reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Jugo gin-endo ale quwa @ jeszcze mnie nie opuściła , wiec mam nadzieję , że nie będzie taki brutal i tego nie zrobi !
Ale kuzde z drugiej strony moze tak byc jak te terminy takie odległe...

Evee mój ginekolog jeśli chodzi o endometrioze to ja wykluczył. Stwierdził że mnie nastraszyli tylko a to nie prawda. Robiąc mi usg wszystko mi pokazywał i według niego i moja macica i jajniki są jak najbardziej zdrowe. I tak wylądujemy z mężem w klinice leczenia niepłodności więc tam już będę wiedziała na 100 procent jak jest. Mniam truskawki...

Jugo chciałabym w to wierzyć ale jakoś czasami nie mogę. Czuję się strasznie staro:-( chciałabym mieć 20 lat i się starać ale czasu juz nie cofne:-(

Bum piękny kangurek aż się przez moment pojawił uśmiech na moich ustach.

Evee mój ginekolog jeśli chodzi o endometrioze to ja wykluczył. Stwierdził że mnie nastraszyli tylko a to nie prawda. Robiąc mi usg wszystko mi pokazywał i według niego i moja macica i jajniki są jak najbardziej zdrowe. I tak wylądujemy z mężem w klinice leczenia niepłodności więc tam już będę wiedziała na 100 procent jak jest. Mniam truskawki...

Jugo chciałabym w to wierzyć ale jakoś czasami nie mogę. Czuję się strasznie staro:-( chciałabym mieć 20 lat i się starać ale czasu juz nie cofne:-(

Bum piękny kangurek aż się przez moment pojawił uśmiech na moich ustach.
Ile masz lat, przypomnij... :-)

tynka: ja myślę, że warto się skupić na tym, że jest poprawa w nasieniu. Istnieje duża szansa, że na kolejnym badaniu będzie jeszcze lepszy wynik. Robicie co możecie, są jeszcze opcje do wypróbowania, więc jest o co walczyć i na czym się skupić. Wiadomo, że człowiek chce już...czasem niestety trzeba poczekać dużo dłużej...Poza tym 24 lata masz dziewczyno - młoda jesteś! Nie ma co patrzeć w przeszłość. Do przodu trzeba iść :)

Evee może dołączysz do tabelki na pierwszej stronie ?
Podaj dane na priv.

Zaraz zaaktualizuje [emoji4]

Jugo , Nessi kiedy następna @?

Kamka a ty czasem zagladasz ? Jak tam twój rozwój sytuacji ?

reklama
Do góry