reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum objawowo ok. Brzuch pobolewa, senność, lekkie mdlosci, dziś doszedł ból piersi ale też słaby. Wszystko takie słabe i niejednoznaczne... Krzyż tylko dokucza niezmiennie. W poniedziałek idę na ostatnią bete przed wizytą.

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kruczyca a beta oczywiście będzie piękna , wiec spokojnie [emoji4]
Weekend u nas od wczoraj spacerowo , ciągle tylko plac zabaw , spacer z mała na basenie byliśmy i oki leci szybko [emoji6]
P i mała zasneli a w tv nic nie leci...

No niech rośnie. Ustaliliśmy z K że jak będzie wszystko ok to o ciąży powiemy na urodziny mojej mamuśki czyli 26czerwca. Będzie to 8t4d więc powiedzmy że w miarę pewnie będzie. No pogoda super jest akurat do spacerów :) ale my dziś cały dzień przeleniuchowalismy ;)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Luska- zazdroszczę remontu ja lubię zmieniać :)

Xbum- haha no w 18 może coś zobaczą ;) buahha, wiesz co bo my ślubu nie mamy a wiem ze rodzice chcieli , i tak już data ślubu jest ale wiadomo teraz to chyba przełożymy -

Byłam u koleżanki i się domyśliła o ciąży - dobra jest :). Nic nie mogę ukryć hah. Mój mały taki aniołek był a jak już mieliśmy wychodzić to dał popis za dwoje haha. Hm no cóż ;).

Dzis najlepiej jechałam autem i juz mowie " dobra spadaj babo" bo jakaś laska mi zajechala drogę j nie wiedziała gdzie ma jechać bo zakręt filar itp. A mały co powtórzył " babo" hehe dobrze ze nie "spadaj" hahah.

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Peraplu w hadze moja koleżanka mieszka :D

Luska super też lubię remonty może po wakacjach vos będzie bo mieszkanie kupujemy hmm zobaczymy jakie znajdziemy i w jakim stanie :D

Xbumx wizytę mam 15czerwca także jeszcze troszkę :p

Odpoczela ale oczywiście nie byłabym to ja gdyby nie cis ... czyli po raz kolejny zostawiam światła włączone ale tym razem akumulator padł także musiałam podladowac ... dzisiaj widziałam swojego byłego a ojca biologicznego Zuzi no chłop toczył się na dno dużo krzywdy nam wyrządził ale ja to głupia jestem i szkoda mi go ze poradzić sobie nie moze w życiu 20tysiecy długo w banku i jeszcze Zuzi winien jakieś 6tys .... wiem głupia jestem na maksa ale ja mam serce miękkie

reklama
Do góry