reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Cześć dziewczyny , życzę miłego weekendu :)

Kamila.- dla swojego spokoju powtórz to może przestaniesz się martwić.

Lux - oj teściowa się obrazi ;) .

Paraplu super psiaki , zazdroszczę ja myślę o psie ale narazie miejsca brak. Mam nadzieje ze po przeprowadzcce jakoś się zdarzy :). Bo dom zawsze weselszy z psem

dzień mojego testowania się zbliża nieubłaganie ;) . jeszcze kilka dni - jeju ale ciekawska jestem :D - Już bym chciała wiedzieć :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
wiesz gdzie ja to mam? no wlasnie :D

reklama
Hejka ale dziś słoneczkowo :-)
Tynka- może coś przeciw bólowego pomoże
Evee- miłej przejażdżki
Kamila- jak ma Cię to uspokoić to powtórz
Kruczyca- udanego grilla , moje plany to dziś i jutro na popołudnie do pracy dobrze ze dzieciaki na wsi z teściami , a po pracy idę z mężem na prawie całą noc do meczetu , wiec jutro śpię do 12 tej :-)
Anula- ja tez właśnie robię kawkę tylko balkon ..
Lux- tak mnie jakoś wczoraj wzięło na Shejka , miłej pracy , zrób sobie drzemkę syfem i teściową się nie przejmuj :)
Paraplu- jeszcze tylko 4 godziny i będziesz po pracy :-) śliczne słodziaki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
jak zobacze lozko to spie do wieczora i nic nie robie!!! nalezy mi sie po calym tygodniu pracy!

Paraplu ja też jestem szczęśliwa posiadaczką :) mam jednego - chłopa a moja mama za to 2 suczki :)

Nati ja juz czaje się na drugą - choć to przesada :) kocham kawke ehh .... no ale może później ....

Miciurka będziemy ci kibicować ...

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Hej , hej dopiero wstalam ooo jak mi dobrze a pogooda cudna!

Tynka wstal do malej juz o 7 wiec ok , nawet z psem był [emoji4]

Lux mała po 7 już tam cos w pokoju robiła [emoji16]

Kamila beta , beta ale to jest wczesna ciąża i na tym etapie może się wszystko zdarzyc i trzeba byc poprostu na wszystko przygotowym , wiec takie ciągle sprawdzenie bety to moim zdaniem duzo nie da , ale kazda robi jak chce.
Przede wszystkim spokój , spokój i spokój ! [emoji6]

Paraplu to juz za tydzien poogladasz groszkaaa [emoji4]

Kruczyca udanej imprezki hihi [emoji8]

Miłego dnia ! [emoji8]

Mi @ daje popalic leci jak z kranu [emoji16]

Kruczyca o ktorej ta cudowna imprezka hm?
Bum to masz szkudnika malego i szybko juz Ci broi a jak sie obudzi pierwsza to idzie Cb obudzic?

Kruczyca dokładnie ! Choć od tesciowej tyle slyszalam że male dziecko i maly pies to cos nie normalnego [emoji16]
Dziewczyny jak były małe [emoji16]
1463822281180.jpg

Lux nie ona sie pobawi u siebie tak z pol godziny sama a potem koty , pies idzie sie przywitać , pozniej do nas alepierwsze co to tv włącza bo u siebie nie ma a potem wychodzi przeważnie na łóżko i się polozy w srodek i patrzy...
Ale P musiał wstać jej sniadanko i pic zrobić [emoji6] ja np jak juz wstane to juz nie usne... [emoji4]

Załączniki

• 1463822281180.jpg
    1463822281180.jpg
    59,7 KB · Wyświetleń: 201
Bum moja kanalia lubi dzieci ale najbardziej kocha mnie heh ....wiadomo pies to dodatkowy obowiązek ale za to ile radości

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Luxi ta "cudowna" impreza już jest chyba ale K do 12 w pracy a pozniej ma 2h jazd więc my jedziemy tak 15-16 i długo raczej nie posiedzimy bo szybko się spiaca robie... Mogłabym cały dzień spac ale sumienie nie pozwala :D

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry