reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej dziewczyny :* u mnie dziś 28dc powinna @ przyjść ale póki co jest tylko kremowo-zolty śluz, jakieś tam bóle, pobolewanie, kłucie. Betowac może będę jutro ale wątpię żeby trzeba będzie. Temp 37.1.
Bum kciuki za wizytę kochana
Kamila tescik piękny wuluzuj :) to na prawdę ciąża, wszystko z nią dobrze. Daj dziecku tylko spokoj i pozytywne emocje żeby się tak mocno mocno przytulił do mamy i puścił za 9mc :)
Tynka wszystko się ułoży mimo że masz wątpliwości.
Lusia widzisz Ty będziesz następna :) i za kilka mc będziesz kolejnej przyszłej mamie mówić w przychodni że to działa i nie można się poddawać :)
Cieplutko u mnie i już po zakupach spożywczych na dziś. Teraz czekam na kuriera z gemini. Jak zobaczyłam że cena mojego Falvit Mama 30 tabletek w stacjonarnej aptece jest taka sama co 60tabletek w gemini to się zalamalam :D całkowicie zapomnialam o tej aptece i teraz mam ;) i dziś zaczynam układanie zdjec w albumach dla mamusiek ;) fajnie by było jako ostatnie włożyć zdjęcie pozytywnego testu a już bosko by było z usg :) ale się nie wyrobilismy ;) doda się kiedy indziej :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
No to za jutrzejszy teścik! &&&&

reklama
U mnie jajo!

Pobrali mi krew te wcześniejsze badania badania i dzisiejsze oki , stwierdził ze nie ma sie doczego doczepic , powiedział , że muszę sobie robić ten monitoring cyklu bo to będzie coś tu nie hallo...
Tak wiec nie dowiedzialam sie nic i jestem w czarnej dupie oo.

kruczyca: a dobrze, miło, że pytasz :) Tylko mogłoby być trochę chłodniej :D A jak tam mąż? Dobrze się wywiązuje z obowiązków? :D

oleczka: ja kiedyś byłam tak zdesperowana, że było mi wszystko jedno gdzie i czy ktoś będzie widział jak sikam...wiec może pampers to dobry pomysł :D

xbum: to dobra wiadomość, bo jeśli nie ma sie do czego w wynikach przyczepić to może wystarczy lekkie stymulowanie cyklu i wszystko wróci do normy. Po pierwszym monitoringu będziesz wiedziała jak wyglada naturalny cykl i wtedy będzie można coś wiecej powiedzieć. Masz jeszcze dupka? Co bierzesz z leków teraz oprócz bromka?

Sory, ze ino do mnie sie odnosze ale czekam na przystanku.

Jugo ja nic nie biorę bo ten z nfz kazal mi lutke odstawić juz hoho a bromka 2-3 tyg przed wizyta utego endo.
Prolaktyna wyszła mi dziś 13 z czyms ...
I dowiedzialam sie ze oznacza sie sie w godzinach od 11-13 , poniewaz rano to ona może byc wysoka i mam bromka nie brac , nawet stwierdzil ze po tym moim 27 wyniku to tez by mi nie dawał bo to było pobuerane o 7 rano i wynik taki na pewno był ...

Nic no umawiam wizte do tego gina co chodzilam na poczatku ciąży na wizyte + monitoring i on mi na pewno cos pomoze powiem mu wszystko co i jak pierwszs wizyta seta ale pozniej monit 50 zł , moze on mi pomoze cos z ta stymulacja .

A do endo tu jak nie zajde mam się zgłosić na 4 października haahaha !

kruczyca: ja tak jak anula uwielbiam takie klasyczne zdjęcia :) Miły dzień cię czeka :) A test i wynik usg szybko dołożysz, zobaczysz :D

lusia: no i super. Szybko :D A dużo badań masz do zrobienia? Będziesz powtarzała jeszcze raz drożność czy nie ma potrzeby?

oleczka: dobrze, że w domu jesteś :D Gorzej jak człowiek gdzieś wyjdzie i w zasięgu nie ma kibelka :D Ciężarne powinny być zwolnione z przestrzegania zakazu o sikaniu w miejscu publicznym[emoji14]A przynajmniej zwolnione z kary za to przewinienie :p
Hsg juz nie ale hormony tak do tego dentystka onkologia caly czerwiec mam zaplanowany

Kruczyca tak bo mi kazał się juz zapisać jakoś na październik , bo terminy odległe są mega , skierowanie na oddział za rok by mi dopiero mógł dac ale stwierdził ze nie ma ppo co.
Maruddze bo @ jeszcze jest [emoji16]

reklama
Do góry