eveee
Moderatorka
Hmm, tak. Jeśli można... [emoji4] Udzielam się już w innym wątku na staraczkach, a dzisiaj tutaj zajrzałam... [emoji4]
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hmm, tak. Jeśli można... [emoji4] Udzielam się już w innym wątku na staraczkach, a dzisiaj tutaj zajrzałam... [emoji4]
Tak, na tym forum jestem świeża. [emoji4]
Jestem w 23dc. Cykle mam dosyć nieregularne 28-34 dni. Po obserwacji śluzu i mocnego pikania lewego jajcora wnioskuję, że owu mogła być w 17dc, ale oczywiście pewności nie mam. Plusy były w 15, 17, 19, 21 dc. Jeśli nie przyjdzie @ to będę testować w Dzień Matki, bo wtedy lecimy na wakacje i chciałabym wiedzieć czy będę mogła pić alko, czy szykować niespodziankę dla męża. [emoji7]evee to super , obys na dwie kreseczki nie musiala długo czekać
A teraz w którym dc jesteś?