropka
30.05: Jugosława - monitoring
30.05: Kruczyca - beta hcg a wieczorem podglądanie kropka
30.05: Lusia - wizyta w klinice
30.05: Xbum - monitoring

CZERWIEC:
3.06: Karola - podglądanie dzieciątka
11.06: Tęczowa - wizyta u Przybycienia
21.06: Tęczowa - wizyta u Sachy

Kogo dopisać? Piszcie na priv, bo ciężko czasem coś wyłapać w tekście :)

Do góry