Paraplu
Fanka BB :)
Nie wiem kto kupuje bodziaki za takie sumy. Chyba tylko Ci co ewidentnie cierpia na duuuuzy nadmiar kasy niestety, nie naleze do takich osob [emoji23]Jugo no bo co z takimi podammi zrobić ? tylko w ramkę bo aż szkoda zakładać
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mojemu K tez daje popalic a na dodatek atakuje najbardziej oczy, szczypia go, swedza, sa czerwone i bez tabletek ani rusz. Biedny sie meczyAlergia daje mi popalic a ja u ginki jestem
Bum dla mnie 300 zl to tez duzo a zarabiamy w euro. W sobote wydamy 150 euro na USG co jest dla mnie zawrotna suma ale dla uspokojenia nerwow jestem w stanie tyle wydac. No a jakbym nie miala tych 159 euro to coz, musialabym czekac do 20 czerwca kiedy to mam pierwsza wizyte na ubezpieczenie. I jestem pewna, ze pozniej tez bede chodzic prywatnie bo na ubezpieczenie sa tylko 3 USG w trakcie calej ciazyOoo co się dzieje...
Ja jestem jakaś inna bo u mnie każdy lekarz z nfz jest do bani a tak chodze bo niestety innego wyboru nie mam....
2200zł na trzech + koty + pies + opłaty a jakoś przeżyć trzeba ..
Choć ja i tak bym NFZ ciągła i chodziła chociaż badania robić na nie , bo np według mnie 300zł to dużo a by mozna już mieć na kolejną wizyte lub coś dla maluszka ale jaak kogoś stać to oczywiście nie ma problemu.
Byłam z małą na dworze i ucieklismy do domu , cale poliki czerwone obie mamy! [emoji16]
Szkoda ze tyle kasy poplynie bo za 150 euro to mialabym mase warzyw i owocow z eko upraw na caly miesiac, ze szkoda.
Jestem jestem tylko albo jestem w pracy albo spie. Juz mnie to wieczne zmeczenie irytuje bo nic nie jestem w stanie zrobic w domu :/ mam tylko nadzieje, ze to siwadczy o tym, ze kropek sie dobrze rozwijaooo jest akcja albo już po ....aj spóźniłam się eh ... moja strata
ja swojego zdania wyrażała nie będę bo juz to kiedy zrobiłam ... no nic ... mówisz co myślisz i jesteś " bee "
Oleczka ,Karola wam to już brzuchy pewnie widać to byście jakieś foteczki zapodaly
Jugo kocyk bajera wogole widziałam piękne materiały i jeszcze bajeczne kolorki tego minky .... zresztą mam szary szlafrok z tego materiału ... nie niszczy się aji nic ...zawsze taki mięciutki ....
Lusia zdrówka ....
Tynka jak w robocie ?
Paraplu,Nati,Jula,Ness,Bum halo ?
kogoś pominelam - czuje to yyy ....no nie pamiętam ....
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Jaki brzusio!!!! U mnie nic a nic nie widac a na wadze juz +0,5 kg !!!! Łudze sie, ze to w cycki poszlo ja i moj K zachwycamy sie teraz nimi chociaz biedny ma ochote je pomietosic troszke a tu dupka bo bola i tylko delikatne mizianie wchodzi w gre. Szkoda mi tego mojego chlopa bo sie musi powstrzymywacHej hej[emoji4]
Osz ty gorąco i burzliwo[emoji12]
Luxi, chyba Cię humorki ciazowe dopadly[emoji12] bez urazy. Ja też chodzę prywatnie i kasy nie żałuję bo maluch najważniejszy ale nie ukrywam ze jakbym miała możliwość mieć lekarza ma NFZ to bym się nie zastanawiała bo jednak kokosow nie zarabiamy ale źle też się nie mamy.Tak więc nie obrazamy się bo dziećmi nie jesteśmy i opowiadaj jak się czujesz[emoji4]
Jugo, ty to nasza dobra dusza jesteś i skarbnica wiedzy. Czym taka zajęta od rana jesteś?
Anula, specjalnie dla Ciebie mój brzuchol w 13t6d
Zobacz załącznik 758317
A ty jak się czujesz kochana?
Oleczka, dawaj swój brzus[emoji4]
Szalona Bum, tylko nie przesadz z ta folia. Bo jeszcze krzywdę sobie zrobisz.
Evee, a może nie przyjdzie?
Reszta dziewczyn buziaki, bo wszystkiego nie spamietam[emoji52]
To jakie ja ostatnio mam humory to niech szlag trafi. W sobotę mój M dostał ode mnie taka szkole ze aż mi głupio było. Oj się sypaly epitety.
Dobrze ze się jednak dogadalismu. Od rana poboluje mnie glowa i kręci mi sie w niej. Czekam teraz na majowke. Cztery dni daleko od domu. Rany jaka piękna perspektywa[emoji38]
Cudny!!! Tez juz chce miec! [emoji7] a z tymi truskawkami to mi takiego smaka zrobilyscie, ze zaraz ide do sklepu po nie zrobie sobie makaron z truskawkami [emoji7]Karola no piękny już taki pokaźny[emoji14]
mój to taki malutki[emoji14]myślałam że w kolejnych ciążach ma się większy[emoji14]
Jadę po truskawki bo mała mi jęczy o nich[emoji14]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kruczyca dokładnie tak:-) już się doczekać nie mogę. Tak od 16 mi się dluzy do końca dyżuru.
Smutno mi dziś...tak bardzo chciałabym być w ciąży...czemu to wszystko takie trudne. 12 cykli zakończonych miesiączką już za mną a ile przede mną??? Znowu coraz bardziej się martwimy z mężem...tak bardzo jest nam przykro...
Tynka Kochana uda sie! Moze nie od razu, moze nie teraz ale sie uda! Medycyna robi ogromne postepy, jest masa nowych mozliwosci i lekow ktore jeszcze 5 lat temu byly w sferze marzen. Doczekasz sie swojego dzidziusia :*Kruczyca ja też żyje już z dnia na dzień. Nic nie planuje staram się niczego nie oczekiwać ale ostatnio coraz częściej jest mnie i mężowi po prostu przykro...zrobilibysmy wszystko żeby być dobrymi rodzicami a ktoś tam na górze nie chce dać nam tej szansy:-( bardzo żal mi męża...ostatnio znowu często mówi że jest bezużyteczny i że jest bezplodny i czemu nas to spotkało :-(
Albo zasiegnac opinii ze 2 innych o dobrej opinii. Im wiecej opinii tym lepiej.Skoro Twój gin nie widzi problemu może warto go zmienić?
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
No kurcze zbiore sie i ide po te truskawki bo przez Was dostaje slinotoku na ich myslWcinam z córą truskawki. Kuuu*wa jakie dobre! [emoji171]
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Jakies pomysly na spiaczke ciazowa? Na prawde mnie to juz meczy. Spie po 16-18 godzin na dobe jesli tylko nie ode do pracy.