reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Anula miałas test z quixx ?
Bo podobnie wyglada do tego co P kupił [emoji16]

Tynka mi P już musiał w ciąży takie rzeczy kupować, że test ciążowy to na prawdę pikus haha a tak to kiedyś nawet tamponow mi nie chciał kupić [emoji23]

Pierwszy raz przeczytałam cala ulotkę z testu!

reklama
Bum to jest szansa że może mój też kiedyś zacznie mi robić takie zakupy:-)

Ale jestem głupia no wgapiam się w ten test i nic tam nie ma ale i tak co chwile sprawdzam. Jak co miesiąc przed końcem cyklu na siłę sobie wmawiam ciążę której nie będzie ha ha ha. Wiecie co, starania o dziecko naprawdę powodują u mnie zanikanie szarych komórek w mózgu!

Lusia ja też już inaczej do tego pochodzę. Wiem że będzie ciężko bo nasienie jest tragiczne i negatyw już nie boli bo po prostu zdaje sobie z niego sprawę że tak będzie. Ale i tak robię i tak:-) tyle że już nie płacze potem i nie mam koszmarów.

NeSSi gratuluje zdania ;)
Bum mój też po testy biega, uważa to za jego obowiązek ;) to mu mówię żeby on we wszystkim taki obowiązkowy byl
Jugo ja mogę przyjść? Pic nie lubię ale dawno nie siedziałam o tak w babskim gronie :)
Mój K znowu zaczyna rozmowę od 'jak się czujesz? ' jak dzwoni z pracy ;) no a jak mam się czuć :D byłam po dowód. Oczywiście wyszłam przepaskudnie ale to normalka ;) i dałam zdjęcia do wywołania. Wymyśliłam na dzień matki że damy im albumy że zdjęciami. Zacznie się od ślubu później zakopane, nasze jakieś różne z wyjazdów i zostawię połowę albumu na ciąg dalszy :)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

Lusia no ja jeszcze szukam wlasnie:angry:głupia ja...jutro będę miała betę czarno na białym to przestanę.

Kruczyca te nowe dowody są okropne! Jak ja na te zdjęcia patrzę to normalnie jak te rozpoznawcze w więzieniu co się robi...na swoim też wyglądam strasznie ale inni mówią że o dziwo nawet nawet w porównaniu z innymi.
Super pomysł z albumami:tak:

Tynka na pewno kochana [emoji8]
Ja też niby krótko się staram ale co miesiąc trochę lezki poleci i myśl kiedy to mi się uda...

Kruczyca no oni są pomocni ale przy tym co nie mają [emoji23]

Bum uda się! W końcu jednego szkraba już masz no i jesteś młoda :-)

Kurde miałam się od dziś odchudzać ale przecież znalazłam w lodówce kawałek sternika i bloku czekoladowego no i zjadłam ha ha ha.

Kurcze szgoda że mój D nie zaczął wcześniej tego profertilu brać. Może już byśmy do inseminacji podchodzili a tak to dooopa trzeba czekać do lipca conajmniej...

reklama
Ja się zastanawiam czy nie zrobić badań np pod koniec czerwca. Tamte były początek marca a przecież brał ciągle witaminy i lepiej się czuję więc musi być poprawa. Pogadam dziś z nim o tym. On strasznie to przeżywa. Mówi że jest bezplodny i że nic go nie cieszy...twierdzi że wszyscy mają dzieci tylko on nie może. Schudł 10 kg i nie może spać w nocy. Może jak będziemy do iui podchodzić to zacznie widzieć sens. Ja w sumie też bym chciała bo jestem w gorącej wodzie kąpana. I tak już rok czekamy.

Do góry