reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
no ja wlasnie przestalam byc mila dla wszystkich z Tomka rodziny i za cholere sie nie odezwe pierwsza do tej cipy wrednej...
Bum a obiadki Ci je takie jak Wy czy lubi wybrzydzac? bo to taki wiek ciezki na jedzenie

Lux wiesz jada ogólnie to co my, ale jak np na obiad sa frytki , pizza jak czasem mi sie nie chce nic innego robić to zawsze zupka do niej jakaś jest przygotowana , wybrzydzac malo co [emoji6]

Hej dziewczyny,

my już po zakupach, a teraz kawka i ciacho.
Pogoda kiepska, bo pochmurno i chyba zaraz będzie lało.

tynka: że też musi cię tak ten @ męczyć :/

eve: udanej wycieczki! My też planowaliśmy rower...mam nadzieje, że pogoda pozwoli :)

kruczyca: i grilla tez planowałam...a na razie chmury i mokro za oknem :/ Udanego wyjścia i mam nadzieję, że siostra twojego K nie będzie ci mocno działała na nerwy :D A jak coś to siedź przy grillu z tymi szpikulcami do mięsa :D To nie podejdzie :D

anula: przyjemnego świętowania :) Mam nadzieję, że w trakcie dnia cię wyprostuje po tej nocce :D

lux: ta twoja teściowa to potrafi krwi napsuć :| Dobrze, że macie takie samo zdanie z mężem, bo to dużo łatwiej jak można razem z nią walczyć. Ja też od pewnego czasu nie jestem miła dla wszystkich i mówię co mi nie pasuje. Na początku ciężko, ale po czasie to owocuje, bo ludzie wiedzą, że nie będą ze mną w kulki lecieć :)

paraplu: słodkie te twoje psinki!

miciurka: niech ci szybko czas do testowania zleci :) Udanego weekendu :)

nati: pracowity weekend przed tobą :) Ale dasz radę :)

xbum: mam nadzieję, że kran z @ szybko sie zakręci. Moja odpuściła i już nawet zaliczyłam pookresowe bzykanko :D Hahaha Ta twoja córa to cała ty wizualnie :D

Piję w tym cyklu inofem, zobaczymy czy coś będzie lepiej. Dziwne to w smaku, bo niby pomarańczowe ale nie do końca...idzie na szczęście wypić.

Udanej soboty.

kruczyca: zakupy robiliśmy spożywcze. Miałam buty kupić, ale znowu nic nie upatrzyłam :/ Jakoś kupno butów mnie przerosło :D

reklama
Do góry