reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Anula miałas test z quixx ?
Bo podobnie wyglada do tego co P kupił [emoji16]

Tynka mi P już musiał w ciąży takie rzeczy kupować, że test ciążowy to na prawdę pikus haha a tak to kiedyś nawet tamponow mi nie chciał kupić [emoji23]

Pierwszy raz przeczytałam cala ulotkę z testu!

reklama
Bum to jest szansa że może mój też kiedyś zacznie mi robić takie zakupy:-)

Ale jestem głupia no wgapiam się w ten test i nic tam nie ma ale i tak co chwile sprawdzam. Jak co miesiąc przed końcem cyklu na siłę sobie wmawiam ciążę której nie będzie ha ha ha. Wiecie co, starania o dziecko naprawdę powodują u mnie zanikanie szarych komórek w mózgu!

Lusia ja też już inaczej do tego pochodzę. Wiem że będzie ciężko bo nasienie jest tragiczne i negatyw już nie boli bo po prostu zdaje sobie z niego sprawę że tak będzie. Ale i tak robię i tak:-) tyle że już nie płacze potem i nie mam koszmarów.

NeSSi gratuluje zdania ;)
Bum mój też po testy biega, uważa to za jego obowiązek ;) to mu mówię żeby on we wszystkim taki obowiązkowy byl
Jugo ja mogę przyjść? Pic nie lubię ale dawno nie siedziałam o tak w babskim gronie :)
Mój K znowu zaczyna rozmowę od 'jak się czujesz? ' jak dzwoni z pracy ;) no a jak mam się czuć :D byłam po dowód. Oczywiście wyszłam przepaskudnie ale to normalka ;) i dałam zdjęcia do wywołania. Wymyśliłam na dzień matki że damy im albumy że zdjęciami. Zacznie się od ślubu później zakopane, nasze jakieś różne z wyjazdów i zostawię połowę albumu na ciąg dalszy :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Lusia no ja jeszcze szukam wlasnie:angry:głupia ja...jutro będę miała betę czarno na białym to przestanę.

Kruczyca te nowe dowody są okropne! Jak ja na te zdjęcia patrzę to normalnie jak te rozpoznawcze w więzieniu co się robi...na swoim też wyglądam strasznie ale inni mówią że o dziwo nawet nawet w porównaniu z innymi.
Super pomysł z albumami:tak:

Tynka na pewno kochana [emoji8]
Ja też niby krótko się staram ale co miesiąc trochę lezki poleci i myśl kiedy to mi się uda...

Kruczyca no oni są pomocni ale przy tym co nie mają [emoji23]

Bum uda się! W końcu jednego szkraba już masz no i jesteś młoda :-)

Kurde miałam się od dziś odchudzać ale przecież znalazłam w lodówce kawałek sternika i bloku czekoladowego no i zjadłam ha ha ha.

Kurcze szgoda że mój D nie zaczął wcześniej tego profertilu brać. Może już byśmy do inseminacji podchodzili a tak to dooopa trzeba czekać do lipca conajmniej...

reklama
Ja się zastanawiam czy nie zrobić badań np pod koniec czerwca. Tamte były początek marca a przecież brał ciągle witaminy i lepiej się czuję więc musi być poprawa. Pogadam dziś z nim o tym. On strasznie to przeżywa. Mówi że jest bezplodny i że nic go nie cieszy...twierdzi że wszyscy mają dzieci tylko on nie może. Schudł 10 kg i nie może spać w nocy. Może jak będziemy do iui podchodzić to zacznie widzieć sens. Ja w sumie też bym chciała bo jestem w gorącej wodzie kąpana. I tak już rok czekamy.

Do góry