Podobne tematy
- użytkowniczka Co
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak slodko se laza! piekny widok! a ona chetnie je snaidanka? w ogole ta buzka jej fajna i bardzo podobna do ciebieKruczyca dokładnie ! Choć od tesciowej tyle slyszalam że male dziecko i maly pies to cos nie normalnego [emoji16]
Dziewczyny jak były małe [emoji16]
Zobacz załącznik 758107
Lux nie ona sie pobawi u siebie tak z pol godziny sama a potem koty , pies idzie sie przywitać , pozniej do nas alepierwsze co to tv włącza bo u siebie nie ma a potem wychodzi przeważnie na łóżko i się polozy w srodek i patrzy...
Ale P musiał wstać jej sniadanko i pic zrobić [emoji6] ja np jak juz wstane to juz nie usne... [emoji4]
za co jej tak nie lubisz tej szwagierki? nabriola se ostro u Was? Ty kiedys chyba na styczniowych cos pisalas o niej no nie?Luxi ta "cudowna" impreza już jest chyba ale K do 12 w pracy a pozniej ma 2h jazd więc my jedziemy tak 15-16 i długo raczej nie posiedzimy bo szybko się spiaca robie... Mogłabym cały dzień spac ale sumienie nie pozwala
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom
Lubie nie lubię bez znaczenia. No pisałam kiedyś. Taki charakter ciężki a mi jak ktoś od początku nie podpasuje to u mnie już tak zostanie i juz.za co jej tak nie lubisz tej szwagierki? nabriola se ostro u Was? Ty kiedys chyba na styczniowych cos pisalas o niej no nie?
no widzisz to ja glupia bylam bo od poczatku szwagierka mi nie pasowala a ja dla zasady chcialam dobrze i teraz wiem, ze zle zrobilam, ale trudno czasu nie cofneLubie nie lubię bez znaczenia. No pisałam kiedyś. Taki charakter ciężki a mi jak ktoś od początku nie podpasuje to u mnie już tak zostanie i juz.
Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom