reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

mmm pychotka, też już kiedyś robiłam bezę

eiktkrnte7m2t6jk.png

reklama
xbum: przepis na bezowe blaty wzięłam w moich wypieków, a nad kremem jeszcze myślę. Nie chcę robić ciężkiego maślanego, więc ubiję mascarpone ze śmietaną :)

Idę się ogarniać do spania :) Dobranoc :)

Hello

Evee wypocznij kobitki i wracaj pełna sił do działania[emoji14]

Jugo hahaha ta bardzo ciekawe mi aż wstyd pomyśleć zawsze zaczyna się super jakiś pań i ja przyjemnie a na sam koniec okazuje się np że to pies albo że kogoś zmuszam do seksu hahaha :D

Jeju wstalam i mam ochotę na frtytki z sosem czosnkowym albo placka po węgiersku[emoji14]

No wstawać dziewczyny :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oleczka ja od 5 laze i coś szukam :D
Jugo mi to ciazy nie potrzeba do erotycznych snow :D czasem czuje się nawet jakbym orgazmu miała, podobno to możliwe ;) póki co nic mi się nie śni,ale patrząc po Bum to może i dobrze :D
Eveee miłego urlopu!

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry wszystkim ,

Ja już nie wiem gdzie mam pisać hehe :) . Już od godziny nie spie ...a dziecko śpi I chrapie no chyba jakaś Nie normalna jestem[emoji14]

Edit: ja juz po testowaniu i prezent w dzień matki w postaci bladziocha ;)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Hej

Miciurka gratulacje. Kolejnej staraczce forum przyniosło szczęście. Piękny prezent na dzień matki. Najpiękniejszy jaki można sobie wymarzyć. Będę trzymać kciuki żeby wszystko było dobrze.

Dziewczyny moje kochane. Sercem jestem z wami u każdej życzę jak najlepiej. Oby to był ostatni dzień matki w którym czekacie na swoje szczęście...trzymam za was kciuki bardzo was lubię naprawde. Cieszę się że was poznałam. Będzie mi was brakowało, bo niestety ja nie dam rady już pisać. Serce mi pęka na wieść o każdej kolejnej ciąży po dwóch czy trzech cyklach starań. Utwierdza mnie to tylko w fakcie że jestem do niczego i że ja chyba po prostu nie zasługuje żeby być matką. Jakby było wszystko dobrze to już dawno cieszylabym się z ciąży, ale nie jest. Nie chce zostać sama jako staraczka. I tak już sobie nie mogę poradzić z tym wszystkim. Jeden dzień jest dobrze a potem tydzień jestem załamana. Dla innych to tylko rok ale dla mnie za dużo. Jestem za słaba psychicznie na to wszystko.

reklama
Tynka kochana odpocznij od forum... Ale nie zostawiaj nas. Mamy grupę. Pamiętaj że jesteśmy z Tobą co by się nie dzialo. Na pewno niedlugo będziesz mama. Uda się, ja i na pewno nie jestem w tym sama, wierzę w Was mimo że Wam już brak nadzieji. Sercem i myślami jestem z Wami kochani, bądźcie silni :*

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry