reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzień dobry,

ja niedawno skończyłam jeść śniadanko. Dzisiaj kanapki z białym serem i dżemem z czarnych porzeczek :)

paraplu: &&&&&&&&&&&&&&&& Mam nadzieję, że kropeczek pokaże wam swój domek :)

kruczyca: mi też się marzy duża kuchnia. Szkoda, że w nowym budownictwie kuchnie zwykle są małe i tak wciśnięte dziwacznie. Duże kuchnie zaczynają się zwykle w metrażach od 60 - 70 m2. Przynajmniej przy takich zaczynają mi się dopiero podobać :D

reklama
Jugo sniadanko pycha! Mi się już marzy od kilku dni twarożek z pomidorem i rzodkiewka ale jak jestem w sklepie to zawsze zapomnę :(

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Jugo to ukubiony zestaw sniadaniowy mojej mamy :) ja tez lubie ale kurcze po twarozek musze specjalnie jechac 15km do polskiego sklepu :(

9ewnvfxmgto5niho.png

kruczyca: ja też miałam i dlatego ostatnio kupiłam dwa opakowania sera białego :D I teraz mi starczy na tydzień :D

paraplu: uuu to kawałek drogi trzeba pokonać, żeby zjeść. Ja jeszcze kakao lubię do tego. A i czasem dżem zastępuję miodem :D

Wkurza mnie to forum od pewnego czasu, bo trzeba posty dodawać po kilka razy, bo się nie załącza odpowiedź :/ A potem się dublują i trzeba usuwać :/

Niestety, taki typowy twarozek w normalnym sklepie w Holandii jest nie to dostania :( ale np. uwielbiam drozdzowki, nalezniki z serem to tak to potrafi za mna chodzic, ze specjalnie jade do polskiego :)

9ewnvfxmgto5niho.png

Dzień dobry , tez już nie spie [emoji4]
Ja śniadanko dopiero robie , mala wstala dziś jej sie pospalo to można robić ...
Chciałabym żeby popadał deszcz u mnie tak dusznoo od trzech dni , okna juz pootwierane [emoji6]

Paraplu &&&& za wizytę ! [emoji8]

Hej :)

Paraplu - kciuki za usg :) .

Mniam twarożek ! - eh u mnie rzodkiewki takie denne jakieś gąbki nadmuchane :/ - ale bym zjadła takie prawdziwe z ogródka rzodkieweczki mniamm .
Tylko ochoty robicie na coś czego nie mam w lodowce haha .
Bum - fajna macie kolorystykę - u mnie jednak - białe / kremowe kolory zwłaszcza na sofie by nie dały rady z moim dzieckiem :D jak ty to robisz hahah

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Miciurka haha no to jest fakt , ze sie brudzi , ale raz w miesiacu musze szorowac ...
A to biale to skay czy jak to sie pisze wiec , szmatka wystarczy przetrzec [emoji16]

Miciurka gratulacje !

Kruczyca kciukam mocno [emoji8]

Lusia a ja sprzątanie , P wziął mała na dwór więc korzystam i sprzątam [emoji6]
Kiedy następna @?

Anula trochę może odpoczniesz na wsi [emoji4]

Bum 24 czerwca ale bez lutki wiec ten termin jest orientacyjny

reklama
Do góry