reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

U mnie beta ujemna :)

Tak więc mój organizm zwariował z jakiegoś powodu...tylko pytanie z jakiego :|
Wprowadzam zakaz pocieszania i smutku z powodu mojej bety. Słyszycie? :)
A za kciuki i dobre słowa dziękuję, bo kolekcjonuję i wiem, że przydadzą się następnym razem :)

A na wieczór mam wino (2 butelki) i lody :p

reklama
U mnie beta ujemna :)

Tak więc mój organizm zwariował z jakiegoś powodu...tylko pytanie z jakiego :|
Wprowadzam zakaz pocieszania i smutku z powodu mojej bety. Słyszycie? :)
A za kciuki i dobre słowa dziękuję, bo kolekcjonuję i wiem, że przydadzą się następnym razem :)

A na wieczór mam wino (2 butelki) i lody :p

Jasne :cool2:
Ej jak 2 butelki? - to ja wpadam do Ciebie :)
A ile dni Ci się spóźnił?

moniusia: wpadaj :D Jak coś to mam blisko nocny to dokupię jeszcze :D A @ powinna być w sobotę rano.

xbum: 22 dc nie było śladu pęcherzyka na usg, więc nawet gdyby coś się przesunęło to 34 dnia powinna beta ruszyć :) Dziwi mnie tylko ta tempka podwyższona :| Zaczynam brać od jutra dupka, jak @ nie przyjdzie to wybiorę się do gin, żeby mi przegląd zrobił. Wpadaj, wpadaj, a jeszcze jak winko przyniesiesz to tym bardziej :D

karola: na same lody też zapraszam :)

Jugo jugo zostaw dla mnie jedna butelkę bo jutro też zrobię betę :-) a co mi tam...lepsze to niż jedna kreska na tescie.

Kamila dziewczyny mają rację. Wiem jak to jest jak się zaczyna starania. Nie możesz się doczekać i ciekawość cie zżera, na testy wydałam mnóstwo kasy. Mam wielką nadzieję że Ci się uda ale beta i testy mają sens od 10 dpo.

reklama
moniusia: wpadaj :D Jak coś to mam blisko nocny to dokupię jeszcze :D A @ powinna być w sobotę rano.

No to tragedii nie ma, myslałam, że dłużej :) Ty też w gorącej kąpana, sikacza nie zrobię to sobie na betkę skoczę haha :p piątesia ;) Ale lepiej wiedzieć niż za dużo rozmyślać :tak:

Przynajmniej możemy wychylić butlę wina bez skrupułów :)

Do góry