reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
MAJ:
30.05: Anula - podglądanie kropka
30.05: Jugosława - monitoring
30.05: Kruczyca - beta hcg a wieczorem podglądanie kropka
30.05: Lusia - wizyta w klinice
30.05: Xbum - monitoring

CZERWIEC:
3.06: Karola - podglądanie dzieciątka
11.06: Tęczowa - wizyta u Przybycienia
21.06: Tęczowa - wizyta u Sachy

Kogo dopisać? Piszcie na priv, bo ciężko czasem coś wyłapać w tekście :)
Mi dopisz 7.06 monitoring

Bum mamy swinska mafie w domu :D
1464510201-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mialam dwie swinki rozetki ale musialam oddac mlody ma alergie szwagierki

Dzień dobry w południe
Ja od piątku byłam na wsi słaby zasiek wiec zero neta tylko odpoczynek , las, gril i chodzenie po łące.
Kruczyca- u mnie tez piękna pogoda nawet parno się robi , ja miałam za małolata świnki teraz się zastanawiam nad jakimś zwierzem dla dzieciaków ,powodzenia u lekarza :-)
Anula- trzymam &&&& za wizytę
Oleczka- daj znać jak wrażenia z rehabilitacj ,
Bum- życzę Ci tam ładnych pęcherzyków , znowu mi smaki robisz , a ja taka lewa jestem w ciastach :-)
Jugo- udanego wyjazdu !!!
Miciur-ka- zazdroszczę , plaża ah miłego opalania hege

Robiłam wczoraj test i był nagatywny , dziś okresu nie ma tempka 37,5 cycki bolą oby dwa:-0 test negatywny ale test wczorajszy pokazał niewidoczny cień ....ale znając już rożne historie cieni cieniow czekam na @ albo jej brak , dziś mój 27dc
Miłego dnia , ja zaraz uciekam z dzieciaki oglądać hulajnogi w Castoramie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lusia ja kiedyś miałam królika to mi kable jadła [emoji16]

Nati fajny taki odpoczynek , szczególnie jak się mieszka w mieście gdzie np jak u mnie co trochę samochody słychać ..
Dobrze , ze mam rodzinę na wsi to wyjezdzamy na urlop czasem [emoji6]
Ja też tam piec nie umie , wiec same łatwe robię [emoji4]
Trzymam kciuki by ten cień , cienia to było akurat to ! [emoji8]

Kruczyca swinki posprzątane mają już ?

Nati no u mnie pada dziś cały dzień , ale okna otwarte i jest przyjemnie [emoji4]

Zaliczylismy drzemke i dopiero drugie dane jemy , a ciacho czeka ponoc wyrosło obejrzymy co w środku słychać [emoji6]

Co tam słychać kobietki ?

Bum posprzatane. Dziś przez zapach gotujacych się młodych ziemniaków dopadly mnie chyba pierwsze mdlosci. Walczylam sama ze sobą ;) pomógł obiad (oczywiście bez ziemniakow) moje ogórki w musztardzie i herbata z cytryna :D wg tak od dwóch tyg mam smaka na mocne, kwaśne, smaki

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kruczyca czyżby był siurek [emoji3]
Ogórki w musztardzie rewelacja też uwielbiam [emoji12]

Mi ciacho wyszło bo wyszło ino coś mi truskawki wyparowaly , nie wiem czemu a dalam na prawdę sporo [emoji57]
Ale dobre ...
Ja to już skosztowalam [emoji23]

1464536075596.jpg

Załączniki

• 1464536075596.jpg
    1464536075596.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 240
Do góry