reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

tynka ja dwa lata minelo w maju wtedy staralismy sie na luzie od jesieni zaczelam liczyc cykle

reklama
Lusia ja bym tyle nie wytrzymała...po 7 miesiącach zaczęłam szukać pomocy u lekarzy...od tamtej pory ciągle myślę co by tu jeszcze zrobić. Tym bardziej że ten mój mąż tak to biedny strasznie przeżywa. Tak bym chciała mu w końcu powiedzieć "Skarbie zostaniesz tatą! " to jego największe marzenie.

Pokaże Wam mojego najmłodszego uparciucha :))
1463413394-1d1mld.jpeg
1463413415-1d1mld.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

luska: zdrowiej nam szybciutko! I trzymam kciuki za owocne szalone przytulanko :) Dla ciebie też sie znajdzie miejsce :D Zaszalejemy wszystkie :D

nessi: hahahahaha niezła agentka z ciebie :D Najważniejsze, że znasz się na ciągnięciu gaśnic :D Wezmę cię, a jak! Z żarełkiem to nawet nie musisz pytać :D

xbum: jaki ten twój P wspaniały :D O teście pomyślał :D

tynka: widzę, że się rozpętało testowe szaleństwo :D Impreza, impreza ;) A co do gapienia się w test to stwierdzam, że beta jest super pod tym względem. Widzisz wynik i wiesz, że nic się nie zmieni jak sie zamkmnie oczy i otworzy ponownie, nawet milion razy jak się tak zrobi to wynik będzie wynikiem :D

kruczyca: dawaj! Młodą żonkę też przyjmę :D Miły prezent szykujecie dla mam.

oleczka: piękne bobo :) Taki maluszek, a już skardł serducha!

A ja siedzę właśnie w skarpetkach złuszczających. Tyle się zbierałam, żeby je kupić i w końcu to zrobiłam. Ponoć efekty są zdumiewające. Korzystałyście kiedyś?

Jugoslawa moja mama używa i jest zadowolona z nich :) ją je mam tez ale bałam się ich użyć bo ja uczuleniowiec ale jak sobie trzasnelam na ręce to zalowalam bo miałam ręce jak poparzone także nic zluszczajacego już nie będę używać[emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oleczka, śliczny maluszek. Ja nowe foto mojego maluszka jeszcze 3 tygodnie muszę czekać...

Rany, dziewczyny jak mi sie nudzić zaczelo. Sama dzisiaj siedzę i już nie mogę.

Do góry