reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Cześć dziewczyny , życzę miłego weekendu :)

Kamila.- dla swojego spokoju powtórz to może przestaniesz się martwić.

Lux - oj teściowa się obrazi ;) .

Paraplu super psiaki , zazdroszczę ja myślę o psie ale narazie miejsca brak. Mam nadzieje ze po przeprowadzcce jakoś się zdarzy :). Bo dom zawsze weselszy z psem

dzień mojego testowania się zbliża nieubłaganie ;) . jeszcze kilka dni - jeju ale ciekawska jestem :D - Już bym chciała wiedzieć :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
wiesz gdzie ja to mam? no wlasnie :D

reklama
Hejka ale dziś słoneczkowo :-)
Tynka- może coś przeciw bólowego pomoże
Evee- miłej przejażdżki
Kamila- jak ma Cię to uspokoić to powtórz
Kruczyca- udanego grilla , moje plany to dziś i jutro na popołudnie do pracy dobrze ze dzieciaki na wsi z teściami , a po pracy idę z mężem na prawie całą noc do meczetu , wiec jutro śpię do 12 tej :-)
Anula- ja tez właśnie robię kawkę tylko balkon ..
Lux- tak mnie jakoś wczoraj wzięło na Shejka , miłej pracy , zrób sobie drzemkę syfem i teściową się nie przejmuj :)
Paraplu- jeszcze tylko 4 godziny i będziesz po pracy :-) śliczne słodziaki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
jak zobacze lozko to spie do wieczora i nic nie robie!!! nalezy mi sie po calym tygodniu pracy!

Paraplu ja też jestem szczęśliwa posiadaczką :) mam jednego - chłopa a moja mama za to 2 suczki :)

Nati ja juz czaje się na drugą - choć to przesada :) kocham kawke ehh .... no ale może później ....

Miciurka będziemy ci kibicować ...

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Hej , hej dopiero wstalam ooo jak mi dobrze a pogooda cudna!

Tynka wstal do malej juz o 7 wiec ok , nawet z psem był [emoji4]

Lux mała po 7 już tam cos w pokoju robiła [emoji16]

Kamila beta , beta ale to jest wczesna ciąża i na tym etapie może się wszystko zdarzyc i trzeba byc poprostu na wszystko przygotowym , wiec takie ciągle sprawdzenie bety to moim zdaniem duzo nie da , ale kazda robi jak chce.
Przede wszystkim spokój , spokój i spokój ! [emoji6]

Paraplu to juz za tydzien poogladasz groszkaaa [emoji4]

Kruczyca udanej imprezki hihi [emoji8]

Miłego dnia ! [emoji8]

Mi @ daje popalic leci jak z kranu [emoji16]

Kruczyca o ktorej ta cudowna imprezka hm?
Bum to masz szkudnika malego i szybko juz Ci broi a jak sie obudzi pierwsza to idzie Cb obudzic?

Kruczyca dokładnie ! Choć od tesciowej tyle slyszalam że male dziecko i maly pies to cos nie normalnego [emoji16]
Dziewczyny jak były małe [emoji16]
1463822281180.jpg

Lux nie ona sie pobawi u siebie tak z pol godziny sama a potem koty , pies idzie sie przywitać , pozniej do nas alepierwsze co to tv włącza bo u siebie nie ma a potem wychodzi przeważnie na łóżko i się polozy w srodek i patrzy...
Ale P musiał wstać jej sniadanko i pic zrobić [emoji6] ja np jak juz wstane to juz nie usne... [emoji4]

Załączniki

• 1463822281180.jpg
    1463822281180.jpg
    59,7 KB · Wyświetleń: 197
Bum moja kanalia lubi dzieci ale najbardziej kocha mnie heh ....wiadomo pies to dodatkowy obowiązek ale za to ile radości

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

reklama
Luxi ta "cudowna" impreza już jest chyba ale K do 12 w pracy a pozniej ma 2h jazd więc my jedziemy tak 15-16 i długo raczej nie posiedzimy bo szybko się spiaca robie... Mogłabym cały dzień spac ale sumienie nie pozwala :D

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry