reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Cześć kochane przepraszam że nic niepisze. Jak się czujecie... ;) byłam wczoraj u lekarza innego zobaczyłam pęcherzyk. :) przepisał jeszcze accard 75 na podtrzymanie. Niestety ciąża zagrożona ale może będzie dobrze. Mam torbiel 4 cm ma... trochę się tym boję ale Powiedział że powinna się wchlonac

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aaaaaaa my juz po!!!!! [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Z dzidzia wszystko okej, uslyszelismy serduszko! Masakra [emoji3] niesamowite!
Wg ginki dzidzia w dobrym miejscu w macicy jest :)
Takze mam takiego banana na twarzy, ze zakwasow zaraz dostane ;)

1464424254-skttbz.jpeg

A tutaj na dole linia z zapisem tetna [emoji7][emoji173]️
1464424295-fwf00c.jpeg

9ewnvfxmgto5niho.png

Lusia dziękuje [emoji4]
Co tam u ciebie ?

Julia a ty masz zdj fasolki? [emoji4]

Kamila będzie wszystko z dzidzia w porządku , najważniejsze to się oszczedzaj [emoji8]

Paraplu aaaa cudenko malusie !
Gratulacje raz jeszcze ! [emoji171]

xbum: może popada, bo jak prognozy rano słuchałam to w całym kraju ma dzisiaj padać :)

miciurka: ja też ostatnio kupiłam takie gąbczaste rzodkiewki :/

julia: podobne trendy śniadaniowe :D Mi się ostatnio zachciało zupy mlecznej, takich kluseczek lanych. Muszę zrobić na tygodniu :)

kamila: torbiele są bardzo częste w ciąży i zwykle się wchłaniają. Kciuki za maleństwo, mam nadzieję, że torbiel szybko się wchłonie :)

paraplu: super :) Gratuluję :) Niech kropeczek rośnie w siłę! :)

Paraplu gratuluję :) Lubie takie wieści ....

Kamila bądź dobrej myśli ....

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Dziekuje dziewczynki :)
Najwieksze wrazenie na mnie zrobil dziwiek serduszka [emoji7] niesamowite, ze u takiego malenstwa slychac bicie serca! Jestem do tej pory w szoku mimo, ze wiedzialam, ze moge uslyszec :)

A teraz po stresujacym poranku pelen relaks :)
1464427824-yjuhnu.jpeg

1464427838-hftpu4.jpeg
1464427848-hg5rhg.jpeg

9ewnvfxmgto5niho.png

Kamila - odpoczywaj ile się da , trzymam kciuki żeby torbiel się wchłonął,

Paraplu- gratulacje ,niezapomniane przeżycie :) , ale masz fajnie ? Gdzie to takie widoki dają .

Kamila, Paraplu - a wasze rodziny juz wiedzą czy nic jeszcze ? Kiedy mówicie ? Mnie dziś korciło ale nie powiedziałam- chyba wole na żywo

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej :p
Peraplu gratki piękny groszek :**

Wpadłam się przywitać i poczytać dobrych wieści :D

My dziś u mojej mamy :p K został w domu :p także odpoczywamy

Do góry