Kruczyca
Fanka BB :)
Miciur-ka ja powiem dopiero po 12 tyg po tych ważniejszych badaniach
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
USG bylo w Hadze wiec przy okazji pojechalismy do Scheveningen czy hak to sie tam piszeKamila - odpoczywaj ile się da , trzymam kciuki żeby torbiel się wchłonął,
Paraplu- gratulacje ,niezapomniane przeżycie, ale masz fajnie ? Gdzie to takie widoki dają .
Kamila, Paraplu - a wasze rodziny juz wiedzą czy nic jeszcze ? Kiedy mówicie ? Mnie dziś korciło ale nie powiedziałam- chyba wole na żywo
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje :* my zjedlismy takie wypasione burgery i ledwo oddycham [emoji23]Hej
Peraplu gratki piękny groszek :**
Wpadłam się przywitać i poczytać dobrych wieści![]()
My dziś u mojej mamyK został w domu
także odpoczywamy
U nas cudna pogoda! Wreszcie bo ostatni tydzien to ciagle chmury byly.Kamila ja mialam krwiaka podkosmowkowego, i sie wchlonal[emoji4]
Paraplu teraz tu pogratuluje Tobie wizyty[emoji4]
Jugo niemow o deszczu bo my dzis grilujemy[emoji4] ehhh choc tez faktycznie jest pochmurno[emoji53]
O kurde lata temu jadlam zupe mleczna heh, wiesz co ostatnio za mna chodzi? Racuchy[emoji4]
Błagam was nie pokazujcie mi jedzenia hahha - bo mi się '' ssanie " włącza![]()
Ja jak będę w pl to będzie 18 tydzień hah- trochę późno ale coz, chyba wtedy powiem - bo też chcę osobiście - ale korci strasznie żeby szybciej powiedzieć - nie wiem sama . boje się ze źle zareaguja
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Mam troche zajec do tego okres daje mi popalic doslownie zalalo mnie co 1.5 h latam tampon zmieniac. Siedze w domu musze sie oszczedzac alergia daje popalic a sasiedzi kosza trawe a ja musze siedziec w domu buu