reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
no ja od samego poczatku ciazy mam takie jazdy, ze hej, mdli bardzo mocno, jesc nie moge, wymioty tez mnie nie ominely
Ojaaa... Współczuję. Miejmy nadzieję, że szybko minie i 2 trymek to będzie lajcik.
Ja w ciąży z Lilą miałam mdłości, nie mogłam rzygnąć, choć bardzo chciałam. Potem znalazłam na to sposób: spałam do 12-13, bo tylko rano mnie mdliło... :p

Ojaaa... Współczuję. Miejmy nadzieję, że szybko minie i 2 trymek to będzie lajcik.
Ja w ciąży z Lilą miałam mdłości, nie mogłam rzygnąć, choć bardzo chciałam. Potem znalazłam na to sposób: spałam do 12-13, bo tylko rano mnie mdliło... :p
no ja do pracy chodze i rano najgorzej jest bo nie moge nic jesc, na czczo musze leki brac, potem jem albo w pracy na sile albo u bratowej bo po drodze tam wjezdzam codziennie

Evee oczywiście dlatego u mnie jest Lena i Lili czasem to się ludzie mylą i do córki Lili a do psa Lena [emoji23]

no ja do pracy chodze i rano najgorzej jest bo nie moge nic jesc, na czczo musze leki brac, potem jem albo w pracy na sile albo u bratowej bo po drodze tam wjezdzam codziennie
No tak... Gdy się pracuje, jest trochę gorzej. Ja wtedy kończyłam studia i jak na uczelni uslyszeli, że jestem w ciąży, to miałam taki luz, że hej. Profesorowie mi krzesła nosili... A jak później okazało się, że mam cukrzycę, to na obiad mnie wyganiali i zajęcia zaliczali... Aż później żałowałam, że wcześniej nie zaszłam w ciążę, to repety bym nie miała na 3 roku. :-D:-D:-D:-D

Jestem i ja. Miałam pospać a o 8 siku obudzilo :D ide dzis do mojego aniołka Anielki :D znow chora po tym żłobku..
Bum trzymam kciuki za bete!
Tynka zobaczysz jak się uda to będziesz nam mówiła że mogłabyś drugie tyle przejść bo przy malenstwie wszystko staje się niewazne :* damy radę niunia. Silna masz być a nie cipka jakaś ;)
Lux widzisz mimo wszystko jest lepiej. Muli ale zaczynasz jesc :*
Jugo oby to był ten cykl! Ciotki forumki czekają!
NeSSi miłej pracy :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie i ja , mlody wczoraj o 23! Poszedl spac... myslalam ze dzis pospi chociaz ale gdzie tam , ale dla.nas lepiej bo nie bedzie skakał po łóżku tylko może dziś w miarę normalnie pójdzie spać :).

Xbum- jak spadnie mniej więcej do temp podstawowej to już okresowo, u mnie osobiście nigdy nie dała rade aż tak spaść ale jak miałam 2-3 spadki pod rząd to już wiedziałam że @ .

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No tak... Gdy się pracuje, jest trochę gorzej. Ja wtedy kończyłam studia i jak na uczelni uslyszeli, że jestem w ciąży, to miałam taki luz, że hej. Profesorowie mi krzesła nosili... A jak później okazało się, że mam cukrzycę, to na obiad mnie wyganiali i zajęcia zaliczali... Aż później żałowałam, że wcześniej nie zaszłam w ciążę, to repety bym nie miała na 3 roku. :-D:-D:-D:-D
no ja u brta pracuje wiec jak sie gorzej czuje czy cos to moge zamknac sklep wczesniej tak samo z lekarzem jak mam wczesniej wizyte to mi problemu nie robi

Do góry