reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Paraplu - dobry pomysł z tym szukaniem u ludzi - i pomacac można :D , ja to oglądam programy od wystroju wnętrz -.uwielbiam !! Ale macie miejsca od groma toż tak 180 to i można na wskroś spać :) ,

Mój tata sobie kupił mega zaje zestaw- dosłownie z 15 osób lekko się zmieści i wszyscy mogą jakby pół leżąco super opcja do odpoczywania

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Miciurka haha ja tak samo koldre pod brodę, pupa wypieta i nic mnie nie interere ide spać [emoji3]
Wyspac się idzie [emoji4]

Paraplu my mamy taki zwykły , zdj jeszcze z remontu.
1464382640690.jpg

Załączniki

• 1464382633289.jpg
    1464382633289.jpg
    60,7 KB · Wyświetleń: 80
  • 1464382640690.jpg
    1464382640690.jpg
    52,1 KB · Wyświetleń: 224
Ostatnia edycja:
Paraplu - dobry pomysł z tym szukaniem u ludzi - i pomacac można :D , ja to oglądam programy od wystroju wnętrz -.uwielbiam !! Ale macie miejsca od groma toż tak 180 to i można na wskroś spać :) ,

Mój tata sobie kupił mega zaje zestaw- dosłownie z 15 osób lekko się zmieści i wszyscy mogą jakby pół leżąco super opcja do odpoczywania

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

No wlasnie dlatego lubie szukac po ludziach ciekawych mebli i dodatkow. Widze na zywo jak to sie prezentuje, moge zmacac, zobaczym material i zapytac jak sie sprawdza. I powiem Ci, ze wiekszosci upatrzonych rzeczy u kilentow w zyciu bym nie kupila na podstawie samego zdjecia ze strony internetowej! A na zywo wygladaja rewelacyjnie!

9ewnvfxmgto5niho.png

Najpierw pokój mieliśmy na brązowo-bezowo a teraz szaro-turkusowo [emoji12]
Choć ścianę już mam ładnie pokolorowana na dole, mała wolała ścianę niż kartkę [emoji16]
Cale szczęście co rok odświeżamy [emoji6]

Idę w wyrko , spijcie dobrze [emoji8]

Ostatnia edycja:
Dzieeen dobry!
Bum nasz będzie w podobnych kolorach :) do większości pasuje :)
Ja tez lubie dekorowanie wnętrz itp. Ale i tam marzy mi się super kuchnia :D

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Hoho wszystkie jeszcze spia :p taka cisza.

My juz w drodze na USG. Na 10.15 mamy [emoji33][emoji33][emoji33]

EDIT:
Zwracam honor Kruczyca, Ty juz nie spisz :)

9ewnvfxmgto5niho.png

reklama
Do góry