reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki WETERANKI - 2018 naszym rokiem !

Też myślałam o wyjeździe ale nie wiem czy dam radę go gdzieś wyciagnac:-/ spróbuję w każdym razie

Kruczyca o jaaaaaa ale ten czas leci!
Tynka to Twój mąż musi się Ciebie słuchać ;) "jedziemy odpocząć i to nie jest zaproszenie do dyskusji":) jak dla mnie to dopiero miesiąc bo tyle się zdarzyło przez ten czas ze myślę jakby że 3 minęły ;)

Napisane na GT-I9195 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
moniusia: oglądałam, oglądałam i też myślę, że Szpak pokazał co trzeba i bardzo dobrze zaśpiewał. Zresztą, to miejsce, które zdobyliśmy od widzów to jednak świadczy o tym, że było super :) Już się nie mogę doczekać fotek. Nie zwariujesz, nie zwariujesz...trzymam kciuki, żeby psychicznie było dobrze, bo wiadomo, że to wszystko stres cholerny :/ &&&&&&&

A po co krew upuszczałaś Kochana?Bo ja nie w temacie?:)

Czad po prostu :) rzadko się zdarza taka piosenka i finał, ogólnie był wysoki poziom, a oceny jurorów to polityka i tyle. Nawet J.K. Rowling głosowała na Szpaka, więc coś w tym jest:)

Już jestem przygotowana na niepowodzenie i tak jest chyba łatwiej...:) W razie czego miła niespodzianka będzie ;)

Tynka, mnie M. zabrał na pierwszą do knajpy :p Miało być u Okrasy, ale okazało się, że to nie "ten" Okrasa haha, ale nie ważne... :p Liczy się gest... :p Nie mieliśmy czasu na jakieś wyjazdy, urlopu. Chociaż był w biurze podróży, bo coś go korciło, ale budowa, więc daliśmy sobie spokój :) A ja się bałam samolotu i prosiłam, żeby nic nie kombinował :p Teraz pykła nam druga 10-ego:) To dostałam różyczki z biedry i pistacje :p A ja nic. To chłop ma nas na rocznicę uraczać, a nie my ich! :)

Chlop mi oszalal :)
Wczoraj zaczal czytac jak teraz wyglada Kropek, co mu sie ksztaltuje i sie poplakal ze wzruszenia :) potem zaczal czytac co powinnam jesc. Dzisiaj rano pobiegl do sklepu i oto efekt :D
1463389852-fshnh4.jpeg

reklama
Paraplu to się chłop postaral [emoji4]

Kamila aaa pomyśle [emoji6]

Lux małe dzieci teraz bardzo czesto maja skazy , bidulka...
Ooo bulka z szynka to sie fasolek szarpnal [emoji16]

Dziewczyny a kiedy wyjedzie test po zagnieżdżeniu ?

Do góry