reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Chce takie ombre i takie cięcie ale zamiast blond końcówek to coś wpadajacego w ten niebieski ale bardziej szary:-) ale będę wyglądać ha ha.

Bum nam się naturalnie na bank nie uda. U was i tak są super badania nasienia.

Załączniki

• d984.jpg
    d984.jpg
    84,8 KB · Wyświetleń: 58
  • d0ed.jpg
    d0ed.jpg
    109,6 KB · Wyświetleń: 59
luska: a już wiesz czym będziesz stymulowana do niej? Czy na naturalnym cyklu będziecie lui robić? Chociaż ty chyba masz ładną owulację, więc pewnie na naturalnym?

tynka: ładne to ombre i takie zupełnie inne niż standardowo dziewczyny robią :D Idealne na lato :)

Jugo, Lusia ja u pacjentki widziałam coś takiego. No mega to wygląda niby szary ale wpada w niebieski:-)a co tam zaszaleje trochę na lato. Za miesiąc pójdę do fryzjera:-)

Lusia czytałam na inseminacje na stymulowanym cyklu mimo wszystko mają większe szanse powodzenia. Ja chyba będę od razu na stymulowanym chciała

tynka: a ty robiłaś hsg? Już nie pamiętam co która robiła :) Ze stymulowanie do inseminacji to też różnie bywa, bo jak za dużo jajek wyhodujesz to nie zrobią. Z tego co czytałam to maksymalnie 2 pęcherzyki mogą być. W uzasadnionych przypadkach 3. Ja na pewno będę robiła na stymulowanym, bo bez leków to moja owulacja może być a może jej nie być :D Szalej, szalej :)

tynka: też brałam pod uwagę sono, ale ponoć mniej dokładnie wszystko widać :/ Na pewno jest zdrowsze, bo nie ma kontrastu z jodem i promieni RTG. Chociaż czytałam też, że niektórzy uważają, że przy odpowiednim sprzęcie skuteczność porównywalna :| Ile ludzi tyle opinii :D

reklama
Jak patrzyłam na ofertę gravidy w Płocku i na zdjęcia to extra widać wszystko! Na bank dokładniej niż w zwykłym hsg które widuje często...
Tam mają takie zdjęcia jakbyś usg 3d oglądała. Chyba że to takie pokazowe tylko jest na ich stronie.
Żałuję że od razu tego badania nie zrobiłam. Już bym miała z głowy no i jeśli się okaże że oba niedrozne to nie miałabym roku starań w plecy tylko od razu in vitro.

Do góry