reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Hej laski,

u mnie od rana tak gorąco, że jak tylko się obudziłam miałam ochotę wejść do miski z lodem :D

lusia: powodzenia w klinice :) Mam nadzieję, że uda się wam wszystko pozałatwiać. Do lipca jeszcze dużo czasu, więc myślę, że na spokojnie.

xbum: o popatrz, ja weszłam na bb a ty akurat dotarłaś pewnie do endo :) Mam nadzieję, że powie coś mądrego :D Powodzenia.

anula: intensywny poranek, lubię takie, bo później więcej czasu na relaks :D

eve: dopóki nie ma @, tempka wysoko to jest nadzieja! :) Smacznej kawki.

tynka: postaraj się zrelaksować, i ty i mąż. Teraz coraz cieplej, słonecznie, może spróbujcie sobie jakiś wyjazd zaplanować. To bardzo pomaga, bardzo.

tęczowa: &&&&&&&&&&&&&&&&& myślę o tobie ciepło :) Chociaż w tych okolicznościach pogodowych powinnam myśleć chłodno ;)

julia: co tam w planie masz na słoneczny wtorek?

A ja czuję, że jajniki pracują. Ciekawe czy coś ten inofem zadziała na plus.

Udanego dnia laski.
Zadziała, zadziała... I Wy działajcie! :D

reklama
Hej laski,

u mnie od rana tak gorąco, że jak tylko się obudziłam miałam ochotę wejść do miski z lodem :D

lusia: powodzenia w klinice :) Mam nadzieję, że uda się wam wszystko pozałatwiać. Do lipca jeszcze dużo czasu, więc myślę, że na spokojnie.

xbum: o popatrz, ja weszłam na bb a ty akurat dotarłaś pewnie do endo :) Mam nadzieję, że powie coś mądrego :D Powodzenia.

anula: intensywny poranek, lubię takie, bo później więcej czasu na relaks :D

eve: dopóki nie ma @, tempka wysoko to jest nadzieja! :) Smacznej kawki.

tynka: postaraj się zrelaksować, i ty i mąż. Teraz coraz cieplej, słonecznie, może spróbujcie sobie jakiś wyjazd zaplanować. To bardzo pomaga, bardzo.

tęczowa: &&&&&&&&&&&&&&&&& myślę o tobie ciepło :) Chociaż w tych okolicznościach pogodowych powinnam myśleć chłodno ;)

julia: co tam w planie masz na słoneczny wtorek?

A ja czuję, że jajniki pracują. Ciekawe czy coś ten inofem zadziała na plus.

Udanego dnia laski.
Jugus u mnie też skwar będzie ...ja z kundlem na ogródku bo cień póki co ...ale już mam plan nogi posmazyc dziś a co :)

a powiedz tu clo tez bierzesz w tym cyklu nie ? info 1 raz dziennie ?

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

xbum: o kurde :/ Nie znoszę takich wizyt...oby szybko zleciało!

anula: tak, jadę na CLO + 2 razy dziennie inofem. Ja tez mam plan podsmażyć nóżki :D

Hej dziewczyny :* u mnie dziś 28dc powinna @ przyjść ale póki co jest tylko kremowo-zolty śluz, jakieś tam bóle, pobolewanie, kłucie. Betowac może będę jutro ale wątpię żeby trzeba będzie. Temp 37.1.
Bum kciuki za wizytę kochana
Kamila tescik piękny wuluzuj :) to na prawdę ciąża, wszystko z nią dobrze. Daj dziecku tylko spokoj i pozytywne emocje żeby się tak mocno mocno przytulił do mamy i puścił za 9mc :)
Tynka wszystko się ułoży mimo że masz wątpliwości.
Lusia widzisz Ty będziesz następna :) i za kilka mc będziesz kolejnej przyszłej mamie mówić w przychodni że to działa i nie można się poddawać :)
Cieplutko u mnie i już po zakupach spożywczych na dziś. Teraz czekam na kuriera z gemini. Jak zobaczyłam że cena mojego Falvit Mama 30 tabletek w stacjonarnej aptece jest taka sama co 60tabletek w gemini to się zalamalam :D całkowicie zapomnialam o tej aptece i teraz mam ;) i dziś zaczynam układanie zdjec w albumach dla mamusiek ;) fajnie by było jako ostatnie włożyć zdjęcie pozytywnego testu a już bosko by było z usg :) ale się nie wyrobilismy ;) doda się kiedy indziej :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja juz po w poniedzialek wizyta eksresowo wiec spokojnie zdazymy ze wszystkim na poczatek lipca ale goraco ja juz sie opalilam[emoji5] dopisz mi wizyte jugus mam duzo planow na czerwiec lekarze badania rocznica wiec nie mam czasu myslec nawet ten tydzien mam zalatany musze cos wymyslic na rocznice bo mamy 2 14 czerwca

reklama
Kruczyca a to masz fajna misję na dziś ....uwielbiam zdjęcia ..
oglądać :) zwłaszcza takie w wersji papierowej :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Do góry