reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzień dobry,

ja niedawno skończyłam jeść śniadanko. Dzisiaj kanapki z białym serem i dżemem z czarnych porzeczek :)

paraplu: &&&&&&&&&&&&&&&& Mam nadzieję, że kropeczek pokaże wam swój domek :)

kruczyca: mi też się marzy duża kuchnia. Szkoda, że w nowym budownictwie kuchnie zwykle są małe i tak wciśnięte dziwacznie. Duże kuchnie zaczynają się zwykle w metrażach od 60 - 70 m2. Przynajmniej przy takich zaczynają mi się dopiero podobać :D

reklama
Jugo sniadanko pycha! Mi się już marzy od kilku dni twarożek z pomidorem i rzodkiewka ale jak jestem w sklepie to zawsze zapomnę :(

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Jugo to ukubiony zestaw sniadaniowy mojej mamy :) ja tez lubie ale kurcze po twarozek musze specjalnie jechac 15km do polskiego sklepu :(

9ewnvfxmgto5niho.png

kruczyca: ja też miałam i dlatego ostatnio kupiłam dwa opakowania sera białego :D I teraz mi starczy na tydzień :D

paraplu: uuu to kawałek drogi trzeba pokonać, żeby zjeść. Ja jeszcze kakao lubię do tego. A i czasem dżem zastępuję miodem :D

Wkurza mnie to forum od pewnego czasu, bo trzeba posty dodawać po kilka razy, bo się nie załącza odpowiedź :/ A potem się dublują i trzeba usuwać :/

Niestety, taki typowy twarozek w normalnym sklepie w Holandii jest nie to dostania :( ale np. uwielbiam drozdzowki, nalezniki z serem to tak to potrafi za mna chodzic, ze specjalnie jade do polskiego :)

9ewnvfxmgto5niho.png

Dzień dobry , tez już nie spie [emoji4]
Ja śniadanko dopiero robie , mala wstala dziś jej sie pospalo to można robić ...
Chciałabym żeby popadał deszcz u mnie tak dusznoo od trzech dni , okna juz pootwierane [emoji6]

Paraplu &&&& za wizytę ! [emoji8]

Hej :)

Paraplu - kciuki za usg :) .

Mniam twarożek ! - eh u mnie rzodkiewki takie denne jakieś gąbki nadmuchane :/ - ale bym zjadła takie prawdziwe z ogródka rzodkieweczki mniamm .
Tylko ochoty robicie na coś czego nie mam w lodowce haha .
Bum - fajna macie kolorystykę - u mnie jednak - białe / kremowe kolory zwłaszcza na sofie by nie dały rady z moim dzieckiem :D jak ty to robisz hahah

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Miciurka haha no to jest fakt , ze sie brudzi , ale raz w miesiacu musze szorowac ...
A to biale to skay czy jak to sie pisze wiec , szmatka wystarczy przetrzec [emoji16]

Miciurka gratulacje !

Kruczyca kciukam mocno [emoji8]

Lusia a ja sprzątanie , P wziął mała na dwór więc korzystam i sprzątam [emoji6]
Kiedy następna @?

Anula trochę może odpoczniesz na wsi [emoji4]

Bum 24 czerwca ale bez lutki wiec ten termin jest orientacyjny

reklama
Do góry