reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Bum bedzie dobrze ja tam lubie monitoringi wiem jakie mam endomentrium i pecherzyki kiedy peknie i kiedy mam brac leki i badac hormony wiec unormujesz wszystko i napewno sie uda

reklama
Hej dziewczyny

Dzięki że mnie tak doprowadzacie do pionu. Buziak dla każdej was:-* lepiej mi jak się tak wygadam, wyżale i popłacze troszkę.
Marzenia można mieć ale i tak je życie potem weryfikuje.

Evee kurcze szkoda bardzo. Ale nie ten cykl to nastepny:-) widocznie małe chce się urodzić bliżej wiosny.

Paraplu a jednak mdłości cie nie omijają ech. Masz jakieś konkretne smaki już?

Co u reszty?
Marzenia sa po to by o nie walczyc :) i Wam tez uda sie wygrac ta walke :) po prostu troszke wiecej czasu Wam potrzeba.

Na szczescie wystarczylo, ze polezalam jakies 20 min. i przeszlo :) hmmm czy mam jakies smaki? Chyba zrobilam sie mniej slodka ;) ale nie wiem czy to sprawka ciazy bo ja od dziecka mam fazy na konkretne jedzenie. Potrafie miesiac jesc to samo na obiad bo tylko na to mam ochote :D od jakchs 2-3 tygodni mam faze na turkse pizza (wnetrze kebaba w takim zarabistym nalesniku).

Ale mi pms daje popalic lutke odstawilam w piatek okres sie powinien pojawic 4 dzien po odstawieniu lutki jak w zegarku ale w czerwcu bida bo mam zrobic komplet badan i odstawic lutke znow wroca plamienia, ale dam rade w lipcu na poczatku mamy miec iui jesli uda sie pozalatwiac wszystko
Mi hormonalna burza tez daje popalic :D a najbardziej obrywa sie K :D na zmiane placze, zmedze, smutam, smieje sie, znow placze, robie awanture, znow placze. Na szczescie nie jest tak kazdego dnia bo by sie chlopina pewnie zaopatrzym w one way ticket do Honolulu :D

Zobaczymy jak u mnie jeszcze się sprawa rozwinie lub nie. :p Dzisiaj temperatura nadal 36,83, więc wysoko. Może jeszcze za wcześnie na test... Jeśli jutro nie będzie @ i tempka nadal wysoko, to skoczę na betę, żeby przed wyjazdem mieć pewność.
W cyklu ciążowym z Lilą, test pokazał mi słabą kreskę dopiero w 33dc, a w cyklu, gdzie była biochemiczna też dopiero w 34dc bodajże, więc może i tym razem tak będzie... Jeszcze nie tracę nadziei.

Trzymam kciuki!!! &&& Za dobre wieści!

Trzymam kciuki! :) &&&&

Ja już w pracy i też idę kawusię robić... :)
Aj aj ak czekam na wiesci! &&&& :)

Hej dziewczyny :* u mnie dziś 28dc powinna @ przyjść ale póki co jest tylko kremowo-zolty śluz, jakieś tam bóle, pobolewanie, kłucie. Betowac może będę jutro ale wątpię żeby trzeba będzie. Temp 37.1.
Bum kciuki za wizytę kochana
Kamila tescik piękny wuluzuj :) to na prawdę ciąża, wszystko z nią dobrze. Daj dziecku tylko spokoj i pozytywne emocje żeby się tak mocno mocno przytulił do mamy i puścił za 9mc :)
Tynka wszystko się ułoży mimo że masz wątpliwości.
Lusia widzisz Ty będziesz następna :) i za kilka mc będziesz kolejnej przyszłej mamie mówić w przychodni że to działa i nie można się poddawać :)
Cieplutko u mnie i już po zakupach spożywczych na dziś. Teraz czekam na kuriera z gemini. Jak zobaczyłam że cena mojego Falvit Mama 30 tabletek w stacjonarnej aptece jest taka sama co 60tabletek w gemini to się zalamalam :D całkowicie zapomnialam o tej aptece i teraz mam ;) i dziś zaczynam układanie zdjec w albumach dla mamusiek ;) fajnie by było jako ostatnie włożyć zdjęcie pozytywnego testu a już bosko by było z usg :) ale się nie wyrobilismy ;) doda się kiedy indziej :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Kryczyca no badz lutowka :)wysylam maaaase ciazowych fluidkow!
Lutowki nam sa potrzebne :)

Kruczyca a to masz fajna misję na dziś ....uwielbiam zdjęcia ..
oglądać :) zwłaszcza takie w wersji papierowej :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Me too! To wspaniala pamiatka i jakos mi sie wydaje, ze ludzie chetniej do albumu zagladaja np. jak przyjedzie rodzina niz ogladaja pierdyliard giga zdjec na dysku.
Az sama musze znalezs jakis fajny album i zaczac go zapelniac :)

U mnie jajo!

