reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Kamila ja mialam krwiaka podkosmowkowego, i sie wchlonal[emoji4]

Paraplu teraz tu pogratuluje Tobie wizyty[emoji4]

Jugo niemow o deszczu bo my dzis grilujemy[emoji4] ehhh choc tez faktycznie jest pochmurno[emoji53]
O kurde lata temu jadlam zupe mleczna heh, wiesz co ostatnio za mna chodzi? Racuchy[emoji4]

Kamila - odpoczywaj ile się da , trzymam kciuki żeby torbiel się wchłonął,

Paraplu- gratulacje ,niezapomniane przeżycie :) , ale masz fajnie ? Gdzie to takie widoki dają .

Kamila, Paraplu - a wasze rodziny juz wiedzą czy nic jeszcze ? Kiedy mówicie ? Mnie dziś korciło ale nie powiedziałam- chyba wole na żywo

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
USG bylo w Hadze wiec przy okazji pojechalismy do Scheveningen czy hak to sie tam pisze :)
Rodzinka jeszcze nie wie. Chce mamci powiedziec osobiscie jak bede w Polsce. Jakos w lipcu mysle pojechac, akurat bedzie to jakos 12 tydzien moze troszke pozniej.

Hej :p
Peraplu gratki piękny groszek :**

Wpadłam się przywitać i poczytać dobrych wieści :D

My dziś u mojej mamy :p K został w domu :p także odpoczywamy
Dziekuje :* my zjedlismy takie wypasione burgery i ledwo oddycham [emoji23]
1464433538-o2cape.jpeg

Kamila ja mialam krwiaka podkosmowkowego, i sie wchlonal[emoji4]

Paraplu teraz tu pogratuluje Tobie wizyty[emoji4]

Jugo niemow o deszczu bo my dzis grilujemy[emoji4] ehhh choc tez faktycznie jest pochmurno[emoji53]
O kurde lata temu jadlam zupe mleczna heh, wiesz co ostatnio za mna chodzi? Racuchy[emoji4]
U nas cudna pogoda! Wreszcie bo ostatni tydzien to ciagle chmury byly.
A zupe mleczna to wieki temu jadlam a bardzo lubie :) az sobie musze kiedys zrobic.

9ewnvfxmgto5niho.png

Błagam was nie pokazujcie mi jedzenia hahha - bo mi się '' ssanie " włącza :D

Ja jak będę w pl to będzie 18 tydzień hah- trochę późno ale coz, chyba wtedy powiem - bo też chcę osobiście - ale korci strasznie żeby szybciej powiedzieć - nie wiem sama . boje się ze źle zareaguja

Błagam was nie pokazujcie mi jedzenia hahha - bo mi się '' ssanie " włącza :D

Ja jak będę w pl to będzie 18 tydzień hah- trochę późno ale coz, chyba wtedy powiem - bo też chcę osobiście - ale korci strasznie żeby szybciej powiedzieć - nie wiem sama . boje się ze źle zareaguja

W 18 to raczej juz nie bedziesz musialaa mowic ;) sami zauwaza jak staniesz w drzwiach [emoji16]

9ewnvfxmgto5niho.png

Lusia dziękuje [emoji4]
Co tam u ciebie ?

Julia a ty masz zdj fasolki? [emoji4]

Kamila będzie wszystko z dzidzia w porządku , najważniejsze to się oszczedzaj [emoji8]

Paraplu aaaa cudenko malusie !
Gratulacje raz jeszcze ! [emoji171]

Mam troche zajec do tego okres daje mi popalic doslownie zalalo mnie co 1.5 h latam tampon zmieniac. Siedze w domu musze sie oszczedzac alergia daje popalic a sasiedzi kosza trawe a ja musze siedziec w domu buu

Gratuluje wam super wiesci dziewczyny, dopiero teraz weszlam na bb mam problem czasem bo a to zalogowac sie nie moge a to posty nie chca sie dodac strony sie nie otwieraja itp. Wiec jestem ale zabiegana ogarnelam domek upralam ugotowalam posprzatalam w czerwcu jedziemy po szafe a w lipcu remont hura[emoji5] wstawie wam fotki jak bedzie po[emoji5]

Gratuluje wam super wiesci dziewczyny, dopiero teraz weszlam na bb mam problem czasem bo a to zalogowac sie nie moge a to posty nie chca sie dodac strony sie nie otwieraja itp. Wiec jestem ale zabiegana ogarnelam domek upralam ugotowalam posprzatalam w czerwcu jedziemy po szafe a w lipcu remont hura[emoji5] wstawie wam fotki jak bedzie po[emoji5]

reklama
Jugo no miało padać, miało i nic teraz się cos sciemnilo i niech popada bo sie przyda , albo poki P jest w domu niech burza będzie [emoji4]

Anula jak się czujesz ? [emoji6]

Paraplu ale widoki cudnie a burgery musiały być niezimieskie!
Ja lubię bardzo z jeff's pychotka [emoji3]

Julia udanego grilla oby nie paadalo [emoji6]

Miciurka no w 18 tc to juz na pewno zobacza [emoji4]
A czemu by mieli zle to przyjąć?

Lusia ja mam podobnie teraz takie cos biale pylki latają i tez kicham ci troszkę ...

Kruczyca a ty jak objawowo? [emoji12]

Brzuch mnie boli [emoji57]

Oleczka odpoczywaj , odpoczywaj [emoji8] kiedy wizyta ?

Do góry