reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Paraplu to się chłop postaral [emoji4]

Kamila aaa pomyśle [emoji6]

Lux małe dzieci teraz bardzo czesto maja skazy , bidulka...
Ooo bulka z szynka to sie fasolek szarpnal [emoji16]

Dziewczyny a kiedy wyjedzie test po zagnieżdżeniu ?

Mi prawdopodobnie 2 dni po. W niedziele zaczal brzuch kluc i podejrzewam, ze to byla implantacja a pozytyw wyszedl we wtorek.
11dpo.

reklama
xbum: dobry obiadek szykujesz :) A co do testu i zagnieżdżania to, mówi się, że HCG jest wydzielane ok. 24 - 48h po zagnieżdżeniu. Niektóre źródła podają, że niewielkie ilości nawet wcześniej.

kruczyca: za chwilę będzie rok, potem dwa...czas szybko leci :D

tynka: zaplanuj wyjazd a potem porwij chłopa :D Dosłownie :D

moniusia: poszłam betę zrobić, bo coś mi się @ przesunęła :/ Miała być w sobotę, a tu się nie zanosi :/ Chcę zacząć brać inofem i dupka na wywołanie. Fajnie z tym okrasą :)

paraplu: no nieźle o ciebie dba ten twój chłop :) Pozazdrościć :D

lux: teraz to dosyć dużo maleństw cierpni na skazę :( Przy odpowiedniej diecie wszystko wróci do normy. Jak bułka z szynką była to musi być coraz lepiej :)

Jugo wszyscy Ci tu kibicuja więc super jakby się udało! [emoji8]

To może faktycznie jak wczoraj ta temp spadła a dziś znów wyższa to mogłobyc zagnieżdżanie ...
Quwa ja swiruje już ale takbym chciała , piękny prezent bym na dzień matki miała [emoji4]

Paraplu to się chłop postaral [emoji4]

Kamila aaa pomyśle [emoji6]

Lux małe dzieci teraz bardzo czesto maja skazy , bidulka...
Ooo bulka z szynka to sie fasolek szarpnal [emoji16]

Dziewczyny a kiedy wyjedzie test po zagnieżdżeniu ?

no dostalo moje dziecie cos pozywnego, mdlosci sa, ale widze, ze zaczynam juz cos jesc wiec polowa sukcesu za mna

Lux no i bardzo dobrze niech je dużo maleństwo [emoji6]

karola ja bym dziennie nawet sobie te testy robiła, tylko boje się rozczarowac ..

reklama
Jugo- teraz już 2 kawka i ciasteczko , pranie zrobione obiat tez , a testuje dopiero za 9 dni czekam wiec na twoja betę
Tynka- wyjazd , a jak się nie da to może razem do spa i restauracja wieczorem
Bum- oby to nie były urojenia&&&& fajny był by prezent na dzień mamy
Paraplu- no co maź chce zeby kropek był zdrowy :-)
Lux- moja tez miała skazy ale samo przeszło kremy ani dieta nic nie dawały

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry