Kamila.801
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
powiem cos, ja zanim zaszlam to powiedzialam, ze zniose wszystko by w koncu miec dzieciatko, jest ciezko, bo nie bede klamac,ze jest cacy...nieraz az wyje z tego bolu, bo to az dusi, ale warto!!!! dla tej malenkiej istotki ♥Lux chyba nawet chciałabym zobaczyć jak to jest mieć takie mdłości bo nawet nie umiem sobie tego wyobrazić. Nawet jak po alkoholu mnie wymioty to po prostu zaczęło ciągnąć i od razu wymioty bez żadnych nudności czy coś.
widac, ze Cie kochaZapomnialam Wam napisac ze mój mąż wczoraj pierwszy raz sie przyznał ze jest o mnie zazdrosny. Uśmiałam się w duchu bo nie chciałam mu robić przykrości ze głupek z niego.
Zaczęło się o tego ze u mnie w grupie jest jeden facet i tak jakoś wyszło ze mamy spoko kontakt i czasem dzwonimy do siebie obgadac szkolne sprawy albo zdać relację z ostatnich zajec. Mąż zaczął mi w pewnym momencie dogryzac z tego powodu. Nawet parę razy się scielismy.
Wczoraj nie wytrzymał, a parę piekę pomogło, no i wypalił ze jest zazdrosny. Żeby jeszze miał o co wariat jeden. A ja się zastanawiałam z jakiej okazji mi róże w sobotę kupil[emoji12]
ja nie bede zgrywac pseudo bohaterki, jak niektore moje kolezanki w otoczeniu, zeby pokazac jaka to dzielna jestem, mowie prawde jak jest no nie? pamietam, ze Ciebie tez meczy mocno mdlosci no nie? trzeba glosno o tym mowic, nie ma co koloryzowac, ciaza to nie jest taka latwa sprawa, zajsc ciezko, zniesc ja trzeba, potem porod, ale naprawde warto!Ja zawsze powtarzalam sobie co Luxi. Że wszystko zniesie i będę dzielna byleby tylko w ciążę za ja i zdrowa dzidzie urodzic. Ale nie byłabym sobą jakbym sobie nie ponarzekala...