reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Dzień dobry [emoji4]

Głupia ja sikanca zrobiła krecha jakby od wczoraj miało się coś zamienić no eh...

Temp z 37 spadła na 36.8 to też na @ może być czy do najniższej musi spaść?

Zaraz idę na bete ale nie wiem po co , mam przeczucia ze do wyniku @ dostane [emoji17]

Nessi to fajna taka praca , dzieciaki kochają cie na maxa [emoji2]

Uszy do góry Bum :) Trzymam kciuki za betę !

reklama
Nessi dzięki [emoji8]
Ja tylko nie wiem dlaczego mam mdłości ! Quwa może to tak na okres hihi [emoji2]

Chyba trzecia....:)
Dzień dobry chociaż brzydki zimny i deszczowy :(
Bum- trzymam mocno &&&& u mnie temperatura 36,6 zdecydowanie złamała wiec znowu będzie dupa , zaraz jadę dzieciaki odstawić a potem na monitoring i do pracy na popołudnie
Nessi- miłej pracy
miłego dnia dziewczyny

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Anula, bardzo Ci gratuluję Kochana!!!!!!! Niech się rozwiąże za 9 m-cy!
Bum, &&& !!!
Jugi, no i ok z tą @. No właśnie i dobre winko za to byś miała, aj Ty ;*

Ja po wizycie 150 menopuru i letrozol - lametta. Doktorek nic nie chciał gadać o tym czemu się ogólnie tak dzieje, powiedział, że trafiłam do niego na ivf i ivf się zajmujemy...
Poza tym owulacja byla z lewego jajnika (pierwszy raz w życiu czułam.. obudził mnie w nocy ból taki dosyć 14 d.c.) czyli możliwe, że tak było. W końcu ktoś mi powiedział, że miałam owu (PS. po czym on to widzi po płynie w jajniku?)
No, ale to i tak w moim przypadku nie ważne :p Zabulę za leki ok. 3 tysięcy.. :O

Hejka
Bum trzymam kciuki. Oby było pozytywne zaskoczenie beta.

Nessi nowy cykl nowa szansa. Ale masz fajne te dzieciaki pod opieką. Widać że jesteś nauczycielem z powołania, któremu naprawdę na swoich podopiecznych zależy. W twoich słowach czuć pasję do swojej pracy.

Evee witamy nowa staraczke :-) twoja córka ma piękne imię. Jeśli będzie mi dane mieć córkę to też będzie Liliana.

Moniusia trzymam mocno kciuki za ciebie. Na pewno podchodzisz do tego podejścia z dystansem po tylu próbach ale ja wierzę że będzie dobrze. Pisz tu do nas jak idą postępy:-)

Paraplu senność to dobry ciążowy objaw:-) poza tym masz jakieś objawy inne?

Ja dziś odstawiam lutke i czekam na okres. Niech szybko przychodzi. Wyryczalam się już od 7 rano i jest mi ciut lżej na duszy. Jedyne co mi dokucza to poczucie bezsilności...nic nie mogę narazie zrobić...nie mam jak sobie pomóc. Mogę tylko czekać na poprawe u męża. Teraz to mi się będzie dluzyl każdy dzień...

Dzięki dziewczyny za kciuki ! [emoji8]
Mam nadzieję , że @ sie nie zjawi...

Jeszcze taka koleja była a te moje dziecko same w domu , myślałam ze zaraz zejde na zawał , ale jeszcze do cukierni po ciasto skoczylam z rabarbarem [emoji16]
Przychodze do domu a u niej w łóżku pies i koty a ta śpi jeszcze normalnie kamień z serca [emoji4]

Nessi kciukasy za ten nowo rozpoczęty cykl [emoji8]

Nati a który masz dc ?
Daj znać jak po monigoringu &&&&& [emoji9]

Moniusia oooo jej niezła sumka za te leki [emoji46]

Tynka oby szybko była poprawa u niego , na pewno już jakaś jest [emoji6] kibicuje wam bardzo kochanie [emoji8]

Kawaaa może komuś ? [emoji477]
Idę robić [emoji4]

reklama
Bum chetnie się kawki napije. Ale masz fajnie ze twoja mała tak długo śpi! Ale pewnie wczoraj późno poszła spać com?

Jesteście takie kochane. Każda za mnie trzyma kciuki jakbyśmy były wszystkie siostrami. Cieszę się że was poznałam. Oby każda z nas została forumowa mamusią.

Do góry