reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

evee ooo super by był prezent na Dzień Matki [emoji4]

Nessi [emoji8]
Co znowu nabroilas ? [emoji16]

Nic ... ale ja zawsze w środy i wtorki - perdono -mam mordęgę :D dupa mi rośnie od tych schodów ... majtki do wymiany na większe haha:D Ledwo też zaczynam w nogawki uda wciskać :D a rurki to już dramatico :D

reklama
Nessi a moze od czegoś innego dupa rośnie cooo ?
Kiedy testujesz ? [emoji10]

Oooo jaaa idealne stwierdzenie 100% haha [emoji16]
1463515865805.jpg

Załączniki

• 1463515865805.jpg
    1463515865805.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 171
BUM, ten tekst mogłabym swojej pokazać. [emoji23][emoji23]
Kiedyś walnęla tekst przy całej rodzinie do swojej matki odnośnie swojej bratowej: " Mamo, przecież synowa to nie rodzina". A ja naprzeciw niej przy stole siedziałam! Odpowiedziałam tylko:" Dzięki, MAMUSIU! będę o tym pamiętać! "[emoji23][emoji23]

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Eveee - witaj , ja podobnie testuje w dzień matki :) .

Anula i Kamila gratulacje - ile czasu po owulacji jesteście, że wam wyszła beta? A testy u każdej z was bladziochy tak?

Tynka - głowa do góry ! Będzie dobrze, ale ja bym to tsh sprawdziła jeszcze , za jakiś czas no jak dla mnie za wysokie ,

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Dziś 10 dzień po owu

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Nessi tak czy siak ja mam nadzieję, że nie zawita do Ciebie [emoji6] jaaa w 10-tke no co ty [emoji13]
A jak w pracy, jak się z takimi dzieciaczkami pracuje ? ostatnio miałam pytać a mi z głowy wyleciało [emoji4]

Evee noo ja swojej też , ohh co to było jak w ciąży byłam mam nadzieję , że żadnej powtórki nie będzie , choc mojego P juz nauczyłam , że musi czasem też coś mądrego swojej mamusi powiedzieć [emoji23]
Niestety tesciowej sie nie wybiera , tescia mam the best [emoji123]

Witam nowe koleżanki :) ....ale żeście naskrobaly ... a więc ja dziś mam 31 dc ale nie mam pojęcia kiedy owu była

Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka

Ja idę spać laseczki bo mnie leb znów boli...

Dobranoc [emoji8][emoji8][emoji8]

Nessi tak czy siak ja mam nadzieję, że nie zawita do Ciebie [emoji6] jaaa w 10-tke no co ty [emoji13]
A jak w pracy, jak się z takimi dzieciaczkami pracuje ? ostatnio miałam pytać a mi z głowy wyleciało [emoji4]

Evee noo ja swojej też , ohh co to było jak w ciąży byłam mam nadzieję , że żadnej powtórki nie będzie , choc mojego P juz nauczyłam , że musi czasem też coś mądrego swojej mamusi powiedzieć [emoji23]
Niestety tesciowej sie nie wybiera , tescia mam the best [emoji123]

Jak się pracuje ?! :D To moje monstery małe ... ciągle słyszę, że mnie kochają ... Tych krnąbrnych sobie owinęłam wokół palca :D jak mi chcą teraz zaimponować to nie gadaniem i śmiechami, ale jak mi np. zrobią '' kobrę'' :D lub inne ćw. z poziomem ekstra zaawansowanym :D Jak mam jedno dziecko, góra dwoje ...można normalnie ćwiczyć i kontrolować dzieci podczas wywoływania głosek, ułożenia narządów aparatu artykulacyjnego. Ale tak jak jutro czeka mnie 7-oro z zerówki w czasie tylko 30 minut. Co można z Nimi zrobić ? Niewiele niestety .. ćwiczenia i tyle - nawet na pracę domową czasu brakuje. Mam też ekstra aktywne dzieci, które pracowicie się przykładają do ćwiczeń w domu z rodzicami ... bez przerwy podziwiam efekty tej pracy :) Inne ... cóż .. zawsze albo mają fajną grę, film, inne zajęcia ... notorycznie zapominają zeszytu. Jest też ubaw po pachy jak młodzik nie różnicuje S-SZ i zamiast strzał mówi szczał :D:D:D ''Pani szczał, szczał'' :D:D:D

EDIT: Witam z rana :D
@ przyszła jak w zegarku - zaczynam 2 cykl starań :D

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry [emoji4]

Głupia ja sikanca zrobiła krecha jakby od wczoraj miało się coś zamienić no eh...

Temp z 37 spadła na 36.8 to też na @ może być czy do najniższej musi spaść?

Zaraz idę na bete ale nie wiem po co , mam przeczucia ze do wyniku @ dostane [emoji17]

Nessi to fajna taka praca , dzieciaki kochają cie na maxa [emoji2]

Do góry