reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
MAJ:
30.05: Anula - podglądanie kropka
30.05: Jugosława - monitoring
30.05: Kruczyca - beta hcg a wieczorem podglądanie kropka
30.05: Lusia - wizyta w klinice
30.05: Xbum - monitoring

CZERWIEC:
3.06: Karola - podglądanie dzieciątka
11.06: Tęczowa - wizyta u Przybycienia
21.06: Tęczowa - wizyta u Sachy

Kogo dopisać? Piszcie na priv, bo ciężko czasem coś wyłapać w tekście :)
Mi dopisz 7.06 monitoring

Bum mamy swinska mafie w domu :D
1464510201-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mialam dwie swinki rozetki ale musialam oddac mlody ma alergie szwagierki

Dzień dobry w południe
Ja od piątku byłam na wsi słaby zasiek wiec zero neta tylko odpoczynek , las, gril i chodzenie po łące.
Kruczyca- u mnie tez piękna pogoda nawet parno się robi , ja miałam za małolata świnki teraz się zastanawiam nad jakimś zwierzem dla dzieciaków ,powodzenia u lekarza :-)
Anula- trzymam &&&& za wizytę
Oleczka- daj znać jak wrażenia z rehabilitacj ,
Bum- życzę Ci tam ładnych pęcherzyków , znowu mi smaki robisz , a ja taka lewa jestem w ciastach :-)
Jugo- udanego wyjazdu !!!
Miciur-ka- zazdroszczę , plaża ah miłego opalania hege

Robiłam wczoraj test i był nagatywny , dziś okresu nie ma tempka 37,5 cycki bolą oby dwa:-0 test negatywny ale test wczorajszy pokazał niewidoczny cień ....ale znając już rożne historie cieni cieniow czekam na @ albo jej brak , dziś mój 27dc
Miłego dnia , ja zaraz uciekam z dzieciaki oglądać hulajnogi w Castoramie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Lusia ja kiedyś miałam królika to mi kable jadła [emoji16]

Nati fajny taki odpoczynek , szczególnie jak się mieszka w mieście gdzie np jak u mnie co trochę samochody słychać ..
Dobrze , ze mam rodzinę na wsi to wyjezdzamy na urlop czasem [emoji6]
Ja też tam piec nie umie , wiec same łatwe robię [emoji4]
Trzymam kciuki by ten cień , cienia to było akurat to ! [emoji8]

Kruczyca swinki posprzątane mają już ?

Nati no u mnie pada dziś cały dzień , ale okna otwarte i jest przyjemnie [emoji4]

Zaliczylismy drzemke i dopiero drugie dane jemy , a ciacho czeka ponoc wyrosło obejrzymy co w środku słychać [emoji6]

Co tam słychać kobietki ?

Bum posprzatane. Dziś przez zapach gotujacych się młodych ziemniaków dopadly mnie chyba pierwsze mdlosci. Walczylam sama ze sobą ;) pomógł obiad (oczywiście bez ziemniakow) moje ogórki w musztardzie i herbata z cytryna :D wg tak od dwóch tyg mam smaka na mocne, kwaśne, smaki

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kruczyca czyżby był siurek [emoji3]
Ogórki w musztardzie rewelacja też uwielbiam [emoji12]

Mi ciacho wyszło bo wyszło ino coś mi truskawki wyparowaly , nie wiem czemu a dalam na prawdę sporo [emoji57]
Ale dobre ...
Ja to już skosztowalam [emoji23]

1464536075596.jpg

Załączniki

• 1464536075596.jpg
    1464536075596.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 244
Do góry