reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Anula jeżeli się chce to trzeba było to przemyśleć no i tak wzielismy bide przed schroniskiem bo miała tam trafić no tak jak Rudy więc serducho mi powiedziało ze trzeba go wziasc [emoji16]
No i tak oto mamy 2 koty i piesel [emoji23]

reklama
Anula mój pies póki co jest na pierwszym miejscu z kim bym zostawiła małe dziecko procz mnie i K :D tylko juz za stara żeby nauczyć by pieluche zmienila haha :D

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Kruczyca dokładnie ! Choć od tesciowej tyle slyszalam że male dziecko i maly pies to cos nie normalnego [emoji16]
Dziewczyny jak były małe [emoji16]
Zobacz załącznik 758107

Lux nie ona sie pobawi u siebie tak z pol godziny sama a potem koty , pies idzie sie przywitać , pozniej do nas alepierwsze co to tv włącza bo u siebie nie ma a potem wychodzi przeważnie na łóżko i się polozy w srodek i patrzy...
Ale P musiał wstać jej sniadanko i pic zrobić [emoji6] ja np jak juz wstane to juz nie usne... [emoji4]

jak slodko se laza! piekny widok! a ona chetnie je snaidanka? w ogole ta buzka jej fajna i bardzo podobna do ciebie :)

Luxi ta "cudowna" impreza już jest chyba ale K do 12 w pracy a pozniej ma 2h jazd więc my jedziemy tak 15-16 i długo raczej nie posiedzimy bo szybko się spiaca robie... Mogłabym cały dzień spac ale sumienie nie pozwala :D

za co jej tak nie lubisz tej szwagierki? nabriola se ostro u Was? Ty kiedys chyba na styczniowych cos pisalas o niej no nie?

Lux chetnie nie chetnie ale powoli, powoli i zje serkow już nie chce bo jej sie zbrzydly wiec chleb z szynka i serem musi mieć na kawaleczki i pic i tak w 1.5 godziny zje [emoji13]
Podobno podobna jest [emoji4]

Lux chetnie nie chetnie ale powoli, powoli i zje serkow już nie chce bo jej sie zbrzydly wiec chleb z szynka i serem musi mieć na kawaleczki i pic i tak w 1.5 godziny zje [emoji13]
Podobno podobna jest [emoji4]

wazne, ze je! mojje bratowej corka 6 lat i zuje tez poltora godziny szok heheh

Lubie nie lubię bez znaczenia. No pisałam kiedyś. Taki charakter ciężki :D a mi jak ktoś od początku nie podpasuje to u mnie już tak zostanie i juz.

no widzisz to ja glupia bylam bo od poczatku szwagierka mi nie pasowala a ja dla zasady chcialam dobrze i teraz wiem, ze zle zrobilam, ale trudno czasu nie cofne

Lux no ważne je , ale potem jakiegoś owoca zje lub mussa , podziubie chrupkow kukurydzianych , bardzo lubi te wafle ryżowe wiec glodna nie chodzi [emoji6]
Obejrzymy na ile taka chętna do jedzenia będzie [emoji13]

Tez mam jedna szwagierke , za którą nie przepadam ja ona nie przepada ze mną , ale jak tak gdzieś na urodzinach mamy sie spotkac czy coś to potem ona na pokaz chce mi wejsc do doopy ehh..
Ale taak jak pisalam kaszanka nie wedlina , szwagierka nie rodzina [emoji6]

reklama
Do góry