NeSSi
Moderatorka
Nic ... ale ja zawsze w środy i wtorki - perdono -mam mordęgę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nessi a moze od czegoś innego dupa rośnie cooo ?
Kiedy testujesz ? [emoji10]
Oooo jaaa idealne stwierdzenie 100% haha [emoji16]
Zobacz załącznik 757827
![]()
Dziś 10 dzień po owuEveee - witaj , ja podobnie testuje w dzień matki.
Anula i Kamila gratulacje - ile czasu po owulacji jesteście, że wam wyszła beta? A testy u każdej z was bladziochy tak?
Tynka - głowa do góry ! Będzie dobrze, ale ja bym to tsh sprawdziła jeszcze , za jakiś czas no jak dla mnie za wysokie ,
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
Nessi tak czy siak ja mam nadzieję, że nie zawita do Ciebie [emoji6] jaaa w 10-tke no co ty [emoji13]
A jak w pracy, jak się z takimi dzieciaczkami pracuje ? ostatnio miałam pytać a mi z głowy wyleciało [emoji4]
Evee noo ja swojej też , ohh co to było jak w ciąży byłam mam nadzieję , że żadnej powtórki nie będzie , choc mojego P juz nauczyłam , że musi czasem też coś mądrego swojej mamusi powiedzieć [emoji23]
Niestety tesciowej sie nie wybiera , tescia mam the best [emoji123]
![]()