eveee
Moderatorka
Źle się czujesz? Mdłości męczą?dobry, bylam rano z bratowa i mloda na szczepieniach, placz byl ogromny, biedna malutka
ja umieram oczywiscie, ale udalo mi sie rano cos zjesc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Źle się czujesz? Mdłości męczą?dobry, bylam rano z bratowa i mloda na szczepieniach, placz byl ogromny, biedna malutka
ja umieram oczywiscie, ale udalo mi sie rano cos zjesc
no ja od samego poczatku ciazy mam takie jazdy, ze hej, mdli bardzo mocno, jesc nie moge, wymioty tez mnie nie ominelyŹle się czujesz? Mdłości męczą?
Hahaa... No cóż...Pies też musi być fajny!Evee moja Lili to psinka [emoji9]
Ojaaa... Współczuję. Miejmy nadzieję, że szybko minie i 2 trymek to będzie lajcik.no ja od samego poczatku ciazy mam takie jazdy, ze hej, mdli bardzo mocno, jesc nie moge, wymioty tez mnie nie ominely
no ja do pracy chodze i rano najgorzej jest bo nie moge nic jesc, na czczo musze leki brac, potem jem albo w pracy na sile albo u bratowej bo po drodze tam wjezdzam codziennieOjaaa... Współczuję. Miejmy nadzieję, że szybko minie i 2 trymek to będzie lajcik.
Ja w ciąży z Lilą miałam mdłości, nie mogłam rzygnąć, choć bardzo chciałam. Potem znalazłam na to sposób: spałam do 12-13, bo tylko rano mnie mdliło...![]()
No tak... Gdy się pracuje, jest trochę gorzej. Ja wtedy kończyłam studia i jak na uczelni uslyszeli, że jestem w ciąży, to miałam taki luz, że hej. Profesorowie mi krzesła nosili... A jak później okazało się, że mam cukrzycę, to na obiad mnie wyganiali i zajęcia zaliczali... Aż później żałowałam, że wcześniej nie zaszłam w ciążę, to repety bym nie miała na 3 roku.no ja do pracy chodze i rano najgorzej jest bo nie moge nic jesc, na czczo musze leki brac, potem jem albo w pracy na sile albo u bratowej bo po drodze tam wjezdzam codziennie
no ja u brta pracuje wiec jak sie gorzej czuje czy cos to moge zamknac sklep wczesniej tak samo z lekarzem jak mam wczesniej wizyte to mi problemu nie robiNo tak... Gdy się pracuje, jest trochę gorzej. Ja wtedy kończyłam studia i jak na uczelni uslyszeli, że jestem w ciąży, to miałam taki luz, że hej. Profesorowie mi krzesła nosili... A jak później okazało się, że mam cukrzycę, to na obiad mnie wyganiali i zajęcia zaliczali... Aż później żałowałam, że wcześniej nie zaszłam w ciążę, to repety bym nie miała na 3 roku.![]()