reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

reklama
Jugo no to ciekawe co ten twój organizm tak zaszalal no..
Ale moze cos się jeszcze wydarzy , oby ! Przecież niektórym nawet beta później wychodzi [emoji8]
Proszę o ades hihi [emoji16]

Jugo ja jestem pewna ze w ciąży nie jestem ale sumienie nie pozwala mi dziś się napić. A ochotę mam mega na jakieś winko.

Karola a może nie będzie tak zle:-) może się jednak przyjmie jedzonko. Moja koleżanka jak była w ciąży to śmietanę zamiar jogurtów piła i tylko to jej wchodziło :-)

moniusia: ja tą betę zrobiłam głównie dlatego, że chcę zrobić HSG i chciałam wiedzieć czy mam kombinować z robieniem badań już teraz. W zadzie to opóźnienie to na plus, bo może tak być, że dzięki temu wyrobię się z drożnością w tym cyklu :) No a poza tym nie lubię jak mi organizm w kulki leci, więc wolę sprawdzić co się święci.

tynka: no właśnie końcówka cyklu bywa mocno kłopotliwa jeśli chodzi o picie :| Dlatego lepiej być pewnym co w trawie piszczy :)

karola: umoczenie dziubka to tyle co nic :) Domyślam się jakie ono musiało byś smaczne :D

xbum: co będzie to będzie :)

moniusia: ja tą betę zrobiłam głównie dlatego, że chcę zrobić HSG i chciałam wiedzieć czy mam kombinować z robieniem badań już teraz. W zadzie to opóźnienie to na plus, bo może tak być, że dzięki temu wyrobię się z drożnością w tym cyklu :)

A to to tak, nie będę krzyczeć ;-) ;) (O już poprawiłaś hcg, bo już głupiałam;D)

reklama
Cześć dziewczyny! Mam problem jestem na tabletkach antykoncepcyjnych biorę bo muszę jestem na leczeniu biologicznym i bramie tabletek jest wymogiem.
Byłam w tamtym tyg na urlopie w Hiszpania, niestety pominęłam 2 tabletki pod rząd, alkohol, imprezy, znajomi i tak wyszło....w tym czasie współżyłam z moim facetem, skończył we mnie. Po 4 dniach od stosunku plamilam,na brązowo, był to śluz podbarwiony krwią. Cieszyła bym się z ciąży. Mój facet myślę że też. Oprócz tego plamienia,bolą mnie piersi i sutki wręcz klują. Dodam że jak se przypomniałam że zapomniałam wziąć tych 2 tabletek to wzięłam kolejną ale nie wzięłam 2 naraz za te poprzednie dni :/ wiem wiem głupota ale nie wiedziałam o tym a nie miałam przy sobie ulotki. Później seks był jeszcze. Test ciążowy zrobiłam 9 dni od pierwszego tu opisanego stosunku, negatywny.
Postanowiłam napisać, co wy o tym myślicie? Czekam teraz na krwawienie z odsta

Do góry