reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Evee tyle samo. Oboje jesteśmy z rocznika 92.

Przepraszam dziewczyny. Psuje wam tylko humor moimi żalami ale po roku starań to już naprawdę człowiek zaczyna się coraz bardziej martwic i coraz częściej myśli że się nie uda.
Tynka nie trujesz ja tez rocznik 92[emoji5] nie doluj sie bo to nie ma sensu wiem co czujesz my mamy juz dwa lata jak sie staramy mialam chwile zwatpienia dlaczego inni maja a ja nie. Rozmawialam w przychodni z taka dziewczyna ma synka po iui u mojej ginki i jej kolezanka tez po iui jest w ciazy dalo mi to wiare ze sie uda tobie tez sie uda i to zycze ci blizniakow albo trojaczkow[emoji1]

reklama
Ale naskrobalyscie :D

Witam się i ja :D

Tynka tule Cię mocno :**

Kamila daj na Luz z tymi testami i beta już :) dzisiaj ginekolog ?

Wczoraj tak ciepło a dzisiaj juzz doopa[emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oleczka u mnie dalej gorąco !

Luska trzymam mocno a ty trzymaj za mnie hihi , jaa akurat jade do endo [emoji4]

Aż mnie brzuch boli [emoji13]

Ale mi pms daje popalic lutke odstawilam w piatek okres sie powinien pojawic 4 dzien po odstawieniu lutki jak w zegarku ale w czerwcu bida bo mam zrobic komplet badan i odstawic lutke znow wroca plamienia, ale dam rade w lipcu na poczatku mamy miec iui jesli uda sie pozalatwiac wszystko

Dzień dobry ....

Kamila test piękny,jest dobrze :) ...?teraz oby do wizyty ...

Evee jak nie teraz to w następnym .... popraw koronę i idziemy dalej :)

Tynka wolne dziś ?Tak sobie myślę o Tobie .... o was .... i dobrze że wyrażasz emocje,które w Tobie siedzą ... płacz,krzycz i żal się ... będzie Ci lżej bo to zawsze pomaga ... nie ma co kumulowac .. musisz znaleźć sposób jak sobie radzić z czasem i czekaniem,coby nie myśleć non stop .... a jak twoje plany biegowe ? zrób kochana coś dla siebie :) ... poczujesz się lepiej .... wybiegaj się ,pomaluj i cieszcie się z mężem sobą :) cała reszta przyjdzie z czasem ....

Bum kciuki za wizytę ....

Oleczka u mnie Skwar .. zapraszam :)

Lusia ważne ze jest plan ... iui juz zaraz .... szybko zleci .. zrób coś dla siebie do tego czasu ...coś czego w ciąży nie zrobisz a odmawialas sobie tego podczas starań .... bo jak nie teraz to kiedy ?

Ja wam tak o tym nie myśleniu ,zajęciu .. to na prawdę pomaga na głowę bo inaczej można dostać kociokwiku ....

Ja juz młodzież do szkoły odstawiłam,spacer z psem zaliczony .... teraz należy się kawa no nie ma co :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Zobaczymy jak u mnie jeszcze się sprawa rozwinie lub nie. :p Dzisiaj temperatura nadal 36,83, więc wysoko. Może jeszcze za wcześnie na test... Jeśli jutro nie będzie @ i tempka nadal wysoko, to skoczę na betę, żeby przed wyjazdem mieć pewność.
W cyklu ciążowym z Lilą, test pokazał mi słabą kreskę dopiero w 33dc, a w cyklu, gdzie była biochemiczna też dopiero w 34dc bodajże, więc może i tym razem tak będzie... Jeszcze nie tracę nadziei.

Pisza tyle ze ja ledwo nadazam jade do poradni nieplodnosci trzymajcie kciuki
Trzymam kciuki!!! &&& Za dobre wieści!

Oleczka u mnie dalej gorąco !

Luska trzymam mocno a ty trzymaj za mnie hihi , jaa akurat jade do endo [emoji4]

Aż mnie brzuch boli [emoji13]

Trzymam kciuki! :) &&&&

Dzień dobry ....

Kamila test piękny,jest dobrze :) ...?teraz oby do wizyty ...

Evee jak nie teraz to w następnym .... popraw koronę i idziemy dalej :)

Tynka wolne dziś ?Tak sobie myślę o Tobie .... o was .... i dobrze że wyrażasz emocje,które w Tobie siedzą ... płacz,krzycz i żal się ... będzie Ci lżej bo to zawsze pomaga ... nie ma co kumulowac .. musisz znaleźć sposób jak sobie radzić z czasem i czekaniem,coby nie myśleć non stop .... a jak twoje plany biegowe ? zrób kochana coś dla siebie :) ... poczujesz się lepiej .... wybiegaj się ,pomaluj i cieszcie się z mężem sobą :) cała reszta przyjdzie z czasem ....

Bum kciuki za wizytę ....

Oleczka u mnie Skwar .. zapraszam :)

Lusia ważne ze jest plan ... iui juz zaraz .... szybko zleci .. zrób coś dla siebie do tego czasu ...coś czego w ciąży nie zrobisz a odmawialas sobie tego podczas starań .... bo jak nie teraz to kiedy ?

Ja wam tak o tym nie myśleniu ,zajęciu .. to na prawdę pomaga na głowę bo inaczej można dostać kociokwiku ....

Ja juz młodzież do szkoły odstawiłam,spacer z psem zaliczony .... teraz należy się kawa no nie ma co :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Ja już w pracy i też idę kawusię robić... :)

Hej laski,

u mnie od rana tak gorąco, że jak tylko się obudziłam miałam ochotę wejść do miski z lodem :D

lusia: powodzenia w klinice :) Mam nadzieję, że uda się wam wszystko pozałatwiać. Do lipca jeszcze dużo czasu, więc myślę, że na spokojnie.

xbum: o popatrz, ja weszłam na bb a ty akurat dotarłaś pewnie do endo :) Mam nadzieję, że powie coś mądrego :D Powodzenia.

anula: intensywny poranek, lubię takie, bo później więcej czasu na relaks :D

eve: dopóki nie ma @, tempka wysoko to jest nadzieja! :) Smacznej kawki.

tynka: postaraj się zrelaksować, i ty i mąż. Teraz coraz cieplej, słonecznie, może spróbujcie sobie jakiś wyjazd zaplanować. To bardzo pomaga, bardzo.

tęczowa: &&&&&&&&&&&&&&&&& myślę o tobie ciepło :) Chociaż w tych okolicznościach pogodowych powinnam myśleć chłodno ;)

julia: co tam w planie masz na słoneczny wtorek?

A ja czuję, że jajniki pracują. Ciekawe czy coś ten inofem zadziała na plus.

Udanego dnia laski.

reklama
MAJ:
24.05: Lusia - wizyta w klinice
24.05: Tęczowa - badania
24.05: Xbum - endokrynolog

25.05: Jugo - wizyta u gin
25.05: Lux - podglądanie dzieciątka

CZERWIEC:
3.06: Karola - podglądanie dzieciątka
11.06: Tęczowa - wizyta u Przybycienia
21.06: Tęczowa - wizyta u Sachy