reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Cześć kochane przepraszam że nic niepisze. Jak się czujecie... ;) byłam wczoraj u lekarza innego zobaczyłam pęcherzyk. :) przepisał jeszcze accard 75 na podtrzymanie. Niestety ciąża zagrożona ale może będzie dobrze. Mam torbiel 4 cm ma... trochę się tym boję ale Powiedział że powinna się wchlonac

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aaaaaaa my juz po!!!!! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Z dzidzia wszystko okej, uslyszelismy serduszko! Masakra [emoji3] niesamowite!
Wg ginki dzidzia w dobrym miejscu w macicy jest :)
Takze mam takiego banana na twarzy, ze zakwasow zaraz dostane ;)

1464424254-skttbz.jpeg

A tutaj na dole linia z zapisem tetna [emoji7][emoji173]️
1464424295-fwf00c.jpeg

9ewnvfxmgto5niho.png

Lusia dziękuje [emoji4]
Co tam u ciebie ?

Julia a ty masz zdj fasolki? [emoji4]

Kamila będzie wszystko z dzidzia w porządku , najważniejsze to się oszczedzaj [emoji8]

Paraplu aaaa cudenko malusie !
Gratulacje raz jeszcze ! [emoji171]

xbum: może popada, bo jak prognozy rano słuchałam to w całym kraju ma dzisiaj padać :)

miciurka: ja też ostatnio kupiłam takie gąbczaste rzodkiewki :/

julia: podobne trendy śniadaniowe :D Mi się ostatnio zachciało zupy mlecznej, takich kluseczek lanych. Muszę zrobić na tygodniu :)

kamila: torbiele są bardzo częste w ciąży i zwykle się wchłaniają. Kciuki za maleństwo, mam nadzieję, że torbiel szybko się wchłonie :)

paraplu: super :) Gratuluję :) Niech kropeczek rośnie w siłę! :)

Paraplu gratuluję :) Lubie takie wieści ....

Kamila bądź dobrej myśli ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Dziekuje dziewczynki :)
Najwieksze wrazenie na mnie zrobil dziwiek serduszka [emoji7] niesamowite, ze u takiego malenstwa slychac bicie serca! Jestem do tej pory w szoku mimo, ze wiedzialam, ze moge uslyszec :)

A teraz po stresujacym poranku pelen relaks :)
1464427824-yjuhnu.jpeg

1464427838-hftpu4.jpeg
1464427848-hg5rhg.jpeg

9ewnvfxmgto5niho.png

Kamila - odpoczywaj ile się da , trzymam kciuki żeby torbiel się wchłonął,

Paraplu- gratulacje ,niezapomniane przeżycie :) , ale masz fajnie ? Gdzie to takie widoki dają .

Kamila, Paraplu - a wasze rodziny juz wiedzą czy nic jeszcze ? Kiedy mówicie ? Mnie dziś korciło ale nie powiedziałam- chyba wole na żywo

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej :p
Peraplu gratki piękny groszek :**

Wpadłam się przywitać i poczytać dobrych wieści :D

My dziś u mojej mamy :p K został w domu :p także odpoczywamy

Do góry