reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Jugo u Ciebie się kończy u mnie zaczyna ...
Ja miałam wypić lampke ale włączylam sobie iple i pije druga a co tam , P obiecal że do malej wstanie [emoji4]
Ciekawe jak to wyjdzie w praktyce [emoji16]

Dobranoc laseczki ! [emoji182]

reklama
Dzień dobry jeszcze późniejsza wieczorową porą hehe
Ja już po koncercie z m , było super i tak sobie myśle ze takie wypady powinny pomagać zeby nie myślec czy @ przyjdzie czy nie ale nie działają , bo już 5 minut po myślałam :-/
Jugo- gdzie Ty wogole chciałaś uciekać , teraz już wiem co mam zrobić zeby mieć odlot :-)
Nessi- zdrowiej :)
Karola - tak to jest z autami , mam dwa z jednym nic nie robimy ale z drugim bo starszy trzeba coś ciagle
Lux- ty lody a ja całego wielkiego Shejka w Macu
Dziewczyny miłych snów i spokojnego weekendu

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja się już wyspalam. Położyłam się o 21 bo mi sie oczy same zamykamy. Zasnelam dosłownie na pół godziny. Tak to tylko drzemalam. No i już mam po spaniu. Normalnie czad...[emoji30]

Hejka w piękny sobotni poranek

Rany ale mnie brzuch i krocze boli...okres daje czadu:-( a ja myślałam że w tym cyklu będzie mi lepiej ale jednak nie...

Jak myślicie powinnam powtórzyć dziś betę ostatnia robiłam w czwartek i była 21,65... Mam dziwne przeczucie ze coś będzie nie tak ;( niewiem czemu przewrazliwiona jestem...

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Kamila ja bym powtórzyła bo stres na pewno nie jest dobry ani dla ciebie ani dla maluszka.

Evee miłej wycieczki:-)

Karola współczuję bezsenności. Spróbuj może kubek jakiejś melisy przed snem wypić albo ciepłe mleko.

Bum jak tam, tatuś jak obiecał tak wstawal do małej?

Anula, Julia jak się czujecie?

Jugo pisz tu z nami:-* a jak masz ochotę się wyzalic to pisz. Ja też głównie marudze tylko ha ha.

reklama
Hej dziewczyny :) jakie plany na weekend? My idziemy dziś na grilla na urodziny siostry K za którą nie przepadam ale cóż rodzinny obowiązek trzeba spełnić. Pełnia jak zwykle działa na moje humorki :D wszystkich po kolei bym zatlukla ;)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry