reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Jugo- burza była ale nawet nie taka straszna :-)winko niech grzecznie poczeka
Bum- coś Cię zbiera oby to nie grypa zdrówka
Evee- udanego wyjazdu 'zazdroszcze' porób fajne foty !!!
Kruczyca- dobra noc :-)
I wogole wszystkim dobranoc

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

eve: udanego pobytu! Będziemy na ciebie tutaj czekać ;)

xbum: upoluj ten pistacjowy, bo to niebo w gębie :) Mam nadzieję, że głowa szybko przejdzie.

nati: spokojnej nocki :)

kruczyca: dobranoc ;) Ciekawe co ci się przyśni...bo w ciąży to się potrafią bardzo ciekawe sny pojawiać :D:D:D

Padam na ryjek...zachciało mi się zrobić na jutro ciasto i siedzi właśnie w piekarniku :D
Teraz herbatka, poczekać na ciasto i lulu :)

Jugo sny w ciąży o kuzde ja tosame horrory miałam , nie wspominam ich dobrze [emoji53]
Musiałam zażyć ketonala bo inaczej bym nie dała rady , ból przeszedł, też herbatke pije i zaraz ide spać , choć jeszcze muszę podłogi umyć [emoji16]

Jugo no serio , ze coś z malutką nie tak przewaznie były , a od początku ciąży śniło mi się , że przy porodzie umrę !
Mojemu P to powiedziałam i kurcze ciągle mi się do konca ciąży tak śniło a przy cc to dopiero i przerażenie i wszystko .. A jak usłyszalam ze mala wody z krwia i gdzies ja zabrali bo po cc mi jej bie pokazali od razu to masakra byłam przerażona [emoji19]
Całe szczęście to tylko sny były...
Erotyczny sen to chyba ino jeden miałam [emoji23]

Ciastka gotowe?

xbum: uhm to faktycznie kiepsko :/ Bo jak się źle śpi to potem następny dzień kiepski :/ No i ten stres :/ Mam nadzieję, że kolejnej ciąży będziesz miała tylko te ładne sny :) A ciasto, w zasadzie 2, bo to dwa blaty bezowe się pieką :)

Jugo no też mam nadzieję , że będą ok te sny !
Ale zauważyłam , że jak np śni mi się test ciążowy pozytyw to wychodzi negatyw ..
W ciąży śniło mi się ciągle usg i siusiak a była dziewczynka wszystko na odwrót [emoji16]

A ja myślałam ze ciastka robisz a to jakieś ciacho [emoji4] aa jakie?

Robię tort bezowy z lekkim kremem z truskawkami.
Coś takiego jak to:

z13950524Q,Tort-bezowy-z-serkiem-mascarpone-i-truskawkami.jpg

Znaczy plan taki a co wyjdzie to zobaczę jutro :D Bo jutro dopiero krem zrobię i przełożę :)

Załączniki

• z13950524Q,Tort-bezowy-z-serkiem-mascarpone-i-truskawkami.jpg
    z13950524Q,Tort-bezowy-z-serkiem-mascarpone-i-truskawkami.jpg
    41,4 KB · Wyświetleń: 209
reklama
Do góry