reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Trzymam kciuki za wasze monity :) oby za chwile nie były już potrzebne i kogoś innego będziecie podglądać na usg :) a my poszliśmy sobie na spacer do parku, zjedliśmy lody, tak siedzimy i sobie przypomniałam że mieliśmy we wtorek do meblowego pojechać popatrzeć łóżka. Siedzimy na tej ławce nagle K sprawdza do której sklep, pierwszy autobus i tak oto ze spaceru wróciliśmy z zamowionym wyrkiem :D już niedługo się uloze po swojemu :D

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jugo sacz , sacz mnie naszlo cos na piwo z sokiem!
U mnie to tak duszno , okna pootwierane i zeroo jakiegoś wiaterku , wiec takie orzezwienie dziś tym piwkiem [emoji12]

Kruczyca jakie łóżko ? Jakaś taka sypialnia czy kanapa? [emoji4]
Teraz przecież musisz wygodnie spać , pamietaj na lewym boku [emoji23]

Narożnik rozkladany. Takiego sypialnianego nie chcieliśmy się odnaleźć nie możemy na takim ;) na lewym boku zawsze mi najwygodniej Bum :D

Kruczyca tez mamy naroznik i jest super , nawet sypialni nie mamy więc nie możemy sobie pozwolić na takie łoże [emoji39]
No właśnie a mi tam na prawym dobrze [emoji16]

Ja tam lubię twarde łóżka a jak znalazłam jakiś fajny materac taki łóżkowy to taka cena że od nowa bym cały pokój urzadzila :D no i u mnie jest ten problem ze K spi akurat po lewej od ściany a ja lubię mieć kolano praktycznie pod broda :D pół biedy jak jest odwrócony, ale jak w moją stronę leży to ja już nie śpię bo ciepłym powietrzem mi oddycha a ja tak nie mogę bo muszę do spania mieć wszystko zimne i jeszcze chrapie :D a tak na 140x200 spokojnie się pomiescimy :D

Kruczyca- zazdroszczę twgo narożnika mi się marzy , hehe - a to jest twoje pierwsze dziecko prawda ? - fajnie masz możesz odpoczywać hahah ja przy drugim juz nie dam rady hehe,

Dziś "przeczochrałam" małego po takim wielkim parku na rowerze , hulajnodze i jeszcze piłkę kopał - a on mi tu jeszcze nie spi !!! No zwariował haha- pewnie jutro będę musiała go zwalić z łóżka :D hihi

Jugo- mój syn jak zobaczył twojego awatarka to nie chciał dać mi czytać tylko na " twojego ptaszka " chciał patrzeć haha[emoji14];)

Trzymam kciuki za wasz monitoring dziewczyny !

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciur-ka tak pierwsze :) fakt będę mogła skupić się na sobie ale czekam aż będę musiała skupiać się na kimś o wiele ważniejszym :) to może mały da pospać mamie i rodzenstwu rano ;)

Kruczyca a weź ja to muszę być wypiete pupa do mojego albo mu na cycku spie , dwie najlepsze pozycje do spania [emoji23]
My tez mamy taka powierzchnie łóżka ale chyba 160x200 i nawet jak mała przyjdzie to jest oki [emoji16]
Oczywiście nie pomijając faktu ze kotly w nogach spia [emoji16]

Kruczyca- ja jestem taka sama - jak mnie wkuu jak mi chucha pod nos o matko , ja leżę tak na boku żeby być tyłkiem odwrócona do W. Wtedy kołdra po sama brodę i śpię hah

Xbum - niezłe wymiary łozka. Macie u mnie ścisk jak mały się wepcha .

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Masz jakas fote tego naroznika? Uwielbiam dekorowanie wnetrz! [emoji7] i z checia wszystko ogladam co kto kupil bo szukam inspiracji do swojego mieszkania :) i tym sposobem wiekszosc upatrzonych mebli i dodatkow wychaczylam u klientow swoich [emoji23] wiekszosc ma swietny gust a ja sobie wybieram co mi sie najbardziej podoba :)

My mamy 180 szerokie :) czasem musze chlopa szukac na tym lozku aby sie przytulic [emoji23]

9ewnvfxmgto5niho.png

Do góry