reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Przez ten okropny okres mam zły humor:-(
Jugo mnie inofem tez nie podchodzil. Najpierw mi smakowal a potem juz nie. A ja zaczęłam od dziś pić siemię lniane. Nawet da się przełknąć. No i biorę koenzym i femibion Natal 1 i inne takie...dużo w każdym razie...bez sensu to wszystko.

Bum córeczka to twój klonik. Dzieci i zwierzęta na zdjęciach są cudowne.

Lux współczuję wredne teściowej ech. Cóż zrobić. Po prostu musisz przestać na nią zwracać uwagę . Niech gada co chce. Znudzi jej się w końcu.

Kamila gratuluję. Fajnie rośnie beta.

Kruczyca super podejście. Ja niestety jestem bardzo ugodowa i często nie mam swojego zdania. No i niestety często mnie ludzie wykorzystują. Zawsze martwię się zdaniem innych.

Paraplu piękne psiaki. Ja też bym bardzo chciała mieć ale nie mamy warunków narazie. Może w przyszłym roku uda się nam kupić większe mieszkanie i sprawimy sobie jamnika miniaturkę suczkę.

reklama
kruczyca: zakupy robiliśmy spożywcze. Miałam buty kupić, ale znowu nic nie upatrzyłam :/ Jakoś kupno butów mnie przerosło :D
Ja ostatnio też chciałam kupić baleriny a tu letnie szaleństwo kurde wszystkie buty dwa paski i podeszwa grubości milimetra ... Same sandałki i klapki a baleriny hak były to albo za małe albo wielkie.

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej u nas cieplutko i siedzimy na ogrodzie :) mieliśmy iść na ognisko ale zrobimy u siebie[emoji14]
K właśnie poleciał mi po suflaka i pomidorami aż mam ślinotok[emoji14]
Tynka współczuję tak Bolesnej @ :/

Jugo jaa ją pilam ten Olimp to też był niby pomarańczowy ale nutką czegoś dziwnego ale lubiłam to pić :D oby pomogło

Co do butów typu baleriny uwielbiam firmy Melissa no cudne są i wygodne

Ją jaak mi coś nie leży to od razu mówię bo mnie od razu ciśnienie od środka :) K rodzina do tego przywykła że ja od razu z grubej rury wale ale wolę szczerze niż za plecami[emoji14]

Dzisiaj mam dzień oglądania wózków i ubranek itp ahh już bym chciała kupywac[emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

1463833190206.jpg
1463833209520.jpg

Załączniki

• 1463833190206.jpg
    1463833190206.jpg
    70,8 KB · Wyświetleń: 261
  • 1463833209520.jpg
    1463833209520.jpg
    34,1 KB · Wyświetleń: 261
Kamila no i super [emoji4]
Gratulacje [emoji6]

My byllismy na malym spacerku teraz obiadek i pozniej znów bo pogoda piękna [emoji274][emoji274]

Co do butów ja tam w trampeczkach popindalam [emoji23]

tynka: mi się kończy femibion i chyba nie będe kupowała kolejnego opakowania. Inofem, olej z wiesiołka i magnez. Wiecej nie będę brała. Czytałam ostatnio o preparatach typu Inofem i są bardzo obiecujące wyniki, więc szansa jest, że zadziała.

kruczyca: ja mierzyłam takie na milimetrowej podeszwie to miałam wrażenie, że idę boso...każdą nierowność było czuć :/ Wyobraziłam sobie, że większość chodników jest kamienista i nierówna i od zaraz mnie stopy boleć zaczęły :D

oleczka: jakie ładne pastelowe kolory wózków :)

reklama
Jugo poczytaj o tym Olimp też są super opinie :))

Lux no ją jestem ciekawa jak się nim jeździ i czy sprzedają sama gondole bo nie chce ani 2w1 ani 3w1

Do góry