Pobrali mi krew te wcześniejsze badania badania i dzisiejsze oki , stwierdził ze nie ma sie doczego doczepic , powiedział , że muszę sobie robić ten monitoring cyklu bo to będzie coś tu nie hallo...
Tak wiec nie dowiedzialam sie nic i jestem w czarnej dupie oo.

Eee no bum jak to nic nie wiesz?! Dowiedzialas sie, ze wyniki i cacy i to swietna wiadomosc, jedna opcja wykreslona. To bardzo buzo. Teraz monitoring.

Jugo wywiązuje jak ta lala :D ja ostatnio warcze bo przed okresem ;) chlodniej chlodniej... W styczniu miałaś chlodniej ;*

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak nie urok to staczka ;) w zime za zimno, latem za goraco. Ja nie wiem czemu nie moze byc caly rok tak akurat! Wiem wiem, Ziemia, Slonce, bla bla no ale kurcze nie obrazilabym sie jakby w twj kwestii prawa fizyki sie zmienily :D

Hej!
Chwilę mnie nie było a tu taka produkcja. Super!

Anula no ja mam yo do siebie ze nie umiem ukrywać emocji. Jak mi źle od od razu ryk, jak jestem wkurzona to awantura jest w momencie i to tak. Dzis mi lepiej troszkę.

Lusia kurde super ze są konkretne plany! Trzymam kciuki za lipcowa inseminacje:-) będę miała kogo pytac o wrażenia hi hi. Uda się zobaczysz. Ja jak miała dziewczynę po iui na oddziale z trojaczkami to też uwierzyłam że się uda.

Bum jak to nie wiesz nic !? No właśnie wiesz ze jest wszystko Oki tylko potrzebny ci monitoring cyklu. Będziesz wiedziała jak rośnie pęcherzyk, kiedy pęka i jakie masz endo. Wstrzelicie się w owu i będzie piękny syn!

Kruczyca oj coś czuję że będzie pozytyw jutro u ciebie:-) a może jednak się dla nas skusisz na teścik com?

Zapomniałam co miałam reszcie napisac:-/

Tynkano tylko czy się wystrzelimy , stwierdził , że prawdopodobnie pęcherzyki nie pękają i tak to wygląda..

Kruczyca nie bede marudkowac weszlam do pepco i quwa zostawilam 150 zł a nawet śniadania nie jadlam haha [emoji16]

Kupilam tak sobie 2 bluzki , leginsy .
Patrykowi spodnie z dresu i bluzke
A malej trampeczki i sandalki , wiaderko z foremkami do piaskownicy , opaseczki , leginsy i bluzeczke [emoji16]

kruczyca: hahahaha ja też zawsze tego argumentu używam jak ktoś mówi, że za gorąco :D:D:D Mi pasują wszystkie pory roku :) A mężu oby tak dalej :D

xbum: prolaktyna ładna, więc tu problem z głowy. Po monicie będzie więcej wiadomo, bo jak sie okaże, że jakiś kłopot z 2 fazą to wtedy da dupka, a jak że nie rosną to da coś na podkręcenie...ale zaszalałaś w tym pepco :D

luska: szybciej zleci chociaż :) Jak sie ma dużo na głowie to czas zapitala jak szalony.

kruczyca: hahahaha ja też zawsze tego argumentu używam jak ktoś mówi, że za gorąco :D:D:D Mi pasują wszystkie pory roku :) A mężu oby tak dalej :D

xbum: prolaktyna ładna, więc tu problem z głowy. Po monicie będzie więcej wiadomo, bo jak sie okaże, że jakiś kłopot z 2 fazą to wtedy da dupka, a jak że nie rosną to da coś na podkręcenie...ale zaszalałaś w tym pepco :D

luska: szybciej zleci chociaż :) Jak sie ma dużo na głowie to czas zapitala jak szalony.
oj zgodze sie z toba dlatego gdyby nie ginka i aplikacja w telku to nawet nie wiem ktory dzien cyklu mam
tynka wiem ze damy rade obie opowiem ci jak wyglada inseminacja na poczatku lipca mam ja miec

reklama
Lusia ja z tą inseminacja wiąże wszystkie swoje nadzieję bo niestety naturalnie się nam nie uda po prostu...my na początku lipca powtarzamy badanie nasienia, zrobię potrzebne badania i może w sierpniu ja będę podchodzić do iui:-)

Bum i humor po zakupach lepszy? Ja kocham pepco:-) chyba dziś podjadę sobie i popatrzę co tam mają w ofercie.

Anula chyba ty pytałaś o moje bieganie. No więc biegam i zaczęłam ćwiczyć z chodakawska. Staram się zająć swoje myśli czymś innym żeby nie myśleć o ciąży ale jest ciężko bo niestety moja praca się z tym wiąże :-/ mam w planach fryzjera. Chcę zrobić gos odjechanego na wakacje. Zaraz wkleje wam mój pomysł :-)

Do góry