reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

I mnie przed 25 to gowniara... Możecie sobie wyobrazić reakcje znajomych na wieść o ślubie skoro sami uważają rąk jak głosi mem ba fb że wyjść za mąż przed 25romiem życie to jak wyjść z imprezy przed 21 ;) żałosne ale to i wiek żałosny w tych czasach, bo nasi rodzice już mieli pozakladane rodziny swoje i 25 lat bez dziecka to masakra była ;) Tynka ja też zawsze sobie myślałam że jako 21latka będę sobie już śmigać z mężem i wózkiem... A tu dupa ;)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wiem, ze kazdy dojrzewa w innym tempie ale osobiscie uwazam, ze nie ma co sie spieszyc z zakladaniem rodziny. Jak dla mnie powinno sie miec te kilka lat na totalna wolnosc, juz bez nadzoru rodzicow a bez odpowiedzialnosci za malego czlowieczka. Na prawde nie ma co sie spieszyc do odpowiedzialnosci :)
Ja mialam 10 lat wolnosci i nie zamienilabym tego :)

Ale fasolek czeka na odpowiedni moment kochana [emoji8]
Widzisz ja się z P tak staralam i wyszło za drugim podejsciem , ale poronilam po tym już nie chciałam mieć tak szybko dzieci i pyk przy tabletkach się udało jakim cudem ? ....
Widocznie wtedy fasolka miała być , a teraz widzisz na druga też nie wiadomo ile będę czekać , ale zdarzy się ten cud że się pojawi kiedy ona będzie gotowa nie my...
I tak jak evee bodajze napisała, to nie rozchodzi się ze juz jedno dziecko jest i jest łatwiej , kaazde dziecko kocha sie i pragnie sie tak samo , niestety niektórym każde na siebie dlugo czekać ale ten moment nadejdzie !
Przytulam cie mocno [emoji131]

Zemdlilo mnie po kanapce z serem :(
Ehh a mojego K nie ma do piatku ;(((((((( w nastepnym tygodniu zaczyna nowa prace w miejscowosci obok i bede go juz miala na codzien :):):)

1464063155-1d1mld.jpeg
] z dziś i przedwczoraj

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny

Dzięki że mnie tak doprowadzacie do pionu. Buziak dla każdej was:-* lepiej mi jak się tak wygadam, wyżale i popłacze troszkę.
Marzenia można mieć ale i tak je życie potem weryfikuje.

Evee kurcze szkoda bardzo. Ale nie ten cykl to nastepny:-) widocznie małe chce się urodzić bliżej wiosny.

Paraplu a jednak mdłości cie nie omijają ech. Masz jakieś konkretne smaki już?

Co u reszty?

Dzień dobry , ja właśnie wyszlam z domu i jadę do tego endo , jak pomyśle ze dopiero tam o 8.45 będę to już mi się nie chce tam jechać [emoji13]

Kamila super test , z kropka na pewno wszystko ok i juz sie nie doszukuj niczego [emoji6]

Evee nic nie widzę kochana , ale może za wcześnie [emoji8]

Tynka ty dziś wolne ? [emoji3]

Miłego dnia [emoji274][emoji274][emoji274]

reklama
Do góry