reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

tynka ja dwa lata minelo w maju wtedy staralismy sie na luzie od jesieni zaczelam liczyc cykle

reklama
Lusia ja bym tyle nie wytrzymała...po 7 miesiącach zaczęłam szukać pomocy u lekarzy...od tamtej pory ciągle myślę co by tu jeszcze zrobić. Tym bardziej że ten mój mąż tak to biedny strasznie przeżywa. Tak bym chciała mu w końcu powiedzieć "Skarbie zostaniesz tatą! " to jego największe marzenie.

Pokaże Wam mojego najmłodszego uparciucha :))
1463413394-1d1mld.jpeg
1463413415-1d1mld.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

luska: zdrowiej nam szybciutko! I trzymam kciuki za owocne szalone przytulanko :) Dla ciebie też sie znajdzie miejsce :D Zaszalejemy wszystkie :D

nessi: hahahahaha niezła agentka z ciebie :D Najważniejsze, że znasz się na ciągnięciu gaśnic :D Wezmę cię, a jak! Z żarełkiem to nawet nie musisz pytać :D

xbum: jaki ten twój P wspaniały :D O teście pomyślał :D

tynka: widzę, że się rozpętało testowe szaleństwo :D Impreza, impreza ;) A co do gapienia się w test to stwierdzam, że beta jest super pod tym względem. Widzisz wynik i wiesz, że nic się nie zmieni jak sie zamkmnie oczy i otworzy ponownie, nawet milion razy jak się tak zrobi to wynik będzie wynikiem :D

kruczyca: dawaj! Młodą żonkę też przyjmę :D Miły prezent szykujecie dla mam.

oleczka: piękne bobo :) Taki maluszek, a już skardł serducha!

A ja siedzę właśnie w skarpetkach złuszczających. Tyle się zbierałam, żeby je kupić i w końcu to zrobiłam. Ponoć efekty są zdumiewające. Korzystałyście kiedyś?

Jugoslawa moja mama używa i jest zadowolona z nich :) ją je mam tez ale bałam się ich użyć bo ja uczuleniowiec ale jak sobie trzasnelam na ręce to zalowalam bo miałam ręce jak poparzone także nic zluszczajacego już nie będę używać[emoji14]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Oleczka, śliczny maluszek. Ja nowe foto mojego maluszka jeszcze 3 tygodnie muszę czekać...

Rany, dziewczyny jak mi sie nudzić zaczelo. Sama dzisiaj siedzę i już nie mogę.

Do góry