reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Karola przestań jaki grubas moje dziecko przy kręgosłupie najwidoczniej ułożone :D z Zuzia to już w 3 msc mnie wywalilo a w 6 pytali czy już do porodu :D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kruczyca a weź , ja to sie boje ze mi skieroowanie na oddział da , bo przeważnie dają ....

Kruczyca oooo nie wiem czy dam radę tak bez mojego dziecka [emoji16]
A ty kiedy testujesz kochana ? [emoji8]

Xbumx haaha takie zostawianie dziecka jest masakra chociaż teraz mi dobrze jakk ktoś ją weźmie na chwilę żebym odpoczela[emoji14]a u endo będzie dobrze[emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Oleczka twój brzuszek tez widoczny i cudny :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Hej
Nie czytałam dokładnie co u was bo nie miałam kiedy. W pracy sajgon trochę.

Oleczka i Karola piękne brzuszki. Tak wam zazdroszczę tych małych lokatorów (ale w pozytywny sposób zadroszcze ).

Bum dziewczyna mają rację. Jak trzeba będzie to pójdziesz na dwa lub trzy dni i zrobią ci wszystkie badania i będziesz miała czarno na białym. A bez małej jakoś wytrzymasz:-) jak pójdziesz drugie rodzic to też będzie musiała z tatą zostać przecież.

Jeszcze dwie godziny i do domu...jutro wolne...

reklama
Do góry