reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dobry .... kawusia ? siedzę z psiutkiem na ogródku ....

Kruczyca w planach dziś grill u teściów ale słońca nie ma ...a to też taki urodzinowy :)

Tynka miło że pytasz bo właśnie coś krzywo spałam jakaś jestem zgięta [emoji4]

Kamila ja bym powtórzyła bo przyrost jest ważny na tak wczesnym etapie ....

Eve miłego pedałowania :)

Karola no to ładnie :) książkę dobra musisz mieć pod ręką w razie takich akcji coby oko zmęczyć :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
dobry!!!
Nati oj ale mialas pysznosci, mnaim mniam, ale mi smaka narobilas!
Karolcia ja tez sie o pierwszej przebudzilam i za cholere nie moglam usnac!
Jugo trzymam kciuki za ten cykl :)
Tynka wspolczuje bolu, trzymaj sie tam cieplutko :*
Bum jak tam mloda, o ktorej wstala? :)
ja w pracy a potem jak wroce to robie amciu i ide spac, syf w domu sie ogarnie potem, moj jedzie do mamusi zrobic wojne bo wczoraj dzwonil i mowil, ze przyjedzie, ale sam no to ta zaczela sie drzec, ze mam przestac wymyslac, ze sie zle czuje i ze mdlosci to nie koniec swiata i jak moge ciagle narzekac, ze tak zle sie czuje i sie Tomek wkyurzyl... wiec on jedzie a ja nie...i gra gitara!

dobry!!!
Nati oj ale mialas pysznosci, mnaim mniam, ale mi smaka narobilas!
Karolcia ja tez sie o pierwszej przebudzilam i za cholere nie moglam usnac!
Jugo trzymam kciuki za ten cykl :)
Tynka wspolczuje bolu, trzymaj sie tam cieplutko :*
Bum jak tam mloda, o ktorej wstala? :)
ja w pracy a potem jak wroce to robie amciu i ide spac, syf w domu sie ogarnie potem, moj jedzie do mamusi zrobic wojne bo wczoraj dzwonil i mowil, ze przyjedzie, ale sam no to ta zaczela sie drzec, ze mam przestac wymyslac, ze sie zle czuje i ze mdlosci to nie koniec swiata i jak moge ciagle narzekac, ze tak zle sie czuje i sie Tomek wkyurzyl... wiec on jedzie a ja nie...i gra gitara!

No kuzwa ciekawe czy ona majac grype ma ochote jezdzic w gosci.

Paraplu jak tam ? a powiedz twój psiak to maltanczyk ? bo tak mi coś świta :)

Paraplu jak tam ? a powiedz twój psiak to maltanczyk ? bo tak mi coś świta :)

U mnie okej :) w pracy od 6 do 14 dzisiaj.
Po pracy odpoczywam na maksa bo jak dlugo chodze to czuje takie pobolewnie w podbrzuszu. A za tydzien juz USG ! :) boje sie i ciesze jednoczesnie :)

Nie maltanczyk a dwa maltanczyki :D

1463818298-gzpbc4.jpeg

No kuzwa ciekawe czy ona majac grype ma ochote jezdzic w gosci.
ona nie jezdzi za duzo, bo szwagierki facet jej nie zabiera za duzo no chyba, ze jej brat ja gdzies zabiera ale i tam chory syn jest to i ktos go musi przypilnować ehh duzo by pisac i jak juz gdzies jedzie to sama jak tylko moze, ale ona lubi komus dowalic ze ten ktos sie zle czuje i az szydzi z tego i jeszcze jakie oburzenie, ze nie chce u niej jesc kolacji bo sie narobila...no jak mnie mdli to jak mam jesc? taka jest madra...w druga strone

Cześć dziewczyny , życzę miłego weekendu :)

Kamila.- dla swojego spokoju powtórz to może przestaniesz się martwić.

Lux - oj teściowa się obrazi ;) .

Paraplu super psiaki , zazdroszczę ja myślę o psie ale narazie miejsca brak. Mam nadzieje ze po przeprowadzcce jakoś się zdarzy :). Bo dom zawsze weselszy z psem

dzień mojego testowania się zbliża nieubłaganie ;) . jeszcze kilka dni - jeju ale ciekawska jestem :D - Już bym chciała wiedzieć :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka ale dziś słoneczkowo :-)
Tynka- może coś przeciw bólowego pomoże
Evee- miłej przejażdżki
Kamila- jak ma Cię to uspokoić to powtórz
Kruczyca- udanego grilla , moje plany to dziś i jutro na popołudnie do pracy dobrze ze dzieciaki na wsi z teściami , a po pracy idę z mężem na prawie całą noc do meczetu , wiec jutro śpię do 12 tej :-)
Anula- ja tez właśnie robię kawkę tylko balkon ..
Lux- tak mnie jakoś wczoraj wzięło na Shejka , miłej pracy , zrób sobie drzemkę syfem i teściową się nie przejmuj :)
Paraplu- jeszcze tylko 4 godziny i będziesz po pracy :-) śliczne słodziaki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry