reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Haha ja tez nie ;) te mi w zupełności wystarcza ;) mojemu K nie pozwalają sprzatac u siebie bo "rzucają" mu się na rece i szczypia po paluchach :D w koncu to facet i nie rozumie że kocyk teraz musi być ten a nie inny a misio lezec kacie po lewej a nie prawej :D śmiechu z nimi jest co niemiara :D jemu pozwalają nadać wody do poidelka i siana dołożyć :D

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Kruczyca no właśnie co. ś mi z tą akcja nie pasowało hihi , 4 swinki masz ojaaa extra [emoji4]

Ja za dziecka miałam tylko chomiki hahaha więc teraz mam mini zoo [emoji12]

Kruczyca no właśnie co. ś mi z tą akcja nie pasowało hihi , 4 swinki masz ojaaa extra [emoji4]

Ja za dziecka miałam tylko chomiki hahaha więc teraz mam mini zoo [emoji12]

Ja od zawsze chciałam mieć swinki... Rodzice pozwalali tylko na chomiki. Świnka a chomik to niebo a ziemia. Chomiki reż są fajne ale swinki są bardzo towarzyskie i kontaktowe . Mają swoje charakterki, nawet na swoje imię reagują i za noga chodzą gęsiego jak są puszczone po domu :) ale musza być conajmniej dwie bo są silnie stadne i dopiero wtedy widać jakie to super zwierzaki. Już wiem że jak dzieci będą chciały chomika od razu będą swinki ;) chociaż myślę że poznają i te zgraje bo żyją do 10 lat :)

Kruczyca fajne takie świnki , kurcze klatke muszą mieć spora [emoji2]

Ja wstawiłam ciacho mam nadzieję , ze ładnie wyrośnie [emoji4]

No Bum czekamy na ciacho :)
Klatke maja 175x70+70x70 także spora, trochę im pozazdrościć i zażądałam większego łóżka :D

Kruczyca - syn ma prawie 3 lata , termin ślubu na lipiec przyszły rok ale coś mi się teraz nie widzi hehe

Luska- teraz to nie wiem.wiem.co z tym ślubem nigdy nie chciałam "z brzuchem " się hajtac ;) - szybko nam po prostu poszło to dzidzi hehe

Oleczka - widzę ze w podobnej sytuacji co ja jesteś , w sensie ex i dziecko itp. Niech Ci go nie będzie szkoda - facet taki dorosły jak i ty, życie składa się z wyborów - mój wybrał ze chce się puścić z jakąś ruska jak byłam w ciąży , wiec widzisz niech ci serce nie mieknie żeby już krzywd nie było ...

Xbum- kciuki za monitoring

Ja jadę z małym na plażę z łopatkami itp będzie siedział i kopał cały dzień - :D

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciur-ka no jak lipiec przyszły rok to już będziesz z 5mc dzieckiem na ręku a nie z brzuchem ;) gaj a różnica wieku będzie :) moim zdaniem idealna :) miłego kopania ;)

Kruczyca oo jaaa niezłą powiechnie mają [emoji3]

U mnie pada , pada i pada...
I w końcu jest czym oddychać [emoji2]

reklama
AAaa Kruczyca ja kocham ale to KOCHAM swinki! [emoji7] mialam kiedys od znajomek swinke i okazalo sie, ze jest w ciazy :) 24 grudnia urodzila 4 malenkie swineczki. Jejciu jakie rozkoszne byly te malusie puchate kuleczki! Zostawilismy sobie mamcie i jedna corcie. Pieronki jak tylko uslyszaly, ze ktos wchodzi to domu to tak zaczynaly piszczec, ze w uszach dzwonilo [emoji16] przestawaly dopiero jak przyszlo sie do nich i dalo cos dobrego do jedzonka. Takie terroryski [emoji23] pamietam jak sobie lezalam na lozku i ogladalam filmy a swinki lezaly oparte o moj brzuch i je glaskalam to lapeczkach [emoji7]
Uwielbiam te stworzonka :)

9ewnvfxmgto5niho.png

Do góry