reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Trzymam kciuki za wasze monity :) oby za chwile nie były już potrzebne i kogoś innego będziecie podglądać na usg :) a my poszliśmy sobie na spacer do parku, zjedliśmy lody, tak siedzimy i sobie przypomniałam że mieliśmy we wtorek do meblowego pojechać popatrzeć łóżka. Siedzimy na tej ławce nagle K sprawdza do której sklep, pierwszy autobus i tak oto ze spaceru wróciliśmy z zamowionym wyrkiem :D już niedługo się uloze po swojemu :D

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jugo sacz , sacz mnie naszlo cos na piwo z sokiem!
U mnie to tak duszno , okna pootwierane i zeroo jakiegoś wiaterku , wiec takie orzezwienie dziś tym piwkiem [emoji12]

Kruczyca jakie łóżko ? Jakaś taka sypialnia czy kanapa? [emoji4]
Teraz przecież musisz wygodnie spać , pamietaj na lewym boku [emoji23]

Narożnik rozkladany. Takiego sypialnianego nie chcieliśmy się odnaleźć nie możemy na takim ;) na lewym boku zawsze mi najwygodniej Bum :D

Kruczyca tez mamy naroznik i jest super , nawet sypialni nie mamy więc nie możemy sobie pozwolić na takie łoże [emoji39]
No właśnie a mi tam na prawym dobrze [emoji16]

Ja tam lubię twarde łóżka a jak znalazłam jakiś fajny materac taki łóżkowy to taka cena że od nowa bym cały pokój urzadzila :D no i u mnie jest ten problem ze K spi akurat po lewej od ściany a ja lubię mieć kolano praktycznie pod broda :D pół biedy jak jest odwrócony, ale jak w moją stronę leży to ja już nie śpię bo ciepłym powietrzem mi oddycha a ja tak nie mogę bo muszę do spania mieć wszystko zimne i jeszcze chrapie :D a tak na 140x200 spokojnie się pomiescimy :D

Kruczyca- zazdroszczę twgo narożnika mi się marzy , hehe - a to jest twoje pierwsze dziecko prawda ? - fajnie masz możesz odpoczywać hahah ja przy drugim juz nie dam rady hehe,

Dziś "przeczochrałam" małego po takim wielkim parku na rowerze , hulajnodze i jeszcze piłkę kopał - a on mi tu jeszcze nie spi !!! No zwariował haha- pewnie jutro będę musiała go zwalić z łóżka :D hihi

Jugo- mój syn jak zobaczył twojego awatarka to nie chciał dać mi czytać tylko na " twojego ptaszka " chciał patrzeć haha[emoji14];)

Trzymam kciuki za wasz monitoring dziewczyny !

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciur-ka tak pierwsze :) fakt będę mogła skupić się na sobie ale czekam aż będę musiała skupiać się na kimś o wiele ważniejszym :) to może mały da pospać mamie i rodzenstwu rano ;)

Kruczyca a weź ja to muszę być wypiete pupa do mojego albo mu na cycku spie , dwie najlepsze pozycje do spania [emoji23]
My tez mamy taka powierzchnie łóżka ale chyba 160x200 i nawet jak mała przyjdzie to jest oki [emoji16]
Oczywiście nie pomijając faktu ze kotly w nogach spia [emoji16]

Kruczyca- ja jestem taka sama - jak mnie wkuu jak mi chucha pod nos o matko , ja leżę tak na boku żeby być tyłkiem odwrócona do W. Wtedy kołdra po sama brodę i śpię hah

Xbum - niezłe wymiary łozka. Macie u mnie ścisk jak mały się wepcha .

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Masz jakas fote tego naroznika? Uwielbiam dekorowanie wnetrz! [emoji7] i z checia wszystko ogladam co kto kupil bo szukam inspiracji do swojego mieszkania :) i tym sposobem wiekszosc upatrzonych mebli i dodatkow wychaczylam u klientow swoich [emoji23] wiekszosc ma swietny gust a ja sobie wybieram co mi sie najbardziej podoba :)

My mamy 180 szerokie :) czasem musze chlopa szukac na tym lozku aby sie przytulic [emoji23]

9ewnvfxmgto5niho.png

Do góry