reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Paraplu - dobry pomysł z tym szukaniem u ludzi - i pomacac można :D , ja to oglądam programy od wystroju wnętrz -.uwielbiam !! Ale macie miejsca od groma toż tak 180 to i można na wskroś spać :) ,

Mój tata sobie kupił mega zaje zestaw- dosłownie z 15 osób lekko się zmieści i wszyscy mogą jakby pół leżąco super opcja do odpoczywania

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Miciurka haha ja tak samo koldre pod brodę, pupa wypieta i nic mnie nie interere ide spać [emoji3]
Wyspac się idzie [emoji4]

Paraplu my mamy taki zwykły , zdj jeszcze z remontu.
1464382640690.jpg

Załączniki

• 1464382633289.jpg
    1464382633289.jpg
    60,7 KB · Wyświetleń: 75
  • 1464382640690.jpg
    1464382640690.jpg
    52,1 KB · Wyświetleń: 219
Ostatnia edycja:
Paraplu - dobry pomysł z tym szukaniem u ludzi - i pomacac można :D , ja to oglądam programy od wystroju wnętrz -.uwielbiam !! Ale macie miejsca od groma toż tak 180 to i można na wskroś spać :) ,

Mój tata sobie kupił mega zaje zestaw- dosłownie z 15 osób lekko się zmieści i wszyscy mogą jakby pół leżąco super opcja do odpoczywania

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

No wlasnie dlatego lubie szukac po ludziach ciekawych mebli i dodatkow. Widze na zywo jak to sie prezentuje, moge zmacac, zobaczym material i zapytac jak sie sprawdza. I powiem Ci, ze wiekszosci upatrzonych rzeczy u kilentow w zyciu bym nie kupila na podstawie samego zdjecia ze strony internetowej! A na zywo wygladaja rewelacyjnie!

9ewnvfxmgto5niho.png

Najpierw pokój mieliśmy na brązowo-bezowo a teraz szaro-turkusowo [emoji12]
Choć ścianę już mam ładnie pokolorowana na dole, mała wolała ścianę niż kartkę [emoji16]
Cale szczęście co rok odświeżamy [emoji6]

Idę w wyrko , spijcie dobrze [emoji8]

Ostatnia edycja:
Dzieeen dobry!
Bum nasz będzie w podobnych kolorach :) do większości pasuje :)
Ja tez lubie dekorowanie wnętrz itp. Ale i tam marzy mi się super kuchnia :D

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Hoho wszystkie jeszcze spia :p taka cisza.

My juz w drodze na USG. Na 10.15 mamy [emoji33][emoji33][emoji33]

EDIT:
Zwracam honor Kruczyca, Ty juz nie spisz :)

9ewnvfxmgto5niho.png

reklama
Do góry