reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

evee ooo super by był prezent na Dzień Matki [emoji4]

Nessi [emoji8]
Co znowu nabroilas ? [emoji16]

Nic ... ale ja zawsze w środy i wtorki - perdono -mam mordęgę :D dupa mi rośnie od tych schodów ... majtki do wymiany na większe haha:D Ledwo też zaczynam w nogawki uda wciskać :D a rurki to już dramatico :D

reklama
Nessi a moze od czegoś innego dupa rośnie cooo ?
Kiedy testujesz ? [emoji10]

Oooo jaaa idealne stwierdzenie 100% haha [emoji16]
1463515865805.jpg

Załączniki

• 1463515865805.jpg
    1463515865805.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 168
BUM, ten tekst mogłabym swojej pokazać. [emoji23][emoji23]
Kiedyś walnęla tekst przy całej rodzinie do swojej matki odnośnie swojej bratowej: " Mamo, przecież synowa to nie rodzina". A ja naprzeciw niej przy stole siedziałam! Odpowiedziałam tylko:" Dzięki, MAMUSIU! będę o tym pamiętać! "[emoji23][emoji23]

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Eveee - witaj , ja podobnie testuje w dzień matki :) .

Anula i Kamila gratulacje - ile czasu po owulacji jesteście, że wam wyszła beta? A testy u każdej z was bladziochy tak?

Tynka - głowa do góry ! Będzie dobrze, ale ja bym to tsh sprawdziła jeszcze , za jakiś czas no jak dla mnie za wysokie ,

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Dziś 10 dzień po owu

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Nessi tak czy siak ja mam nadzieję, że nie zawita do Ciebie [emoji6] jaaa w 10-tke no co ty [emoji13]
A jak w pracy, jak się z takimi dzieciaczkami pracuje ? ostatnio miałam pytać a mi z głowy wyleciało [emoji4]

Evee noo ja swojej też , ohh co to było jak w ciąży byłam mam nadzieję , że żadnej powtórki nie będzie , choc mojego P juz nauczyłam , że musi czasem też coś mądrego swojej mamusi powiedzieć [emoji23]
Niestety tesciowej sie nie wybiera , tescia mam the best [emoji123]

Witam nowe koleżanki :) ....ale żeście naskrobaly ... a więc ja dziś mam 31 dc ale nie mam pojęcia kiedy owu była

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Ja idę spać laseczki bo mnie leb znów boli...

Dobranoc [emoji8][emoji8][emoji8]

Nessi tak czy siak ja mam nadzieję, że nie zawita do Ciebie [emoji6] jaaa w 10-tke no co ty [emoji13]
A jak w pracy, jak się z takimi dzieciaczkami pracuje ? ostatnio miałam pytać a mi z głowy wyleciało [emoji4]

Evee noo ja swojej też , ohh co to było jak w ciąży byłam mam nadzieję , że żadnej powtórki nie będzie , choc mojego P juz nauczyłam , że musi czasem też coś mądrego swojej mamusi powiedzieć [emoji23]
Niestety tesciowej sie nie wybiera , tescia mam the best [emoji123]

Jak się pracuje ?! :D To moje monstery małe ... ciągle słyszę, że mnie kochają ... Tych krnąbrnych sobie owinęłam wokół palca :D jak mi chcą teraz zaimponować to nie gadaniem i śmiechami, ale jak mi np. zrobią '' kobrę'' :D lub inne ćw. z poziomem ekstra zaawansowanym :D Jak mam jedno dziecko, góra dwoje ...można normalnie ćwiczyć i kontrolować dzieci podczas wywoływania głosek, ułożenia narządów aparatu artykulacyjnego. Ale tak jak jutro czeka mnie 7-oro z zerówki w czasie tylko 30 minut. Co można z Nimi zrobić ? Niewiele niestety .. ćwiczenia i tyle - nawet na pracę domową czasu brakuje. Mam też ekstra aktywne dzieci, które pracowicie się przykładają do ćwiczeń w domu z rodzicami ... bez przerwy podziwiam efekty tej pracy :) Inne ... cóż .. zawsze albo mają fajną grę, film, inne zajęcia ... notorycznie zapominają zeszytu. Jest też ubaw po pachy jak młodzik nie różnicuje S-SZ i zamiast strzał mówi szczał :D:D:D ''Pani szczał, szczał'' :D:D:D

EDIT: Witam z rana :D
@ przyszła jak w zegarku - zaczynam 2 cykl starań :D

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry [emoji4]

Głupia ja sikanca zrobiła krecha jakby od wczoraj miało się coś zamienić no eh...

Temp z 37 spadła na 36.8 to też na @ może być czy do najniższej musi spaść?

Zaraz idę na bete ale nie wiem po co , mam przeczucia ze do wyniku @ dostane [emoji17]

Nessi to fajna taka praca , dzieciaki kochają cie na maxa [emoji2]

Do góry