reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Paraplu to się chłop postaral [emoji4]

Kamila aaa pomyśle [emoji6]

Lux małe dzieci teraz bardzo czesto maja skazy , bidulka...
Ooo bulka z szynka to sie fasolek szarpnal [emoji16]

Dziewczyny a kiedy wyjedzie test po zagnieżdżeniu ?

Mi prawdopodobnie 2 dni po. W niedziele zaczal brzuch kluc i podejrzewam, ze to byla implantacja a pozytyw wyszedl we wtorek.
11dpo.

reklama
xbum: dobry obiadek szykujesz :) A co do testu i zagnieżdżania to, mówi się, że HCG jest wydzielane ok. 24 - 48h po zagnieżdżeniu. Niektóre źródła podają, że niewielkie ilości nawet wcześniej.

kruczyca: za chwilę będzie rok, potem dwa...czas szybko leci :D

tynka: zaplanuj wyjazd a potem porwij chłopa :D Dosłownie :D

moniusia: poszłam betę zrobić, bo coś mi się @ przesunęła :/ Miała być w sobotę, a tu się nie zanosi :/ Chcę zacząć brać inofem i dupka na wywołanie. Fajnie z tym okrasą :)

paraplu: no nieźle o ciebie dba ten twój chłop :) Pozazdrościć :D

lux: teraz to dosyć dużo maleństw cierpni na skazę :( Przy odpowiedniej diecie wszystko wróci do normy. Jak bułka z szynką była to musi być coraz lepiej :)

Jugo wszyscy Ci tu kibicuja więc super jakby się udało! [emoji8]

To może faktycznie jak wczoraj ta temp spadła a dziś znów wyższa to mogłobyc zagnieżdżanie ...
Quwa ja swiruje już ale takbym chciała , piękny prezent bym na dzień matki miała [emoji4]

Paraplu to się chłop postaral [emoji4]

Kamila aaa pomyśle [emoji6]

Lux małe dzieci teraz bardzo czesto maja skazy , bidulka...
Ooo bulka z szynka to sie fasolek szarpnal [emoji16]

Dziewczyny a kiedy wyjedzie test po zagnieżdżeniu ?

no dostalo moje dziecie cos pozywnego, mdlosci sa, ale widze, ze zaczynam juz cos jesc wiec polowa sukcesu za mna

Lux no i bardzo dobrze niech je dużo maleństwo [emoji6]

karola ja bym dziennie nawet sobie te testy robiła, tylko boje się rozczarowac ..

reklama
Jugo- teraz już 2 kawka i ciasteczko , pranie zrobione obiat tez , a testuje dopiero za 9 dni czekam wiec na twoja betę
Tynka- wyjazd , a jak się nie da to może razem do spa i restauracja wieczorem
Bum- oby to nie były urojenia&&&& fajny był by prezent na dzień mamy
Paraplu- no co maź chce zeby kropek był zdrowy :-)
Lux- moja tez miała skazy ale samo przeszło kremy ani dieta nic nie dawały

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry