reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Kruczyca - sama jestem w szoku ! I to takim ze hej , ręce mi się trzęsły itp. Heh zrobiłam. Dwa testy żeby obczaić czy faktycznie ...,

Tynka- ja wiem.co czujesz - miałam za sobą 2 lata starań zanim urodził się synek i juz byliśmy umówieni do kliniki niepłodności i wtedy zaskoczylam, nie myśl tak ze się nie nadajesz do czegoś - to po prostu cholerny los który nie jest łaskawy dla was, ważne że już podjęliście leczenie i lekarze napewno Wam pomogą tylko musisz się uzbroić w cierpliwość - może i dobrze Ci zrobią małe wakacje od forum - uwierz mi ze gdybym mogła oddalabym ci mojego pozytywa! Żebyś w końcu poczuła się szczęśliwa i spełniona! Ale dojdziesz do tego punktu zacznij w to wierzyć bo jest takie coś jak "law of attraction" myśleniem pozytywnym przyciągasz pozytyw. Trzymam za Ciebie kciuki ! Xxx

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wstalam , pogoda do bani , całe szczęście na razie się czuje ok [emoji4]

Oleczka aaa tez bym zjadla frtytki z sosem no , w ciazy nie jestem a smaka mi na robiłas [emoji13]

Kruczyca az takie sny masz ?
Wow ! Nigdy takiego czegoś nie przezylam [emoji16]

Miciurka wstawiaj fote ! [emoji4]

Tynka odpocznij i znajdź tego psychologa , będzie ci lepiej a na Ciebie tu zawsze czekamy ! [emoji8]

Wstalam , pogoda do bani , całe szczęście na razie się czuje ok [emoji4]

Oleczka aaa tez bym zjadla frtytki z sosem no , w ciazy nie jestem a smaka mi na robiłas [emoji13]

Kruczyca az takie sny masz ?
Wow ! Nigdy takiego czegoś nie przezylam [emoji16]

Miciurka wstawiaj fote ! [emoji4]

Tynka odpocznij i znajdź tego psychologa , będzie ci lepiej a na Ciebie tu zawsze czekamy ! [emoji8]

Teścik z dziś rana, czy widać ?

1464247050-1d1mld.jpeg

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka a widać [emoji4]ale te paskowe są do doopy więc na płytkowym lepiej by zapewne było [emoji6]
Super, kiedy beta ?
Piękny prezent ! [emoji8]

Dzień dobry
Dla mnie dzień niedobry , jednak zepsuła zepsułam sobie dzień mamy test negatywny nawet cień cienia cienia nie ma :-( a szkoda nawet pisać
Bum- mi się śnią negatywne i są negatywne
Jugo-zjadła bym dziś taki cały tort na smutek
Oleczka- o już są zachcianki
Kruczyca- to chyba adrenalina ze tak wstałaś wcześnie :-)
Miciur- o jak super gratki bladziocha :-)

Tynka- ja tez nie z zaszłam z pierwszym dzieckiem za 3 razem jak większość zajęło mi to pare miesięcy , ale wiem o co Ci chodzi , zadajemy sobie cały czas pytania czemu to znowu nie ja , może zeczywiscie powinnaś odpocząć od forum , tylko pamiętaj ze tu tez są dziewczyny które tez nie zachodzą w ciąże i ciagle czekają ...tulę mocno ....

U mnie pogoda tez do bani nawet mi się z łóżka wstać niechce :-(

I wszystkim obecnym i przyszłym wszystkiego najlepszego z okazji dnia mamy !!!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dobry ....

Miciurka a ja też widzę :) a to dobry znak ....

Kruczyca i jak tam mężu szczęśliwy ?

Bum musze odszukać ten twój post z erotyzmem :) mialam raz z sąsiadem [emoji23]

Nati u mnie pogoda reż do niczego ....

wstałam z bonusem - ból głowy nosz kur ..... znowu ....lepsze to niż ból zęba [emoji52]

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Do góry