reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Dzień dobry laski,

nessi: mnie też tak wywaliło, ze czuję się tak, jakbym połknęła piłkę :/ I to plażową w rozmiarze xxxl! Jaki dzisiaj plan w pracy? Dużo roboty? Znowu odliczasz do czwartku? :)

kruczyca: podobieństwo jest, ale to zwykle własnie ludzie z zewnątrz widzą :D No to jak Nadia was myli (nawet ze słyszenia) to jest cos na rzeczy z tymi siostrami :D:D:D Świeży, jeszcze lekko ciepły chlebek, masełko i trochę soli...miodzio!

xbum: jak tam żołądek? Nadal muli? Irlandzckie masło? Coś w stylu Kerrygold? Kiedyś jadłam i takie bardzo fajne mleczne było :)

anula: jak nocka i młody?

lux: a gdzie ciebie wcięło kochana? Jak samopoczucie?

karola: jak się czujesz? Jak po weekendzie? Szybkiej i bezbolesnej wizyty w laboratorium :)

oleczka: powodzenia na prenatalnych :) O której masz wizytę? Daj nam znać jak będziesz po. &&&&&&&&

luska: jak się czujesz? Wracasz do sił?

moniusia: zaglądasz do nas jeszcze?

Meldować się poniedziałkowo laski, bo już prawie 8 :D
U mnie od rana leje, szaro i tak brudno na zewnątrz, że nie chce się wychodzić...

Udanego dnia dziewczyny.
Zyje kochana nadrabiam wasze posty powoli ja juz po owulce wiec czekam na @ pojawi sie 27 jak w zegarku po lutce faze lutealna mam 14 dni jak w zegarku 3 dni po odstawieniu lutki zawsze. lekarka kazala mi testowac dzien po odstawieniu lutki bo zaszalelismy troche nawet dzisiaj zupelny spontan szczerze to nawet nie wiem ktory mam dzien cyklu gratuluje zaaciazonym
anula jak tam dzieciaczek lepiej
kruczyca wow slicznie wygladalas
bum jak tam lepiej ci
lux jak tam
oleczka powodzenia
ness a ty jak tam

Oj witajcie ... właśnie z BHP szkolenia wróciłam :)

A było to tak:
Nawet nie wiecie jaki numer dzisiaj odwaliłam. Zapomniałam zupełnie o szkoleniu BHP, więc ... spóźniłam się tylko 2 godz Palę głupa i mówię ; ''przepraszam, za spóźnienie, ale zawsze jakaś gapa musi być'' - facet się uśmiecha i mówi. 'No akurat na szkolenie z gaśnic się Pani załapała'' Ja siadam a on ... no to długopisy wyciągamy i piszemy .... ja banan na twarzy, gaśnica na biurku ... on przynosi mi gaśnice i mówi: ''to jest gaśnica, tu ciągniemy, to czytamy, jak nie czytamy to lejemy nawet na urządzenia elektryczne''
Na szczęście zdałam bo się z poprzednich lat pamiętało hahahah

Jugo - a mnie też weźmiesz ? Wezmę coś do żarcia i picia bo ja też pewnie popić będę mogła :D

Zaraz wrócę tylko po kawę i jakieś jadło skoczę

juz was nadrobilam jugus jak tam chetnie wpadne na lody i winko a co mi tam jajnik z ktorego byla owulka daje mi dzis popalic oby nic sdie nie pochrzanilo
tynka ty jutro na bete lecisz trzymam kciuki a nawet jak bedzie ujemna to wpadne do ciebie na miotle wezme cie do juguski i zaszalejemy

Nessi haha ale akcja i super że zdalas , zdolniacha [emoji16]

Lusia ta na razie dobrze się czuje , brzuch boli jak na @ puszcza , boli puszcza więc cos swiruje...

P mi test kupił po drodze jak jechał z pracy w aptece co za świr [emoji12]

Ja głupia oczywiście test zrobiłam a przecież wiedziałam że będzie negatyw:laugh2:

Tak Lusia zrobię betę a co mi tam! To jutro imprezka się nam szykuje. Wino się będzie lało strumieniami. Właśnie włączyłam sobie chłopaków do wzięcia żeby się pośmiać :-p

Bum ale masz fajnego męża ha ha. Mój to na mnie krzyczy jak testy robię bo on też nie wierzy że się uda naturalnie i według niego to strata kasy. Dlatego zmieniam to i będę robić betę od dziś.

Lusia nieee dzisiaj nie , może jutro z ranca [emoji6]

Tynka bo te testy mają jakieś quwa przyciaganie...
Nie ten to by chcial wiedzieć jak najszybciej co i jak a wszedł do apteki po rutinoscorbin i pomyślał o mnie haha wariat [emoji16]

reklama
Bum mój to by w życiu chyba testu ciążowego nie kupił. Głupio by mu było bo yo taki wstydzioch:-D

Nessi ha ha ha ha ale fajna historia! Dobrze że zdałas bez problemu. Wyobrażam sobie twoja minke jak się okazało że jest to szkolenie :biggrin2:

Do góry