reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Ja się prostu boję że może my jesteśmy niezdolni do zajścia w ciążę. Boję się że nam się nigdy nie uda. Nigdy nie będę w ciąży, nie usłyszę serduszka na usg, nie urodze dziecka, nie powiem mu ze je kocham...

Wszystko się pieprzy. Każde badanie złe. Serce mi pęka...a przychodzi dziewczyna 21 lat i rodzi 4 dziecko...i zamiast je tulic i karmić biega na papierosa co chwile...nie ma żadnej sprawiedliwości na świecie.
Kochana toszke ci rozumiem bo jak chcialam zajsc w pierwsza ciaze i nie moglam to sie martwilam ale po 2 latach zaszalam w ciaze i urodzilam coreczke potem syna po roku staran a teraz sam szok bo w pierwszym cyklu zaszlam az sama nie wierzylam ze takie cos sie stalo.

reklama
Ja się prostu boję że może my jesteśmy niezdolni do zajścia w ciążę. Boję się że nam się nigdy nie uda. Nigdy nie będę w ciąży, nie usłyszę serduszka na usg, nie urodze dziecka, nie powiem mu ze je kocham...

Wszystko się pieprzy. Każde badanie złe. Serce mi pęka...a przychodzi dziewczyna 21 lat i rodzi 4 dziecko...i zamiast je tulic i karmić biega na papierosa co chwile...nie ma żadnej sprawiedliwości na świecie.
Powiem tak: musi się udać i nie ma innej opcji! Uwierz w to, a się spełni. Prędzej czy później się spełni! :*

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Sylwia a wy mieliście złe wyniki czy po prostu się nie udawało? Bo ja wiem ze psychika dużo potrafi zdziałać. Wiem że jak się chce bardzo to nie wychodzi ale mąż ma takie wyniki że nawet na inseminacje się nie kwalifikujemy. Ja od dwóch lekarzy słyszałam że mam endometrioze bo nie widać prawego jajnika tylko mój ginekolog twierdzi że jest dobrze. Mam za niski estradiol i praktycznie w ogóle endometrium mi nie rośnie (przed okresem 7 mm ). Nie mam wcale śluzu płodnego. Mam konkretne tylozgiecie macicy...

Evee i tak się staram myśleć ale mnie dół czasami złapie :-/ martwimy się bardzo po prostu...a do ponownych badań jeszcze półtora miesiąca...

zle wyniki przy 2 ciazy a przy pierwszej nic nie wychodzilo
Sylwia a wy mieliście złe wyniki czy po prostu się nie udawało? Bo ja wiem ze psychika dużo potrafi zdziałać. Wiem że jak się chce bardzo to nie wychodzi ale mąż ma takie wyniki że nawet na inseminacje się nie kwalifikujemy. Ja od dwóch lekarzy słyszałam że mam endometrioze bo nie widać prawego jajnika tylko mój ginekolog twierdzi że jest dobrze. Mam za niski estradiol i praktycznie w ogóle endometrium mi nie rośnie (przed okresem 7 mm ). Nie mam wcale śluzu płodnego. Mam konkretne tylozgiecie macicy...

Evee i tak się staram myśleć ale mnie dół czasami złapie :-/ martwimy się bardzo po prostu...a do ponownych badań jeszcze półtora miesiąca...

U nas jest tragedia z wynikami...był taki czas że nawet seksu nie było bo mąż nie był w stanie...teraz jest już Oki ale co z tego jak okres za okresem przychodzi.

Skoro Twój gin nie widzi problemu może warto go zmienić?

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Tynkusiu moja ty , będzie dobrze , szybko obie zaciążymy [emoji172]
Będzie dobrze, przecież leki na pewno już na m działają !
Głowa do góry [emoji8]
Kiedyś to Kruczycy wyslalam , głupie ale mi sie zawsze dziobek cieszy [emoji6]
1464023268961.jpg

Załączniki

• 1464023268961.jpg
    1464023268961.jpg
    83,2 KB · Wyświetleń: 147
reklama
anula: nawet nie wiedziałam, że są szlafroki z takiego materiału :D Muszę zobaczyć, bo akurat cierpię na brak tej części garderoby. Zjadłaś truskawki i arbuza?

julia: no to już urlopowo piszesz :D Akurat piękna pogoda się zaczęła :D Idealnie się wstrzeliłaś :)

karola: piękny brzuchol :D Piękny domek sobie twoja kruszynka buduje :)

oleczka: też piękny domek dla kruszynki! :)

xbum: nie strachaj się :) Endo cię zbada i może będzie coś więcej wiadomo o co chodzi.

tynka: tulę mocno i wierzę, że się wam uda. Wierzę, że ciąża was zaskoczy i będzie pięknie :) A może warto rozważyć laparoskopię jeśli chodzi o sprzeczne diagnozy endometriozy?

Uffff skończyło się moje zalatanie. Chyba przez pogodę wszystko dłużej trwa i człowiek bardziej zmęczony.

Do góry