reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Miciurka no siknij tak za dwa dni ale kup jakiś lepszy ten test [emoji6]

Anula ja tam żadnych snów takich nie mam erotycznych , pisalam ze w ciąży to horrory miałam a nie sny ..
Ty masz jutro wizytę ? [emoji4]

Nati może jeszcze za wcześnie na sikanca , nie psuj sobie dnia ! [emoji8]

reklama
Hej dziewczyny,

pogoda u mnie do kitu :/ Zimno i wiszą ciemne chmury...będzie padać.

oleczka: hahahaha niezłe te twoje sny :D Placek po węgiersku też bym wciągnęła :D Ooo! Placki ziemniaczane z młodych ziemniaczków...mniam!

kruczyca: znalazłaś to coś co od 5 szukałaś? :D Ja też doświaczyłam czegoś podobnego do orgazmów przez sen :p hehehe ciekawe przeżycie :D

miciurka: podwójny dzień mamy masz :) Gratuluję :)

tynka: kochana, trzymaj się i pomyśl o pomocy psychologicznej. Będzie lżej. Tulę.

xbum: u mnie też pogoda do bani :/ Dobrze, że czujesz się lepiej :)

nati: przykro mi, że nie dostałaś dwóch kreseczek dzisiaj. Jeszcze nic straconego. A torcikiem chętnie się podzielę ;)

anula: uuu znowu? Coś się przyplątał ten ból głowy do ciebie :/ Kawka była? Może przejdzie.

U nas na razie oglądanie telewizji, bo pogoda nie zachęca do wyjścia. No ale może się przejaśni.

Udanego dnia :)

Miciurka gratki[emoji4] powtorz test za 2 dni powinny byc ciemniejsze kreseczki[emoji4]

Anula ale ty masz z tym bolem glowy:/

Xbumx ja czuje sie bardzo dobrze, tylko piersi czuje nic wiecej[emoji4]

Tynka kochana przytulam i rozumiem twoje odejscie, mam nadzieje ze dojdziezz do siebie i dostaniecie niespodzianke od losu[emoji4]

Jugo nic nie znalazłam więc o 6 K obudzilam bo mi się nudziło :D
Anula szczęśliwy ale też z taka niepewnoscia do tego podchodzi. Ja dziś jestem spokojna aż nadto o to wszystko. Jutro kolejna beta i byle do wizyty

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry