reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Ale ogólnie jak widzę to jesteś " świeża " na forum [emoji6]
Napisz coś o sobie .

Hej dupa z iui moze w lipcu idziemy do poradni leczenia nieplodnosci znowu ogrom badan dobrze ze na nfz
Gratuluje anula kamila
Tynka nie placz damy rade
Jugus dobrze ze @ przylazla
Oleczka lux karola jak tam
Jesli kogos pominelam to piszcie co u was bo ja mam dola

Ale ogólnie jak widzę to jesteś " świeża " na forum [emoji6]
Napisz coś o sobie .

Tak, na tym forum jestem świeża. [emoji4]
Jestem 28-letnią mamą 4-letniej Liliany. Właściwie odkąd Lili skończyła rok chciałam drugie dziecko, ale mąż nie chciał nawet o tym słyszeć. W zeszłym roku w końcu zmienił zdanie i próbowaliśmy 3 miesiące bez sukcesu. Później mąż wyjechał na pół roku i w kwietniu wrócił. Jeśli w tym cyklu (teoretycznie obserwacyjny, ale plusików jak w starankowym) nie będzie dwóch krech, to od następnego cyklu ruszamy pełną parą. [emoji4]

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

evee to super , obys na dwie kreseczki nie musiala długo czekać
A teraz w którym dc jesteś?

evee to super , obys na dwie kreseczki nie musiala długo czekać
A teraz w którym dc jesteś?
Jestem w 23dc. Cykle mam dosyć nieregularne 28-34 dni. Po obserwacji śluzu i mocnego pikania lewego jajcora wnioskuję, że owu mogła być w 17dc, ale oczywiście pewności nie mam. Plusy były w 15, 17, 19, 21 dc. Jeśli nie przyjdzie @ to będę testować w Dzień Matki, bo wtedy lecimy na wakacje i chciałabym wiedzieć czy będę mogła pić alko, czy szykować niespodziankę dla męża. [emoji7]

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom

Eveee - witaj , ja podobnie testuje w dzień matki :) .

Anula i Kamila gratulacje - ile czasu po owulacji jesteście, że wam wyszła beta? A testy u każdej z was bladziochy tak?

Tynka - głowa do góry ! Będzie dobrze, ale ja bym to tsh sprawdziła jeszcze , za jakiś czas no jak dla mnie za wysokie ,

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Anula i Kamila - trzymam kciuki ... ładne bety
Tyncia główka do góry ... :)
Bym - trzymam kciuki by @ nie przylazła :)

Ja padam ... dzisiaj miałam dzień świra :D

reklama
evee ooo super by był prezent na Dzień Matki [emoji4]

Nessi [emoji8]
Co znowu nabroilas ? [emoji16]

Do góry