reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dobry .... kawusia ? siedzę z psiutkiem na ogródku ....

Kruczyca w planach dziś grill u teściów ale słońca nie ma ...a to też taki urodzinowy :)

Tynka miło że pytasz bo właśnie coś krzywo spałam jakaś jestem zgięta [emoji4]

Kamila ja bym powtórzyła bo przyrost jest ważny na tak wczesnym etapie ....

Eve miłego pedałowania :)

Karola no to ładnie :) książkę dobra musisz mieć pod ręką w razie takich akcji coby oko zmęczyć :)

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
dobry!!!
Nati oj ale mialas pysznosci, mnaim mniam, ale mi smaka narobilas!
Karolcia ja tez sie o pierwszej przebudzilam i za cholere nie moglam usnac!
Jugo trzymam kciuki za ten cykl :)
Tynka wspolczuje bolu, trzymaj sie tam cieplutko :*
Bum jak tam mloda, o ktorej wstala? :)
ja w pracy a potem jak wroce to robie amciu i ide spac, syf w domu sie ogarnie potem, moj jedzie do mamusi zrobic wojne bo wczoraj dzwonil i mowil, ze przyjedzie, ale sam no to ta zaczela sie drzec, ze mam przestac wymyslac, ze sie zle czuje i ze mdlosci to nie koniec swiata i jak moge ciagle narzekac, ze tak zle sie czuje i sie Tomek wkyurzyl... wiec on jedzie a ja nie...i gra gitara!

dobry!!!
Nati oj ale mialas pysznosci, mnaim mniam, ale mi smaka narobilas!
Karolcia ja tez sie o pierwszej przebudzilam i za cholere nie moglam usnac!
Jugo trzymam kciuki za ten cykl :)
Tynka wspolczuje bolu, trzymaj sie tam cieplutko :*
Bum jak tam mloda, o ktorej wstala? :)
ja w pracy a potem jak wroce to robie amciu i ide spac, syf w domu sie ogarnie potem, moj jedzie do mamusi zrobic wojne bo wczoraj dzwonil i mowil, ze przyjedzie, ale sam no to ta zaczela sie drzec, ze mam przestac wymyslac, ze sie zle czuje i ze mdlosci to nie koniec swiata i jak moge ciagle narzekac, ze tak zle sie czuje i sie Tomek wkyurzyl... wiec on jedzie a ja nie...i gra gitara!

No kuzwa ciekawe czy ona majac grype ma ochote jezdzic w gosci.

Paraplu jak tam ? a powiedz twój psiak to maltanczyk ? bo tak mi coś świta :)

Paraplu jak tam ? a powiedz twój psiak to maltanczyk ? bo tak mi coś świta :)

U mnie okej :) w pracy od 6 do 14 dzisiaj.
Po pracy odpoczywam na maksa bo jak dlugo chodze to czuje takie pobolewnie w podbrzuszu. A za tydzien juz USG ! :) boje sie i ciesze jednoczesnie :)

Nie maltanczyk a dwa maltanczyki :D

1463818298-gzpbc4.jpeg

No kuzwa ciekawe czy ona majac grype ma ochote jezdzic w gosci.
ona nie jezdzi za duzo, bo szwagierki facet jej nie zabiera za duzo no chyba, ze jej brat ja gdzies zabiera ale i tam chory syn jest to i ktos go musi przypilnować ehh duzo by pisac i jak juz gdzies jedzie to sama jak tylko moze, ale ona lubi komus dowalic ze ten ktos sie zle czuje i az szydzi z tego i jeszcze jakie oburzenie, ze nie chce u niej jesc kolacji bo sie narobila...no jak mnie mdli to jak mam jesc? taka jest madra...w druga strone

Cześć dziewczyny , życzę miłego weekendu :)

Kamila.- dla swojego spokoju powtórz to może przestaniesz się martwić.

Lux - oj teściowa się obrazi ;) .

Paraplu super psiaki , zazdroszczę ja myślę o psie ale narazie miejsca brak. Mam nadzieje ze po przeprowadzcce jakoś się zdarzy :). Bo dom zawsze weselszy z psem

dzień mojego testowania się zbliża nieubłaganie ;) . jeszcze kilka dni - jeju ale ciekawska jestem :D - Już bym chciała wiedzieć :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hejka ale dziś słoneczkowo :-)
Tynka- może coś przeciw bólowego pomoże
Evee- miłej przejażdżki
Kamila- jak ma Cię to uspokoić to powtórz
Kruczyca- udanego grilla , moje plany to dziś i jutro na popołudnie do pracy dobrze ze dzieciaki na wsi z teściami , a po pracy idę z mężem na prawie całą noc do meczetu , wiec jutro śpię do 12 tej :-)
Anula- ja tez właśnie robię kawkę tylko balkon ..
Lux- tak mnie jakoś wczoraj wzięło na Shejka , miłej pracy , zrób sobie drzemkę syfem i teściową się nie przejmuj :)
Paraplu- jeszcze tylko 4 godziny i będziesz po pracy :-) śliczne słodziaki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry