reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Lussia super że wszystko idzie do przodu :))

Kruczyca dla mnie nie musisz robić bo jaa wiem że i tak wyjdą || :D

Jeju a mnie tak lupie w krzyżu że masakra wytrzymać nie mogę i jeszcze naaciska na pęcherz że latam co 5sekund do wc .... nie zdaze wstać i już mi się chce znowu yyyh

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
MAJ:
24.05: Lusia - wizyta w klinice
24.05: Tęczowa - badania
24.05: Xbum - endokrynolog

25.05: Jugo - wizyta u gin
25.05: Lux - podglądanie dzieciątka
30.05: Lusia - wizyta w klinice

CZERWIEC:
3.06: Karola - podglądanie dzieciątka
11.06: Tęczowa - wizyta u Przybycienia
21.06: Tęczowa - wizyta u Sachy

Anula masz rację. Mieć zdjęcie w ręku to całkiem co innego. Ludzie zapominają o tym. A takie albumy są najlepsze. Wirus Ci nie zazre, nic Ci się nie rozladuje albo nie ma problemow z czytaniem formatów :D no i przy zdjęciach czas się zatrzymuje

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

kruczyca: ja tak jak anula uwielbiam takie klasyczne zdjęcia :) Miły dzień cię czeka :) A test i wynik usg szybko dołożysz, zobaczysz :D

lusia: no i super. Szybko :D A dużo badań masz do zrobienia? Będziesz powtarzała jeszcze raz drożność czy nie ma potrzeby?

oleczka: dobrze, że w domu jesteś :D Gorzej jak człowiek gdzieś wyjdzie i w zasięgu nie ma kibelka :D Ciężarne powinny być zwolnione z przestrzegania zakazu o sikaniu w miejscu publicznym :p A przynajmniej zwolnione z kary za to przewinienie :p

reklama
Kruczyca ją wiem co mówię :D

Jugo dopisz mnie na 15 czerwca wizyta u gina :)) taa ją teraz to tylko autem się poruszam że w razie w to szybko podjade do jakiegoś super marketu :D ale może jakieś pampersa dla dorosłych sobie zakupie haha :D

No u mnie robi się już cieplutko

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry